ספרו פה על הפדיחות המיניות שלכם.
פדיחה שלי, בזמנו, אבא שלי חיפש מסמך על המחשב ובמקום המסמך הוא מצא את ספריית הפורנו שלי (:
דיון מהנה.
ספרו פה על הפדיחות המיניות שלכם.
פדיחה שלי, בזמנו, אבא שלי חיפש מסמך על המחשב ובמקום המסמך הוא מצא את ספריית הפורנו שלי (:
דיון מהנה.
שלום שלום
|
|
פעם אחת אני ומישהי היינו ערומים בחדר ואבא שלי נכנס חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין זה היה חזק...היא ישר התכסתה בשמיכה ואז אבא שלי בא ביציאה:" יש משהו גם בשבילי"?
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
לטובתך,
עוד אחת, בזמנו שאני והטקסית שלי היינו חברים, היא ישנה איתי ונרדמה לי על הבטן וכשקמתי אני רואה אותה על הזין שלי ואני כזה זז כדי שהיא לא תקום. ועוד אחד, קיימתי יחסי מין עם הבת דודה של חבר שלי מבלי ידיעה שהם קרובי משפחה ואז שידעתי גם חבר שלי ידע חח.
שלום שלום
אוננתי,ואז אחותי נכנסה ובדיוק השפרצתי חח...פדיחה..
נערך לאחרונה על ידי theidan; 28-03-2010 בשעה 22:40.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחרי שגמרתי פעם אחת, רציתי לשכב אם הבחורה עוד פעם, "אבל לפעמים יש רצון והדבר לא עומד".
חח חזק טומס..
שלום שלום
לא זוכר שהיו ממש פאדיחות...
הדבר הכי מפחד שקרה לי עם אופי מיני היה כשנישקתי מישהי ,ואז נשכתי תשפה קצת חזק מידיו ירד לה דם
XD
*ערכתי לך כי כתבת :"היה כשנישקתי מישהו"
GeTall
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 30-03-2010 בשעה 23:00.
יצאתי עם מישהי והגענו לחוף.התחלנו להתחרמן והתחלנו להוריד אחד מהשנייה את הבגדים[טעות חיי,מזג האוויר היה על הפנים והיה קר אחושרמוטה].קיצור היא יורדת לי וזה לא ממש מענג אותי כשעושים לי את זה והיה לי די משעמם ולא נעים היה להגיד לה את זה.קיצור לא משנה,היא יורדת לי ואני החלטתי שאני אעשה גם משהו ודחפתי את הזין שלי יותר מדי עמוק לגרון שלה והיא נחנקה![]()