יש כלי ליצירת משיכה שנקרא חצוף מצחיק ויש את הנאגים ולפי מה שהבנתי זה אותו דבר לא?
תסבירו לי מתי משתמשים ב2 הדברים האלו
תודה
יש כלי ליצירת משיכה שנקרא חצוף מצחיק ויש את הנאגים ולפי מה שהבנתי זה אותו דבר לא?
תסבירו לי מתי משתמשים ב2 הדברים האלו
תודה
|
|
הנאגים משמשים כדי להגדיל אותך מהבחורה דיינו היא מרגישה נחותה ממך דבר שגורם לה לבלבול כי בדרך כלל לפי כל '' החוקים '' זה לא הולך ככה אבל כל נאג חייב להיות מלווה בהומור שגם המטרה שלך תבין אותו אחרת המצב בכי רע
C&F אני די מגדיר את עצמי כזה אתה מצחיק שנון אתה בקטע של סטוץ לא יותר מזה היו לי הרבה לפנייך ויהיו הרבה אחרייך אתה הופך להיות המטרה בעצמך אבל אתה כאילו לא רוצה אותה ההבדל שאתה משתמש בנאג הוא חד פעמי ה CNF זו תדמית של ממש
עדיין אני לא ממש חושב שאני צודק בפירושים אבל אני אשמח לתיקון ולהערות בונות
תיקון קטן, נאג זה קיצור של NEGATIV COMPIMENT (לא יודע אם כתבתי נכון אבל אין לי כוח לבדוק ) ,מחמאה הפוכה.
כל כך הרבה גברים באו לאותה בחורה ואמרו לה שיש לה עיניים יפות,שיער מדהים,רגליים סקסיות ובא להם לעשות אותה...בסוף זה סתם היה תוספת לאגו שלה והיא לא הייתה איתם,היא לא נמשכת לסמרטוטים.
עכשיו אתה בא ,ועושה לה את ההפך,הרבה גברים אמרו לה שהאף שלה חמוד ויפה,אתה בא ואומר לה שהאף שלה קופץ בצורה מצחיקה כשהיא צוחקת...זה גם הופך אותה ליותר נחותה ממך ועושה לך DHV וגם גורם לך להיראות כאילו אתה לא מעוניין בבחורה,ואז כל "המגנים" שלה יורדים,ויותר קל לך לקחת ממנה מספר.
לעומת זאת C&F זאת בעצם צורה להגיב לדברים שהיא אומרת לך או לכל דבר שהיא עושה,וממש לעיתים רחוקות להגיב לדברים שקורים סביבכם.
לדוגמא: אתם יושבים בבר שניכם שתיתם איזה בירה אחת לא משהו רציני...
בחורה : אומרת משהו ומגמגת קצת
אתה : אוקיי תביאי לי את המפתחות של האוטו,את שיכורה,ואני נורא אוהב את העצים בראשון.
בחורה : מה ? אני לא שיכורה ! דיי תפסיק !
אתה : ברמן,היא במצב קשה,תביא לה כוס מים שיעבור לה
בחורה: נו אבל אני לא שיכורה !
אתה : תעשה את זה 2 כוסות מים.
בסוף היא נותנת לך תמפתחות ואתה נוהג
עוד דוגמא,למצב ולא למשהו שהיא עושה או אומרת
אתם מדברים,פתאום מגיע ידיד שלה אומר לה מה קורה וכל זה...
אתה : היי,ראש כחול ! אני לא בקטע של שלישיה,רק על סקס את חושבת כל היום...
(זה עדיף אחרי שהם מדברים קצת על איזה בחורה שהייתה לו או איזה בחורה שהיה לה ,שלשיחה כבר תיהיה אווירה מינית).
קיצר מקווה שעזרתי![]()