שאלתי פה קודם אבל אין לא נקלט לי
אפשר 5 דוגמאות של קריאה קרה של בחורה
שאלתי פה קודם אבל אין לא נקלט לי
אפשר 5 דוגמאות של קריאה קרה של בחורה
|
|
1) לפי הלבוש שלך אפשר לומר אלייך שאת אוהבת לבלות.
2) אומרים שבת שלובשת שתי צמידים ביד ימין יש לה הרבה כישרונות שלא ניצלה עדיין.
3) מבחוץ את ניראת מלאת בטחון עצמי אבל מבפנים את ביישנית.
אחי אני ממציא אותם בשניות זה קל וזה פשוט.
אתה לוקח משהו שהוא נכון לגבי כולם, אתה לוקח משהו שקשור עלייה ואז אתה מחבר בניהם.
אם אתה צריך עוד דוגמאות תגיד אני יביא לך..
הדוגמא השלישית ראיתי אותה איפשהו או שדומה לה אבל זה העיקרון.
וואלה 1 ו-2 הברקה אחי תודה
אגב BilleR תגיד איך ב-2 קישרתה בין העובדה שלאנשים יש הרבה יכולות שהם לא ניצלו עדין(שזה אמת כללית) לבין העובדה שיש לה 2 צמידים ביד ימין(תכונה שלה)
כאילו אילתרת? למה 2 העובדות האלו לא קשורות אפילו
אבל סבבה אחי הבנתי איך אתה חושב
ישבתי קצת בבית עוד לפני שקראתי את התגובה שלך ^
ויצאו לי 3 דוגמאות בבקשה תציינו אותן:
1."יש לך את הקטע שאת מצחקקת הרבה , זה אומר עליך שאת לא הכי סובלנית בעולם"
2."רואים שאת ממש אוהבת לגוון, זה בריא לגוון אבל זה אומר עליך שדי קשה לך לקבל החלטות בחיים ולא תמיד יש לך דעה מוצקה משלך"
3."אהבתי איך התלבשת היום אבל זה אומר עליך שאת כנראה אוהבת לגוון אבל את לפעמים מונעת מעצמך וממציאה תירוצים למה לא לעשות זאת"
מה אתם אומרים חברים? זה סבבה? מה אפשר לשפר?
נערך לאחרונה על ידי fananman; 03-04-2010 בשעה 00:10.
ה3 שלך מצויינים.
בקשר לשאלה שלך:
"העובדה שיש לה 2 צמידים ביד ימין(תכונה שלה)" אתה מוצא אצלה משהו, לא משנה מה, זה יכול להיות צמיגים, שרשרת, לק, איפור וכו'... אין קשר באמת בין הדברים.
ושאלתה אותי שאלה בקשר ל מבחוץ את X ומבפנים את Y.
1) מבחוץ את ניראת אחת שקטה אבל מבפנים את אחת שאוהבת להנות מהחיים.
2) מבחוץ את ניראת מקובלת ומלאת חברים אבל מבפנים יש לך צורך חזק שאנשים יאהבו ויעריצו אותך.
פה אתה פשוט מסתקל עליה מבחוץ ורואה משהו שהוא קיים אצלה כמו למשל "שקטה" או " מקובלת ומלאת חברים" ואז אתה נותן לה משהו שקיים אצל כולם מבפנים. לפי מה שאני מבין יש לך את הספר של ניקולס, נכון?
אז יש לך שם כמה משפטים שנכונים לגבי כולם אתה רק צריך לחבר את זה.
אם אתה רוצה לדעת עוד על קריאה קרה, תקנה עיתון, ותקראה שם הורוסקופ, בכל הורוסקופ משתמשים בזה.
אתה יכול גם לחפש באינטרנט הורוסקופ, לא משנה המזל שלך. אתה תראה איך הם אומרים דברים שנכונים לגביי כולם וככה גורמים לאנשים להאמין בזה.
כמעט בכל דבר שקשור במיסטיקה יש קריאה קרה, יש לך הרבה דוגמאות באינטרנט (כמובן שהם לא מופיעים תחת השם "קריאה קרה" כי הם עושים על זה כסף.).
בהצלחה, תצטרך עוד משהו על תבייש![]()
תקרא הורוסקופ, תקבל רעיונות.
"אני יכול להגיד שהיה לך יום שאם תסתכלי עליו מהצד הוא דיי בסדר, אבל בתוך תוכך את מרגישה כאילו יכלת לעשות אותו יותר טוב."
"אתה נראה מסוג האנשים שהוא מאוד מוחצן כלפי חוץ (כאילו שאפשר להיות מוחצנים למקום אחר...), אבל בתוכך אתה בסכ"ה מרגיש בן אדם מאוד רגיש וסימפטי..." (אבל מה הקשר?)