|
|
חח תגיד לי מה אתה רציני ? זאת שאלה בכלל ?
אני לא בטוחה שהיית בקריית אליעזר אם אתה שואל את זה
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
אהבאי שמתי לב שהבאת "באטל" מזה טוב, מחזיק ממך.. באמת יש מה להשוות בין קריית אליגזר וטדי פחחחחחח...
אפילו אוהדי חיפה אומרים שהם היו מתים לכזה איצטדיון...
מילא היית אומר בלומפילד וטדי, עוד היו חילוקי דעות בגלל שבלומפילד הוא איצטדיון מלא ובטדי חסר יציע.. למרות שעדיין טדי הרבה יותר יפה ואירופאי..
אם אתה אוהד הפועל חיפה ורוצה להשוות את האיצטדיון שלך לאיצטדיונים אחרים.. תשווה אותו לאורווה של פ"ת
א. אתה מגזים להשוות את קרית אליעזר לאוורה.
ב. האיצטדיון בארץ ברמה מגוגחת כולם חוץ מבלומפילד טדי חמוד וקריית אליעזר זה מה שהכי קרוב לטדי, מה אתה רוצה שאני אשים האוורה וטדי טדי בדוק יקח, ובלומפילד לוקח כול איצטדיון בארץ, אז זה הדבר הכי נורמלי שעלה לי בראש ואתה לא יכול להגיד שזה לא הכי נורמלי מבין השוואות פה אז תשחקו אותה מבינים גדולים כי הייתי בכול האיצטדיונים בארץ.
באטל די מטומטם היה עדיף טדי VS בלומפילד, בכל מקרה טדי הרבה יותר טוב.
חכו עוד שנתיים לסמי עופר![]()
חחחחחחחח דיי כבר כל פעם אני אומר לעצמי לא להיכנס לפה.. כולכם אוהדי כורסא בחיים לא הייתם במשחק..
בתור מישהו שלא מפסיד כמעט שום משחק של בית''ר כבר שנתיים, אני אומר לך שאין כמו טדי .. ואם אתה שבלומפילד לוקח בהליכה כל איצטדיון כולל טדי אז אין לי מילים... סע פעם בחיים שלך למשחק ותעשה באטל מתאים... אפילו אוהדי מכבי אומרים שטדי הכי יפה בארץ..
רואים שכולכם ילדונים
קריית אליעזר ניראה יותר מרשים.
טדי.
טדי ובלומפיד האצטדיונים הכי טובים בארץ.
יש משו בבלומפיד שאני יותר אוהב אותו...אבל קשה מאוד לקבוע לכל אחד מהם יש היתרונות מהשני...
בכל מקרה במדיה וייסגרו יציע דרומי בטדי.התשובה ברורה
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
אם אני אוהד כללי, עדיף קריית אליעזר
אם אוהד של קבוצה- טדי
אם שחקן- רק טדי(משחקי בית)
:דירוג::דירוג:מורן אטיאס המלכה:דירוג::דירוג:
משרד פרסום