הסתובבתי בקניון למטרת התוכנית DC..
בכל מקרה, לאחר שסיימתי תמשימה, הלכתי לתחנה והיו שם שתי בנות חמודות...
אחת הייתה HB 7.5 אחת HB 7 פחות או יותר..
מייד שבאתי לתחנה, כבר קיבלתי ממלא מרץ מהתוכנית אז החלטתי לקפוץ עליהן באיזה אופנר
אני: היי, מה קורה
HB 7: בסדר.. (WTF?!, מה אתה רוצה ממני)
HB 7.5 לא ענתה, או שהיא חלמה או שביישנית, קיצר לא יודע :/
אני: לא בכבוד שלך לענות לי, הא? (כמובן שהכל בצחוק)
HB 7.5: חייכה, לא חשבתי שדיברת אליי (לא טוב..)
אני: בכל מקרה, יש לי שאלה אליכן, אני צריך דעה נשית, ואתן נראות לי בנות שמבינות עניין, לפחות את (מצביע על HB 7)
ד"א HB 7.5 הייתה TARGET
אני: יש לי חבר שבקרוב יש ל יומולדת, אז ככה, חברה שלו דנה (דפקתי שם) רוצה לעשות הגדלת חזה למען היומולדת שלו, וזה אמור להיות הפתעה (אין לי כוח להמשיך, כולם מכירים תאונר הזה)
הן: בלה בלה בלה בלה
אני: בלה בלה בלה בלה
הן: בלה בלה, אני משתיק אותן בשאלה
: אתן בנות ממש חצופות, את בכלל (מדבר על TARGET) חצופה גם לא אמרת לי שלום וגם אנחנו מדברים כבר 10 דקות בערך ואת לא אומרת תשם...
היי אני TARGET, ואני HB, אני ממשיך, אני צריך טובה אני דיי חדש כאן, איזה קו מגיע הכי מהר לבית שלי?! (כמובן שידעתי...)
לפני שHB באה לענות, TARGET אמרה לי שלא אמרתי תשם.. (IOI?)
היי אני FAKECALL, המשכתי לדבר על טיול שהייתי באילת עם חברים, טיפה הוספתי DHV, היא סיפרה על עצמה, חברה שלה נראלי הרגישה טיפה לא קשורה אז הוספתי מה איתך?, להראות שאני לא מתעניין רק במטרה..
בסופו של דבר, הבנתי שאני לא אצליח לבודד תמטרה אז פשוט המשכתי
אני: בהתחלה שבאתי לכאן היה לי סתם משעמם אז התחלתי לדבר איתכן, אבל את ממש חמודה (מסמיקה,IOI?@?)
מטרה: תודה גם אתה חמוד..
אני: HB לא מפריע לך שאני אקח ממנה מספר, נכון?, ד"א יש לי מישהו להכיר לך חמוד בטירוף
HB: ברור שלא מפריע לי, ותודה יש לי חבר (נראלי מיותר לעשות לה שיטסטס, רק ניסיתי להיות נחמד)
קיצר נסגר בכך שהיא הביא לי חיבוק שבאתי ללכת ומספר
****שכחתי לציין שחלפו שני אוטבוס בזמן שדיברתי איתה, חברה שלך טיפה ניסתה להעיף אותי, זה לא הקו שלך?, זה כן אבל אני לא הולך באמצע שיחה בניגוד למטרה אני מנומס.
אמממ מה עוד...
אוקיי מה שאהבתי:
* באתי עם הרבה אנרגיה לכן הלך דיי טוב
*היו לי נגים לא רעים
*ניסיתי לא לעצור תשיחה אפילו לא לשנייה, והצלחתי (אולי שתי שניות שקט)
להשקיע יותר:
*בחברה
*ולא לאבד תפלא שלה- בטעות נמחק לי, לא יודע איך, לא שמרתי בתור איש קשר אלא רק בשיחות יוצאות :/
וזהו, תגיבו
דיווח ראשון שלי

ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי