אם קראתם את דיווח השטח האחרון שלי ואם לא אז תדעו יש לי חברה עכשיו התדמית של היא של C&F
שאלתי היא כזאת אני צריך להמשיל להיות ככה או שעלי להפסיק לא בבת אחת אלה בתדירות?
אם קראתם את דיווח השטח האחרון שלי ואם לא אז תדעו יש לי חברה עכשיו התדמית של היא של C&F
שאלתי היא כזאת אני צריך להמשיל להיות ככה או שעלי להפסיק לא בבת אחת אלה בתדירות?
|
|
c&f זה חלק ממי שאתה,אתה לא יכול לשנות את זה ביום אחד ואפילו לא בהדרגה,היא תשים לב שמשהו בתשובות שלך ובגישה שלך משתנה.
בטכלס זה לא פוגע בך,זה דווקא רק עוזר לך וכיף לך ליהנות מהתגובות שלה כשאתה משתמש ב C&F אז למה שתפסיק ?
לא נראלי הבנת למה אתה מתכוון..
אתה שיחקת אות אז C&F וזה לא אתה האמיתי?
אתה יכול להפסיק, אבל אל תיהיה פתאום רציני בדכיאון כזה
חח
אם אתה אוהב לשחק ככה תמשיך..
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
יש שיטענו שאני לא הבחור הכי מצחיק בעולם, אבל אין בנאדם אחד שמכיר אותי ולא יגיד שאני נרקיסיסט... כולל חברה שלי... זה מי שאני, אני לא יכול להיות אחרת.
בין זה לבין להיות רציני כשצריך אין שום קשר... גם בפיקאפ עצמו לא ייתכן שכל תגובה שלך תיהיה קוקי פאני, היא תתחיל להתעצבן אם הדבר היחיד שיהיה לך להגיד כל פעם שהיא תספר לך משהו על עצמה זה "אה וואלה? דווקא זה נשמע נורא משעמם..."
C&F ? אני לא מבין איך זה יכול להיות מי שאתה ?
זה פריים מסויים שאתה נכנס לתוכו ואז מגיב בהתאם
נתקעת בפריים ? אתה מדבר שטויות קיצר.. פשוט
תחיה..
בסופו של דבר להיות רציני עם הבחורה זה חלק מהנוחות
אז ככה שרב הסיכויים שאתה לא חושב על זה נכון,
זה בכלל לא נשמע הגיוני.
נערך לאחרונה על ידי Shon60; 12-04-2010 בשעה 17:50.
אני מסביר לך שאני בן אדם ממש כמעט כזה אני כמעט ולא רציני רק ביום השואה ויום הזיכרון ובאירועים עצובים כבדות אצלי זה בגדר המלצה אבל אני תמיד מקפיץ תאווירה מתי שרק אפשר אם זה לזרוק הארה באמצע שיעור מדכא ואם זה בכל דרך אחרת
זה לא הרעיון מאחורי קוקי פאני. קוקי פאני נועד להוריד זמנית את הערך של המטרה שלך תו"כ שאתה מעלה את הערך שלך, זה גורם לה לנסות להעלות את הערך שלה. כל קשר בין מה שאמרת לבין קוקי פאני מקרי לחלוטין.
זה לא "אופי". זו שיטה.
כן אבל בגלל שזה האופי שלי אז זו השיטה שלי כבר אני אשכרה חיי ככה
אני לא מבין את הבעיה שלך
הבאת פה תיאורים של הבנאדם עם בטחון עצמי גבוה.
אז אין לך בעית שטח או משהו דומה, רק חסר לך ידע
אולי..
אני פשוט ממליץ לך להמשיך להיות בנאדם עם בטחון
עצמי, ואחד כזה שעושה מה שפועל לו טוב.
לא עובד לך משהו כמו שאתה רוצה תשנה את הגישה שלך,
מה כ"כ קשה ?