קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שלום לכולם אני זקוק לעצה ..!!
    על ידי webguy בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-06-2011, 16:56
  2. זקוק לעצה ממכם
    על ידי tomerzhr בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-10-2006, 13:57
  3. זקוק להמלצה!
    על ידי dna בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:04
  4. [בעיה] זקוק בדחיפות לדרייבר של הארד דיסק
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:33
  5. זקוק לעזרתכם
    על ידי gyuval13 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

זקוק לעצה.

ברירת מחדל זקוק לעצה.

אוקיי,אני לא יודע אם פניתי למקום הנכוןאו אם יש פה לאנשים מספיק ניסיון חיים כדי לענות לי,אני מאמין שרוב האנשים פה מתחת לגילי,אבל אשמח לעצה טובה בכל זאת.

בן 22 לאחר צבא. בקשר זוגי 5 שנים. קשר מדהים שנרקם והיווה השתקפות ספרי אהבה קסומים.
    לאחר מספר אירועים קטנים ולא משמעותיים או כנראה בעקבות מסת הזמן הגדולה שעושה את שלה... חלה ירידה ברגש שלי. ומכאן כתוצאה גם ברמת ההשקעה האכפתיות והרצון לשמר ומלתחזק ועוד...
    בעקבות הפחד והחששות מלהיות לבד ומעצם הפגיעה בה במשך זמן לא קטן העלמתי את עובדת הרגש האמיתי כלפיה אבל התנהגתי לא כאוהב וסלדתי מניסיונות שיקום בקשר.
    עד שיום אחד התפוצצתי הכנתי את עצמי נפשית, דיברנו ובקושי רב הוצאתי ואמרתי את מעט שהיה על ליבי. גם זה אמרתי בגמגום ובפחד עצום מפרידה ומפגיעה תוך שהיא אמרה שבה אין שום שינוי ברגשות.
    היא הייתה קשובה ואני יודע שהיא בנאדם מ-ד-ה-י-ם ואני יודע שכל אחד היה חולם לקבל או למצוא אוצר כזה.
    פשוט כנראה בגלל שאנחנו ביחד כ"כ הרבה זמן חסר לי ריגושים ונמאס לי מהמונוטונית והשיעמום הרבה בקשר.
    לצורך סיכום אסביר מפחד מאוד לאבד ולהפסיד את ביתי הטוב והחם, אבל מתפתה לשדות אפלוליים זרים ומעניינים.
    היום אני צריך כבר להחליט אחרי מספר ימים של החזקה על אש קטנה.
    מה דעתכם? אשמח לתשובות מהירות?
    תודה רבה.
    אטרף 2004 (:

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אז תראה,קודם כל אני מברך אותך על שמצאת קשר כזה עם בחורה אוהבת,תומכת והכל.
    אני הייתי מציע שתלך תדבר איתה בהכי פשטות שיש,תבהיר לה לפני שאתה לא רוצה להיפרד,אתה פשוט רוצה לקחת מן פסק זמן כזה,במהלך הפסק הזמן אתה לא מחוייב לה את הולך לעשות כל מה שאתה רוצה,כולל הכל אני מדגיש! כעבור זמן מה מן הראוי שתעשה חושבים עם עצמך,האם טוב לי להיות "חופשי" או האם אני רוצה לחזור לאותו בית חם,שאהב,חיבק,תמך ועשה למעני הכל.זה מה שאני חושב בעיקרון מה שאתה צריך לעשות.
    מה גם שאתה אחרי צבא ובטח רוצה ללכת ללמוד ורוצה להתחתן וקשר של 5 שנים לא בא ברגל,עד שתמצא מישהי ותשאר איתה גם הרבה זמן כמו זאתי.אני לא אומר שאתה צריך להישאר איתה רק בגלל המחשבה הזאת יעני שתמצא מישהי חדשה. פשוט זה גם יכול להוות שיקול להישאר.

