אוי אוי יום שישי ראיתי אחת שהיא 9 בת 28 מוצקה עם תוספת 300 גרם לחזה חייתיות בעיניים ורואים שהיא מצליחה בחיים(היה לה שעון שאני מכיר שעולה 5000 אלף שקל)הכל הלך ממש טוב מהתחלה אמרתי היי והיא ישר אמרה אני לא מדברת עם בחורים כמוך(באמת) אני סנובית...ואני אמרתי לה את יודעת את הבחורה הכי סנובית שפגשתי...בחצי שעה ואז אחרונה(אני יפרסם על זה פאוסט עיקרון בעסקים..זה לתת ערך ואחרי זה לקחת...ולקחת) ואז חיבוק מהצד ממשיכים לדבר וגם עם אח שלה שהוא חולה עלי וחברה שלו וחזרנו לדבר אני והיא פתאום הגענו לדבר על החזה שלה...אמרתי לה שהוא בר מגע היא אמרה לא אז אמרתי לה שזה לא משפיע עלי כי החזה שלי יותר פעיל משלה אז הוא יותר סקסי(וזה שיגע לה את השכל) ממשיך והיא אומרת בוא נרקוד אמרתי לה סבבה אבל נמצא לך משהו אחר כי את לא הטעם שלי(מסוכן מאוד)..עוד צחקנו והתחלנו לרקוד היא עלי ואני אדיש לא מתלהב והיא טפסה אותי והתחילה להתמזמז איתי...ואז קרתה הטעות התחלתי לרקוד אתה היא התחילה להשתגע ואז נפלתי והיא איתי....פתאום היו לוזרים שהסתכלו עלינו ישר קפצו כמו נינג'ות לעזור לה התחילו לחבק אותה בנתיים אני על הרצפה כמאט יצאה לי הכתף מהמקום וחברות שלה נגעלו מהן שהם ברחו...והיא רצת לקחת אותי לבית שלה במגדלי תל אביב :\ פאק
אז אוקי מה קרה פה איך בחורה שהיא מהממת עם סטטוס גבוה היית רעה בהתחלה ואחרי זה נפתחה כזה מהר
1)בחורות כאלו פצצות ניגשים אליהם 15 בחורים כל לילה וזה מנגנון ההגנה שלהם בדרך כלל זה עוזר להם אבל זה כדי לסנן מי יכול להתמודד אתם.אל תהפוך לכוסית ותתחיל לגמגם כאילו קרה משהו אל תגיד סליחה שהטרדתי אותך פשוט אל תהיה כוסית.
2)בחיים אל תשדר סטטוס נמוך ברגע שאתה עושה את זה בחורות לא ירצו להיות אתך
3)קוקי פאני מתאים לכל מצב אבל צריך לתת מינון נכון.זה יכול להועיל או ממש להזיק לך
4)אף פעם על תעשה משהו כדי לקבל משהו בתמורה.
5)תהנה מהתהליך ועל תיצמד למה שיקרה...גנטית תפקיד הנקבה זה לבדר את הזכר ולא ההפך
6)שתי צעדים קדימה צעד אחורה היא התחילה לרקוד ואני פשוט דחפתי אותה ממני
7)אל תראה התלהבות מהתהליך שכחת את בחור עם ביטחון ודברים כאלו קורים תמיד וזה לא חדש לך
8)נראה לי אני נרשם לסטודיו בי שבוע הבא P:

ציטוט ההודעה