מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב ניסיתי בעצמי זה באמת עקשן ביותר יודע מה אני אשחק עם זה אם אני אמצא תשובה אני אשלח לך אותה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב ניסיתי בעצמי זה באמת עקשן ביותר יודע מה אני אשחק עם זה אם אני אמצא תשובה אני אשלח לך אותה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-04-2010 בשעה 22:34.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
בסדר תודה. אני מקווה שתצליח לפתור לי את הבעיה. תגיב אחרי בבקשה כדי שישלח לי אימייל.
מ א ו ש ר
טוב מצאתי פתרון...
תסיר את אורביט לגמרי ותתקין אותו בכונן אחר..
הכוונה אם עד עדיו הוא היה מותקן ב - C אז תתקין אותו ב - D
אצלי זה פתר את הבעיה
אגב אל תעגל פינות בין ההסרה לבין ההתקנה מחדש תעשה ריסט
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2010 בשעה 05:40.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
מוזר אצלי זה פתר את הבעיה...
תשמע אני כבר תכלס יורה בחשיכה אבל תועיל לנסות להתקין אותו במיקום אחר נניח אם התקנת אותו בהתחלה על D:\Program Files אז תנסה להתקין אותו ב D:\New Folder\Orbit
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2010 בשעה 18:25.
מ א ו ש ר
Octh Class ו Grab Pro
מ א ו ש ר
אתה יכול למחוק לגמרי פשוט תכנס ליעד הזה ותאתר את התיקייה של אורביט ותמחק אותה..
ב windows 7 וויסטה:
C:\Users\(User)\AppData\Roaming
ב XP אני חושב שזה פה:
C:\Users\(User)\AppData\Local
*במקום ה (User) אתה כותב את שם המשתמש שלך
אגב לא הבנתי אם הבעיה הסתדרה או לא
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2010 בשעה 19:41.
הבעיה לא הסתדרה. מה שכתבתי זה שלפני האיפוס זה עבד...
מ א ו ש ר
אז כמו שהסברתי אם אתה רוצה לעשות מחיקה מלאה של אורביט אתה צריך תוכנת מחיקה מלאה כמו נניח Your Uninstaller (שאם תרצה אני אביא לך הורדה שלה)
ואז לגשת ליעד שציינתי ולמחוק ממנו את התיקייה שנמצאת שם..
ריסט ואז התקנה מחדש בכל יעד שתבחר
אתה יכול להגדיל לעשות ולבדוק שההרחבות אכן לא קיימות באקספלורר אחרי המחיקה (לפני ההתקנה מחדש)
מ א ו ש ר
וואלה אני נואשתי להגיד לך את האמת לא יודע למה זה לא עובד לך זה מוזר...
אחרי בדיקה חוזרת אצלי זה עובד פרפקט
תודה רבה שניסית לעזור. אם לתומכים אחרים יש הצעות מה לעשות אני ישמח.אולי זה בגלל שיש לי windows 7 זה לא עובד?
[עריכה]
התוכנה עובדת באופן חלקי בסדר. זה מוריד קבצי AVI דרך אורביט אוטומטית אך קבצי ZIP או RAR הוא לא מוריד באופן אוטומטי, אפילו שבמנטר סימנתי שיוריד ZIP וRAR דרך התוכנה.עזרה בבקשה?
דרך פיירפוקס הכל עובד בסדר אך אני רוצה להתשמש באקספלורר.
דרך אגב כאשר התקנתי את הפיירפוקס שפתאום ראיתי שכתוב שאני לוחץ על הפתור הימני
Download with IDM והסרתי את התוכנה הזו לפני שבועיים. אני מציין את זה כי אני חושב שיש התנגשות בין ההרחבה של IDM ושל orbit ולכן זה לא נותן לי להוריד דרך אורביט. מישהו יודע איך להסיר את ההרחבה של הIDM ומה השם של ההרחבה הזו?
[עריכה2]
הסרתי את IDM מהספריה AppData\Roaming והסרתי את IDM לחלוטין. עדיין לא מצליח קבצי Zip או Rar דרך אורביט רק Avi יורד דרך אורביט.
נערך לאחרונה על ידי יפת; 08-04-2010 בשעה 00:49.
הקפצה. מוריד AVI לא מוריד RAR ו-ZIP.למישהו יש פיתרון?
[עריכה]
חלק מהאתרים זה כן מוריד קבצי זיפ וחלק לא...שיש קישור ישיר לקובץ זה מוריד ושיש כפתור זה לא מוריד דרך אורביט.
נערך לאחרונה על ידי יפת; 08-04-2010 בשעה 18:17.