דעתי האישית היא שאל תוותר על קשר כזה,הרבה היו רוצים להיות במצב שלך אל תזרוק לפח את מה שיש לך,תחשוב עם עצמך למה פתאום הרגש שלך ירד?מה היה שגוי?מה צריך לתקן?
    אחרי שתחשוב על כל זה אני מאמין שתגיע למסקנה ולצעד הנכון.המון בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 23-03-2010 בשעה 16:32.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

זאת החברה הראשונה שלך?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

Get All-תודה,אבל אני חושב שפיספת פה,היא בת אדם, אני לא יכול וגם ממש לא רוצה למרוח אותה בצורה כזאת,אני יודע שמגיע לה משהו טוב,ממש לא בא לי לשחק כמו שהייתי,כי ברגע שאני מבקש משהו כזה היא גם תחפש מישהו ואחרי זה אני יכול להרגיש תחושה של פיספוס.

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    זאת החברה הראשונה שלך?
    ממש לא,לפני זה הייתי יותר מידי משחק בבנות וכבר הרגשתי שאני חייב,ממש בא מימני שאני חייב קשר לטווח הארוך,היא עמדה בהרבה דרישות אבל פתאום אני מרגיש תחושה של ביזבוז.

וואי אני כ"כ מבולבל.
    אטרף 2004 (:

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי ZeroForce צפיה בהודעה
    Get All-תודה,אבל אני חושב שפיספת פה,היא בת אדם, אני לא יכול וגם ממש לא רוצה למרוח אותה בצורה כזאת,אני יודע שמגיע לה משהו טוב,ממש לא בא לי לשחק כמו שהייתי,כי ברגע שאני מבקש משהו כזה היא גם תחפש מישהו ואחרי זה אני יכול להרגיש תחושה של פיספוס.

ממש לא,לפני זה הייתי יותר מידי משחק בבנות וכבר הרגשתי שאני חייב,ממש בא מימני שאני חייב קשר לטווח הארוך,היא עמדה בהרבה דרישות אבל פתאום אני מרגיש תחושה של ביזבוז.

וואי אני כ"כ מבולבל.
    אתה מתכוון להתחתן איתה?כי אם לא אז אתה חושב יותר מדי וסתם מורח את זה.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

[QUOTE=ZeroForce;5545925]Get All-תודה,אבל אני חושב שפיספת פה,היא בת אדם, אני לא יכול וגם ממש לא רוצה למרוח אותה בצורה כזאת,אני יודע שמגיע לה משהו טוב,ממש לא בא לי לשחק כמו שהייתי,כי ברגע שאני מבקש משהו כזה היא גם תחפש מישהו ואחרי זה אני יכול להרגיש תחושה של פיספוס.

תראה,אני לא אמרתי לך תפרק את כל מה שזז כן?אני פשוט אומר שתעשה לעצמך "חופש" כמו שאומרים.פשוט שתחזור כביכול לחיים שאין לך חברה ושתרגיש שוב מה זאת עצמאות ואם "שווה" לך לחזור לחברה שלך או להישאר חופשי.
    הצעד של הפסק זמן הוא בעיקר לבדוק אם אתה מתגעגע לחברה שלך,לא בשביל להרגיש חופשי בלי נטל.מבין?

מורחקים
    שם פרטי
    עמית .
    לייקים
    0
    נקודות
    -19
    משפט מחץ
    ''אם אתה לא יכול לנצח מישהו תגרום לו להפסיד .''

תיקנה טבעת ותציע לה כבר נישואים .
    ניראה עם זה יספיק ירגש אותך .
    אתם 5 שנים ביחד זה מספיק , יאללה חתונה , ילדים !

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי AmMIT צפיה בהודעה
    בגיל 22?אתה רציני?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AmMIT צפיה בהודעה
    עמית אני אמרתי רק תגובות בונות ובלי לצחוק פה על אנשים נכון?
    אזהרה ראשונה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

יש לך משהו מדהים וטוב בידיים.. תשמור עליו.
    אל תתן לזה להיגמר בגלל רגעים קטנים של שיעמום ושיגרה.
    אתה מחפש את הריגושים האלהה ... אבל הריגושים האלה עוברים מתישהו ..
    אבל כל זה מתקיים בתנאי שאתה אוהב אותה!

