עברתי ל-WINDOWS 7 והתחילו לי ספייקים\לאגים רצחניייייםםםםםםםםםםםםם לדוגמא לשרתים ישראליים אני מקבל ספייקים קטלניים של מ-50 עד 350 פינג וממש לאגר גם בשרתים ישראליים כשכולם מקבלים 20 פינג אני מקבל 70 יואאאאאא זה משגע אותי. או לשרתים אירופיים כשישראלים (בדקתי עם אנשים) מקבלים 70 פינג אני עם פאקינג 120-150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+ספייקים. הכל קרה אחרי שעברתי ל-WINDOWS 7.
הדברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה ולא עזרו:
להיכנס ל-REGEDIT ב-LOCAL MACHINE לשנות את ה-TCPNODELAY UTCPACKFREQUENCY משהו כזה ל-1 ואז יש מספר של 0xfffffffffff משהו כזה עשיתי כמו שצריך לא עזר. למחוק שורה ב-regedit של MSMQ או MSSC משהו כזה לא עזר.
לפתוח את המשחקים דרך תאימות ל-WINDOWS XP SP 2,3 וגם VISTA+להפעיל כמנהל.
עשיתי הצפנה לראוטר ניסיתי סינכרון אנכי (למרות שזה לא קשור) סגרתי
FIREWALL\WINDOWS DEFENDER\SECURITY CENTER\WINDOWS UPDATE(מה אתה לא קורא הודעות?). להיכנס להגדרות נתב רשת 10.0.0.138 להוריד את הסימון מ-PVIP משהו כזה לכבות SECURITY קיצר כל מה שאפשר לגעת ניסיתי לא עזר. יש לי את כל העידכונים בטוח 100% התקנתי הכל. אין לי וירוסים 100% כי חוץ מ-3 משחקים ותוכנה אחת לא הורדתי כ-ל-ו-ם למחשב אז זה לא וירוס או רוגלה או משהו.
ניסיתי ב-CMD לרשום משהו netesh tcp global autotuning=normal\distabed משהו כזה בערך אני לא זוכר בעל פה אבל גם את זה עשיתי טוב ולא עזר. ועוד מלא מלא מלא דברים שאני לא זוכר.
אז אתם התקווה האחרונה שלי

בבקשה תנסו לעזור לי.
יש לי 2 מחשבים עם ראוטר אלחוטי מהירות 2.5 (ויש גם ספייקים\לאגים כשהמחשב השני מכובה או לא מחובר לאינטרנט אז אל תגידו שזה קשור למחשב השני).
יש לי 2 כרטיסי רשת: RT73 USB Wireless LAN Card #2. ועוד אחד שהוא לא זמין (אפשר להפוך אותו לזמין והפכתי אותו לזמין וגם לא עזר, ובאפשרויות ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות, שזה מעל 100 ושום דבר לא פתר, כאילו חלק DISABLED חלק ENABLED וככה שיחקתי עם כל האפשרויות), אני לא מבין למה הוא אצלי(למה הוא מותקן?) אם אפשר ליהיות באינטרנט כשהוא לא זמין אבל בכל זאת: Releatek RTL8168C(P)\8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20
יש לי בזק מהירות 2.5+מסלול גיימר (בדקתי יש לי IP של מסלול גיימר 100%)
זהו תודה אתם התקווה האחרונה שלכם תצילו אותי............................
זה לא קשור למחשב המשחקים שאני משחק בהם אני מריץ על מעל 1K FPS אז זה לא קשור למחשב.
קיצר או שזה WINDOWS 7 או שזה בזק בכל מקרה את שתיהם צריך לזרוק לים :\............