|
|
"ככה אמא ואבא לימדו אותי" בדיוק לתגובה כזאת חיכיתי
זה כמו שאחרים יגידו שאמא ואבא לימדו אותם שצריך להיות נחמד לבחורה,להקשיב לה ולספק אותה....בסוף אחרי שהקשבת לאמא ואבא כל כך הרבה וגם לידידות שלך...אתה בעצמך נהפך לידיד !
לדעתי צריך לעשות את זה בחן ,אבל עדיין לעשות את זה !
למשל עם הפרח,להביא נג,לאזן. "קטפתי את זה מהגינה שלך כי לא נראה לי שאת מיוחדת מספיק,אולי תוכיחי לי אחרת בהמשך הערב" ...הבחורה גרה בביניין ואין לה גינה,היא יודעת שזה בצחוק אבל זה עדיין מאזן.
בקשר לכניסה למקומות,אני אישית אוהב להיכנס ראשון,כשאני מחזיק לה את היד,אני הגבר,אני המוביל,אני זה שקובע...אני זה שהצעתי ללכת למקום הזה מראש.
בקשר ללפתוח לה ת'דלת לאוטו,את זה כבר אמרו פה לפני,אחרי יצירת המשיכה,אתם חוזרים הביתה,אתה פותח לה את הדלת לאוטו,זה יוצר נוחות וגם גורם לה לחשוב ולהבין שהיא שווה משהו בשבילך ולא סתם עוד בחורה,אז אחרי יצירת הנוחות זה דבר מעולה.
דעתי.
פרח בפגישה הראשונה? לא. אני עוד לא מכיר את הבחורה ואני לא בטוח אם היא שווה את ההשקעה.
אם מאוחר אנחנו ניכנסים למערכת היחסים, אז לפעמים אני אהיה רומנטי. גבר אלפא צריך להיות גם רומנטי.
לשלם עליה בבית קפה? תלוי מה הביא אותנו לשם.
לפתוח לה את הדלת של האוטו. בהתחלה של הפגישה אני לא יפתח לה את הדלת.
בסוף הפגישה, אם היא התנהגה טוב, אני יפתח.
להכנס ראשון או לתת לה קודם להכנס, אני מאמץ את התגובה הזאת.
"בקשר לכניסה למקומות,אני אישית אוהב להיכנס ראשון,כשאני מחזיק לה את היד,אני הגבר,אני המוביל,אני זה שקובע...אני זה שהצעתי ללכת למקום הזה מראש."
בכללי. בדייטים ראשונים שלא מובילים לקשר רומנטי אני יהיה פחות רומנטי.
בקשר אני יהיה יותר.