אם המצב הוא שונה אני חושב שזה לא הוגן כלפיה, שתשאר איתה מתוך סיבה אנוכית של " לא להיות לבד ".
    כי מגיע לה מישהו שיאהב אותה, שיעניק לה, שישקיע בה, ולא יגרום לה עוגמת נפש בכך שיידע שלא בא לו להשקיע, אבל יישאר איתה סתם.
    אם אכן היא אדם מדהים , אז מגיע לה הטוב ביותר, ולהיות איתה סתם כי זה נוח, רחוק מלהיות הטוב ביותר עבורה.
    אם מה שקורה לך, זה סתם צורך בריגושים, קח בחשבון שאולי לאחר מכן, תבין מה פספסת, על מה ויתרת, תצטער, ולא תהיה דרך חזרה.
    אבל אם באמת כבר אין בך רגש, ומה לעשות , היה מדהים אבל חלף, אז לדעתי עדיפה פרידה.

תבין,אם אתה נשאר מתוך רחמים וכדומה אתה פשוט מבזבז את הזמן שלך ושלה ומה שצריך בכל העיניין זה להתגבר על הפחד ולחתוך,פחד משתק אנשים ומונע שינויים.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה

אם המצב הוא שונה אני חושב שזה לא הוגן כלפיה, שתשאר איתה מתוך סיבה אנוכית של " לא להיות לבד ".
    כי מגיע לה מישהו שיאהב אותה, שיעניק לה, שישקיע בה, ולא יגרום לה עוגמת נפש בכך שיידע שלא בא לו להשקיע, אבל יישאר איתה סתם.
    אם אכן היא אדם מדהים , אז מגיע לה הטוב ביותר, ולהיות איתה סתם כי זה נוח, רחוק מלהיות הטוב ביותר עבורה.
    אם מה שקורה לך, זה סתם צורך בריגושים, קח בחשבון שאולי לאחר מכן, תבין מה פספסת, על מה ויתרת, תצטער, ולא תהיה דרך חזרה.
    אבל אם באמת כבר אין בך רגש, ומה לעשות , היה מדהים אבל חלף, אז לדעתי עדיפה פרידה.

תבין,אם אתה נשאר מתוך רחמים וכדומה אתה פשוט מבזבז את הזמן שלך ושלה ומה שצריך בכל העיניין זה להתגבר על הפחד ולחתוך,פחד משתק אנשים ומונע שינויים.
    כל הכבוד!מאוד מחזק!

וואו איזו תשובה
    כל מילה בסלע!
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    אתה מתכוון להתחתן איתה?כי אם לא אז אתה חושב יותר מדי וסתם מורח את זה.
    זה לא העיניין של להתחתן,קשר כזה שנרקם במשך 5 שנים לא בא כל יום,אם להתחבר למציאות היא מושלמת בתור אישה ליילדים ונראית לי אדם אידאלי לנישואים,אבל לא.. אני לא מספיק מרגיש שאני מוכן לנישאוים בגיל הזה,למחוייבות,לקשר כזה עדיין לא.

גם למרוח אני לא.. יכול להיות שיש לי סתם רגשות עכשויים והם יחלפו,העיניין שזה כבר מתארך אני מרגיש כך קרוב לחודשיים.
    אני לא רוצה להפסיד אותה ולהרגיש חרטה גדולה!

Amit אני רואה שאתה בן 14,אז בכלל אני לא אגיב.

אני חייב לציין,שהתגובה שלך סידרה לי כמה סוויצ'ים במוח,הראת לי את זה מכיוון שונה שלא חשבתי עליו,כן אני אצרך לעשות חושבים עם עצמי ולראות מה הכי נכון,כעיקרון החלטתי שאני אנסה להשקיע שוב בקשר,לראות לאן הוא יתקדם ויפרח,אבל כמו שאמרת "אם באמת כבר אין רגש, ומה לעשות , היה מדהים אבל חלף, אז עדיפה פרידה."

עם כמה שזה יכאב אני צריך להתגבר.

