מאז שקניתי את הראוטר לפני שנה וחצי שנתיים אני לא ממש זוכר מתי הלאגים התחילו אבל זה היה אחרי שקניתי את הראוטר (לא מייד אחרי).
קודם הסביר מה קורה ואז אני יביא פרטים של אינטרנט ושל המחשב.
כל מה שאני מסביר עכשיו זה לא ממש קשור למחשב כי המחשב מריץ לי את כל המשחקים והFPS לא יורד מ30-40 ומגיע ל60.
אז ככה אני משחק במשחקים האלה ובכולם יש לי לאגים:
Combat arms(דרך אגב שיחקתי לפני חצי עד שנה ולא היו לי לאגים כמו שיש עכשיו)
Grand fantasia (בבוקר עד 4-5 בערב אין לאגים ואז הם מתחילים)
Soldier front (לחבר שלי כל הזמן יש 70-100 פינג ולי יש 100-200 פינג ויש לי אינטרנט יותר טוב ממנו וגם לו יש ראוטר)
Killing floor (הפינג שלי תמיד גבוה יותר מישראלים שאני משחק איתם כולל חבר שלי שנ"ל)
והיו עוד משחקים בעבר שקרה אותו הדבר.
נגיד בCombat Arms אני משחק וכל השחקנים נתקעים במקום לשנייה ואז קופצים איזה 5 מטר קדימה. או בכFIRETEAM אני יורה בזומבים (כשפוגעים בזומבי רואים במסך את הניקוד) אבל אני יורה בו, הוא ניתקעה במקום ואז אחרי כמה דקות הוא מת ומלא נקודות מופיעות על המסך.
בGrand Fantasia קורא שאני עושה מתקפה, או שהוא פשוט מתקרב למפלצת ולא קורה כלום וגם המפלצות לא זזות, או שפשוט הוא מטעין את המתקפה (NECROMANCER) והוא לא עושה אותה ואז אחרי כמה שניות (+5-15) או שהמפלצת כבר תקפה אותי מספר פעמים או שאני פשוט מת.
בKilling floor אני יורה על זומבי והוא לא מת (נגיד הGorefast מורידים לא את הראש במכה, אז או שלא קורה לו כלום או שהראש שלו מתפוצץ אחרי כמה שניות) והפינג שלי די גבוה יחסית לחברי שיש להם אינטרנט פחות טוב משלי.
בSOLDIER FRONT קורה לי שאני יורה במישהו, כבר יריתי בו הוא מספיק לכוון+לירות עלי ושנינו מתים או שקורה שאני הולך פתאום מישהו בה לי מהפינה כאילו שידע כבר איפה אני, הוא ישר יוצא על השנייה הוא הורג אותי. והפינג שלי בסרבר האירופי אמור להיות בין 60 ל120 אבל אצלי הוא בין 150 ל200+.
עכשיו לכל מה שאתם צריכים לדעת.
מפרט:
Pentium D 820 2.8GHZ
Nvidia 8500GT 512MB
2GB RAM KINGSTON
WIN7 ULTIMATE
יש לי אינטרנט של הוט+נטויזיון 5 מגביטס, מוריד לי הכל על 450-600KB\S והעלייה היא 50KB\S
בקשר לדברים אחרים:
יש לי פורטים פתוחים לכל המשחקים ולכל מה שצריך.
אבא שלי טכנאי מחשבים והמחשב עובד פיקס.
אני עושה בדיקות כל הזמן עם התוכנות הבאות:
Tune up 2010
CCleaner
Avast 5 Home Edition
Malwarebytes
Wise registry cleaner
Spybot
Ad-aware
Avira Antivirus
אני לא חושב שיש לי וירוסים,שגיאות במערכת או MALWARES אחרים.
המחשב נידלק בשניות והוא לא עובד איטי.
אני לא מוריד שום דבר בדקתי בTUNEUP יש שם משהו שקוראים לזה COMMUNICATION ואפשר ליראות אם יש הורדה או עלייה ואין בקושי 5-20 הורדה ו10 עלייה כשאני משחק
יש לי 3 מחשבים בבית (1 לפטופ רוב הזמן סגור) ואחד של אחי. גם אם הראוטר מחלק לשניים שזה 2.5 מגה לכל אחד לא אמור להיות לאגים+ ניסיתי לנתק ושרק אני יהיה מחובר וזה לא עוזר.
הראוטר שלי הוא של INTELLINET 521666 אני מחובר דרך כבל רשת וגם אח שלי. זה ככה. המודם מחובר לראוטר ואני ואח שלי מחוברים דרך כבל. הלפטופ דרך WiFi. הנה בדגם של הראוטר http://www.intellinet.co.il/index.ph...emart&Itemid=1
אם מישהו מכיר אולי את הראוטר ויכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בו אולי בכל הראוטרים זה דומה או שאני יכול לעלות תמונות או אתם יכולים להראות לי תמונות.
תודה רבה רבה רבה וכל אחד שינסה לעזור, יעזור לי מאוד כי אני כבר הרבה זמן עם הבעיה הזטת.
נ"ב!
יש לי סיסמא בראוטר
ניסיתי לנתק את הפיירוול של הוינדוס ושל הראוטר אף פעם לא היה פועל והפיירוול מאשר את כל המשחקים.+פורטים
מנהלים!
בבקשה אם זה לא מתאים לפה תנסו להעביר לי אותו לפורום המתאים. אבל לדעתי זה שייך לכאן
עוד פעם תודה מראש!

ציטוט ההודעה