נער בן 17, קראתי פה ושם על הפיקאפ, אני מנסה ליישם עד שאני מגיע לרגע האמת שאני בא לגשת לבחורה, ומתקבל, איך להתגבר על הביישנות הזו?
נער בן 17, קראתי פה ושם על הפיקאפ, אני מנסה ליישם עד שאני מגיע לרגע האמת שאני בא לגשת לבחורה, ומתקבל, איך להתגבר על הביישנות הזו?
|
|
דומיניק קונפידנס או איך שלא אומרים את זה...
תחפש פה בפורום.
נערך לאחרונה על ידי biNGbAN; 08-04-2010 בשעה 21:27.
פשוט תעשה את זה בלי לחשוב על זה, לך לכיוון שלה ותתחיל לדבר. (גם אם זה אומר שתשתין במכנסיים בדרך, אין מה לעשות - אחרי פעם-פעמיים זה יעבור)
בקשר לאימרה "קראתי פה ושם" אם אתה רוצה להצליח בפיקאפ ולהכנס לזה רציני אז תשיג את הספר של מיסטרי, קרא אותו וצא לשטח.
חוק 3 שניות אם אתה לא ניגש אליה אחרי שלוש שניות אל תגש בכלל... אם אתה נגש בשלוש שניות אז אתה לא חושב מה יקרה ואם היא תדחה אותך פשוט ניגש ומדבר יכול להיות שהיא לא בקטע אבל דבר חזק וברור ואל תחשוב על מה יקרה תחשוב שאם אתה רוצה אתה יכול להשיג אותה ואת מי שבאלך
תקשיב אתה יודע איך מצחים את הביישנות הזאת?,
ביישנות = זה סוג של "פחד" שמונע ממך לעשות את מה שאתה רוצה לעשות בגלל שאתה מפחד מהתוצאה,
ואני יגיד לך איך תנסה לעבור את זה,
פשוט מאוד קל ולעניין = תנצח פחד על ידי פחד,
מזאת אומרת? פשוט לך תתחיל עם הבחורה וככה זה ירד לך,
ככה זה היה גם לי כיום אני מדבר עם כל בחורה שבא לי,
בהצלחה.
לגיטימי לגמרי, כמו שאמרו מעלי בשביל לנצח פחד אתה חייב להתמודד איתו.
לדוגמה, לי היה פחד גבהים אבל הצלחתי להגיע לתובנה שפחד זה דבר פסיכולוגי אתה פשוט צריך להיות חזק ולהלחם בזה. אז בכל מיני סיטואציות פשוט נלחמתי בזה ולא נתתי לפחד הזה להגביל אותי. אתה צריך להיות מספיק חזק בשביל להתעלות מעל הפחד ולהבין שפחד זה דבר פסיכולוגי ולא פיזיולוגי וזאת הכרה ממש חשובה.
אל תחשוב על זה, פשוט תעשה. כמו שאמרו תיישם את החוק של ה-3 שניות ת'רואה מישהי בלי לחשוב תגיד לה היי ומשם תזרום עם זה, זה לא קל אבל כשתציב לעצמך את המטרה אתה תבין ששווה להתאמץ בשביל להשיג אותה.