אתמול יצאתי לחגוג עם חברים ת'יומולדת שלי בבר.
היינו רק 4 חברים. [תאור היחסים בין החברים אני ארשום בסוף]
ראיתי סט ממש נחמד של משהו כמו 4-5 בנות, רציתי לפתוח ורציתי באותו זמן להנות עם חברים, באתי לפתוח אבל לפני זה חברים שלי הזמינו שתייה.. "חגיגה!" נהניתי איתם קצת ואמרתי "יאללה לפתוח", אני יודע שפיקאפ עם אלכוהול זה לא פיקאפ, ואחרי ששתיתי איתם התכוונתי לפתוח בכל אופן, אבל הבנות כבר לא היו שם והאלכוהול עם החברים זה מה שנשאר בבר, היה מאוחר ובקושי היו אנשים בבר.
היה ממש כיף נהניתי עם החבר'ה, חשבתי שהאלכוהול עשה את הכיף אבל לא, אלכוהול זה מוקש עצבני, צריך להזהר ממנו.
אני אקפוץ לסוף, מחוסר העניין שהיה בבר מה שנשאר לעשות היה לשתות עם החברים, וזה היה הקטע שבו קרה הדבר, וומחוסר העניין בבר שתינו כאילו אין מחר.
אני לא שותה בדרך כלל, אחרי אותו יום אני לא מתכוון לשתות בכלל, זו פעם ראשונה ששתיתי ככה, בגלל היומולדת "הרשתי לעצמי" וסיימתי כמו AFC מסכן, שפוך לגמרי מה"חגיגה" שהם עשו לי.
אני לא אספר מה אחד החברים עשה אבל זה היה מקרה שלא הייתי מצפה שהוא יעשה, לא היה אף אחד בסביבה ככה שזה לא הכי נורא, אבל בעייני החברים שכן היו שם זה הוריד מהערך שלי באופן עצבני בקרב האנשים האלה.
זאת היומולדת שלי וקיבלתי סיפור DLV מעפן, במקום לשמור על עצמי פיקח וקודם לגשת לבנות ורק אז לשתות קצת עם החברים, אם הייתי עושה את זה הייתי יכול לעשות מהערב הזה הרבה יותר מסתם ערב רגיל של AFC's.
הבנתם שמה שעשה מהערב "ערב רגיל" במקום לעשות ממנו "חתיכת ערב" הוא הבדל קטן, לשתות עם החברים ואז לפתוח סט, או לפתוח סט ואז לשתות. טעות חמורה, כי אם הייתי פותח סט, היה משהו מעניין בבר הזה, ולא היינו צריכים לשתות ל"הנאתנו" כלכך הרבה מחוסר עניין.
מה אתם מציעים לעשות עם המעגל החברתי הזה?
תאור היחסים בין החברים:
2 חברים מאותו מעגל חברתי ואחד לא.
שניים מהם AFC's כשאחד מהם חבר קרוב, השני לא הכי קרוב והוא זה שעשה את המעשה שגרם לי להרגיש באותו רגע בעל ערך נמוך, חוץ מהם היה עוד חבר מהתחום שהוא גם חבר קרוב, דיברתי איתו על זה כבר והוא הציע פשוט לא לשתות יותר עם אנשים מהמעגל החברתי הזה(אני גמככה לא מתכוון לשתות יותר והוא זה שלא קשור למעגל החברתי הזה), אני מעריך את הדעה שלו כי הוא חבר קרוב שאני יודע עליו דברים אישיים יותר מכל אחד אחר והוא עליי ככה שהסיפור לא הכי מפריע, ואני לא מוכן לנתק ממנו קשר בשום מצב, מה הדעה שלכם?
*מה הייתם עושים עם הAFC הלא קרוב? כי הוא בעצם זה שעיצבן אותי עם הערך הנמוך שהוא עשה לי.
*מה הייתם עושים עם הAFC הקרוב? כי הוא חבר טוב בכל אופן..
שני הAFC's מכירים את תחום הפיקאפ, פשוט לא עושים איתו שומדבר.

ציטוט ההודעה