אני יציג את עצמי לפני אני קורקד בן 23 ברמן כבר מגיל 17 במועדונים פרוד טרי...נתחיל משיכה זה דבר שלא הגיוני אי אפשר לאלץ את זה כמו פחד.
מהצפייה שלי באנשים טבעיים במועדונים (יש לי קליינט צרפתי שמעמיס כל לילה בשירותים זה לא הגיוני וחברים שלו תמיד מחפשים אותו חח) מה שמבדיל בינם לבין רוב בגברים שהם מדברים בשפה הסודית. משהו שהוא שם גנטית זה נמצא בכולנו אבל אנחנו לא רואים אותו ולא אמרו לנו איך לדבר בשפה הזאת,אגב בחורות מעולות לקלוט את זה,אז לפני שאתה משתמשים טיזינג תבינו למה.בקול של חנון ווסי:"קרוקד אז איך אני עושה את זה אמא שלי אמרה לי תמיד להיות נחמד לבחורות"?
א.תקשורת קודם כל שפת גוף איך שאתה נע זה מה שאתה משדר,שוב בחורות קולטות דברים כאלה זה בגנים שלהם!!!! בקול הדיבור שלך והמילים שזה רק 7 אחוז לפי מחקרים מי שקורה הרבה ספרים על הנושא יודע את זה
ב.שהייתי באל איי וסאן דיאגו בחור ששמו קרייג שהוא בפיק אפ מאוד מאוד מאוד חזק לימד אותי הרבה משתמש בcocky funny זה השפה שהטבעיים משתמשים בה הערות עם יוהרה ומצחיקות לא בנפרד ביחד דוגמא השיער שלך נורא יפה,הוא גורם לראש שלך להראות נורמלי.משהו אני העלתי"נכון מועדונים הם כמו מכוניות מתנגשות..אני בטוח שהיית קטנה כולם נכנסו בך(כל מי שמשתמש נא לשלוח 10% מההצלחה שלן),שיש חולצה או שמלה שנראת יקרה "וואו יש לך שמלה יפה....לעמותת לתת יש מבחר יפה היום"כל טעות שהיא עושה תצחק עליה גיל סטייל מצב כלכלי.הערה לתת מינון נכון לדרגת היופי של הבחורה.לא להיות ליצן או בדיחות על עצמך אתה מוריד מערך שלך?! למה אתה שווה היא לא אין לה מה להציע חוץ מסקס
ג.שתי צעדים קדימה צעד אחד אחורה זכור אתה הפרס היא סתם בחורה לא משנה מי היא שדר את זה,חתול ועכבר.
ד.שדר שאתה בחור קול לא מחפש תגובה מאנשים אחרים לא מנסה לחפש חיבה מאחרים שיהיה מתח מיני בינך ובינה,תהנה מעצמך תהנה מחברים שלך,אתה המנהיג אז תוביל זה בגנים שלך!!!.
טיפ כדי לבוא עם ידידות למועדונים שנראות ממש טוב אף פעם אני לא חוזר בידיים ריקות שיש את האס הזה.

ציטוט ההודעה