אגב,משפט מאוד יפה ונכון: פחד משתק אנשים ומונע שינויים

תודה רבה על התגובה,אני חושב שקיבלת תשובה מספיק טובה,אם יש למישהו מה להוסיף בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי ZeroForce; 24-03-2010 בשעה 21:25.
    אטרף 2004 (:

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

היי,

אני כמעט בגילך, ומזדהה עם הסיטואציה שבה אתה נמצא.
    אני מוכרח לחזק צד חיובי ושלילי שאתה מציג - אותם שדות אפלים שאליהם אתה נמשך - דע לך, הדשא של השכן תמיד יהיה ירוק יותר, ומנגד, בגלל שבנית בטחון כה גדול, אתה מרשה לעצמך, מרשה לנוח על זרי הדפנה ולהניח לקשר ולרגשות ביניכם להדחק, לוקח אותה כמובן מאליו וכו', דע לך שברגע שזה יגמר, אתה תתרוצץ אחריה כמו גור שרוצה חלב מאימו.

אני מאמין שהיא פחות או יותר בגילך, ואני ממש מכיר את הסיטואציה הזאת (אישית) אתה בוודאות מסתכל לצדדים, ושואל את עצמך לא פעם ולא פעמיים, אולי שם יהיה לי טוב יותר? חסר לי קצת ריגוש, קצת פלפל ואש, אני כבר למדתי מה חסר לי וכנראה גם חסר לך וזה נובע אך ורק מתוך נוחות, ובטחון יתר, ברגע שדבר מתרחש, ומתגלגל, הרבה פעמים הדבר הנוח והפשוט ביותר הוא לתת לו להמשיך להתגלגל, נחזור למה שחסר לך, חסרה לך אותה הרגשת החיזור, והסיפוק, אתה כבר יודע שהיא שלך, ואתה יכול להיות איתה לנצח, אין מה שישבור את זה.. פה אתה חופר לעצמך את הקבר. ברגע שהיא שלך, אין יותר אפלה, אין ספקות, אנחנו מרשים לעצמנו ומרגישים בטוחים מאוד, לא צריך לדאוג מה היא חושבת, אין דאגות, היא שלך, וכשיש לך משהו אתה מפסיק להעריך אותו, מתי חוזרים להעריך משהו? ברגע שהוא כבר לא שם.

אתה רגיל שהיא מסדרת לך את הבגדים, ואתה רגיל שהיא מכינה לך לאכול, שהיא ישנה לצידך במיטה, שהיא קמה איתך בבוקר, שאתם מתארגנים ביחד, מטיילים ביחד, שום דבר לא ישבור את זה, הנורמה חייה ובועטת.

תאמין לי, שברגע שכל אלו יעלמו, והדבר היחיד שיהיה לך זה משהו מתחלף, פעם בשבוע עם איזו מישהי, ישאר לך חלל גדול מאוד, שאחרי 5 שנים, תצטרך הרבה מזל כדי למלא אותו, וזה מפחיד אותך, בתת מודע.

אני ממליץ לך לחשוב טוב מאוד לפני שאתה עושה משהו, ההמלצה שלי אליך היא לזעזע את מערכת היחסית מעט, להכניס קצת תשוקה, פלפל ולתבל את האווירה ביניכם, אתם צריכים את המתח של ההתחלה, ואם תצליח להחיות אותו, תרוויח.

יכול מאוד להיות שכל מה שכתבתי כאן זה גיבוב של שטויות, והדבר הנכון יהיה לחתוך את זה, למצוא מישהי חדשה, ולהתקדם הלאה בחיים, כי אתה בטח חושב לעצמך, לעזאזל, מה כבר ראיתי בחיים? אבל שוב, אתה צריך לעשות את החשבון ולשאול את עצמך האם זה שווה את זה, שלא תמצא את עצמך בעוד 5-10 שנים מסתכל אחורה ומצר על הזמן שהפסדת והשנים שחלפו.

בהצלחה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

אתה לא מספיק "מתרגש ממנה" לפי מה שהבנתי , חכה שיעברו יומיים בלעדיה , ואז תבין איזה טעות עשיתה.. אחי , לא יודע אם אתה צריך להתחתן עכשיו , זה ריך לבוא ממך לא מתגובת באיזה פורום , בכל מקרה , אל תהיה פזיז , כי אחרת.. אתה תצטער.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect