קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כבר יומיים ועדיין המייל לא הגיע
    על ידי amitbex בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 13:50
  2. המשיח הגיע
    על ידי LinkinH בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 12:54
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

הידעתם? המשיח כבר הגיע!

ברירת מחדל הידעתם? המשיח כבר הגיע!

המשיח כבר הגיע!
    הוא היה פה לפני אלפיים שנה בערך
    קראו לו ישוע
    הוא היה בנו של מרים הבתולה אשר הרתה מרוח הקודש.
    הת"נך דיבר עליו! והוא זה שהתגשמו עליו נבואותם של הנביאים בספר הת"נך!

אתם בטח חושבים שהאמונה בישוע טיפשית, אך אני בא להוכיח לכם אחרת.

שאלה: מאיפה אתם כל כך בטוחים שאלוהים כרת עימנו ברית חדשה?
    תשובה: זה כתוב מפורש בתנך! הנה ציטוט:
    "הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם־יְהוָה וְכָרַתִּי, אֶת־בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת־בֵּית יְהוּדָה בְּרִית חֲדָשָׁה׃
    לֹא כַבְּרִית, אֲשֶׁר כָּרַתִּי אֶת־אֲבוֹתָם, בְּיוֹם הֶחֱזִיקִי בְיָדָם, לְהוֹצִיאָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם אֲשֶׁר־הֵמָּה הֵפֵרוּ אֶת־בְּרִיתִי, וְאָנֹכִי בָּעַלְתִּי בָם נְאֻם־יְהוָה" (ירמיהו לא)

האם צריך להוסיף? הנביא מוסר את דברי אלוהים שהולך לכרות עימנו ברית חדשה, ברית שונה מאותה ברית שקיבלנו על הר סיני כי הם הפרו את הברית הישנה.

שאלה: מאיפה אתם יודעים שדווקא ישוע הוא המשיח?
    תשובה: התגלו בו כל נבואות התנך, הנה לך:

על המשיח להכרת לפני חורבן בית שני
    נבואה בתנ"ך
    דניאל ט:9 - ואחרי השבועים שישים ושניים, ייכרת משיח ואין לו; והעיר והקודש ישחית עם נגיד
    הבא, וקיצו בשטף, ועד קץ מלחמה, נחרצת שוממות.
    הגשמה
    לוקס כג:33, 46 - כשבאו אל המקום הנקרא גלגתא צלבו אותו שם... וישוע קרא בקול גדול:
    "אבי, בידך אפקיד רוחי", ונפח את רוחו.
    לאור ההיסטוריה: בית המקדש והעיר ירושלים נחרבו על ידי הצבא הרומי בשנת 70 לספירה.

על המשיח להיות מצאצאי דוד
    נבואה בתנ"ך
    שמואל ב, ז:13-12 - והקימותי את זרעך אחריך, אשר ייצא ממעיך... וכוננתי את-כיסא ממלכתו,
    עד-עולם.
    ירמיה כג:5 - הנה ימים באים נאום ה', והקימותי לדויד צמח צדיק; ומלך מלך והשכיל, ועשה
    משפט וצדקה בארץ.
    הגשמה
    מעשי השליחים יג:23 - מזרעו הביא אלהים, כפי ההבטחה, מושיע לישראל - את ישוע.
    אל הרומיים א:4-3 – על אודות בנו, ישוע המשיח אדוננו, שלפי הבשר מוצאו מזרע דוד ולפי רוח
    הקדש הפגן שהוא בן אלהים בגבורה בתחייתו מן המתים.

על המשיח להיוולד מעלמה (בתולה)
    נבואה בתנ"ך
    ישעיה ז:14 - לכן ייתן אדוניי הוא, לכם אות: הנה העלמה, הרה וילדת בן, וקראת שמו, עימנו אל.
    הגשמה
    מתי א:21-18 - כך הייתה הלדת ישוע המשיח: מרים אמו הייתה מארסת ליוסף ובטרם התאחדו
    נמצאה הרה לרוח הקדש. בעוד שהיה מהרהר בזה נראה אליו מלאך ה' בחלום ואמר: "יוסף בן
    דוד, אל תחשש לקחת אליך את מרים אשתך, כי אשר הורה בה מרוח הקדש הוא. היא יולדת בן
    ואתה תקרא שמו ישוע, כי הוא יושיע את עמו מחטאותיהם".

על המשיח להיוולד בבית לחם בארץ יהודה
    נבואה בתנ"ך
    מיכה ה:1 - ואתה בית-לחם אפרתה, צעיר להיות באלפי יהודה ממך לי ייצא, להיות מושל
    בישראל; ומוצאותיו מקדם, מימי עולם.
    הגשמה
    מתי ב:1 - נולד ישוע בבית לחם יהודה...

נכבדים אמורים להשתחוות לו
    נבואה בתנ"ך
    תהלים עב:10 - מלכי תרשיש ואיים, מנחה ישיבו; מלכי שבא וסבא, אשכר יקריבו.
    הגשמה
    מתי ב:1, 11 - בעת שנולד ישוע בבית לחם יהודה, בימי הורדוס המלך, באו לירושלים חכמים מן
    המזרח. הם נכנסו לבית וראו את הילד עם מרים אמו. נפלו על פניהם והשתחוו לו, ופתחו את
    צרורותיהם והגישו לו מתנות: זהב ולבונה ומור.

כניסתו לירושלים
    נבואה בתנ"ך
    זכריה ט:9 - גילי מאוד בת ציון, הריעי בת ירושלים, הנה מלכך יבוא לך, צדיק ונושע הוא; עני
    ורוכב על חמור, ועל עיר בן-אתונות.
    הגשמה
    מתי כא:5 - אמרו לבת ציון: הנה מלכך יבוא לך, עני ורכב על חמור ועל עיר בן אתנות.

על המשיח להיות עני
    נבואה בתנ"ך
    ישעיה נג:2 - ויעל כיונק לפניו, וכשורש מארץ צייה לא תואר לו, ולא הדר; ונראהו ולא מראה, ונחמדהו.
    הגשמה
    לוקס ט:58 - אמר לו ישוע: "לשועלים יש מאורות ולעוף השמים קנים, אבל בן האדם אין לו מקום להניח את ראשו".

על המשיח להיות ענו
    נבואה בתנ"ך
    ישעיה מב:2 - לא יצעק, ולא יישא; ולא ישמיע בחוץ קולו.
    הגשמה
    מתי יב:16, 19 - והזהיר אותם שלא יגלו אותו... לא יצעק ולא ישא ולא ישמיע בחוץ קולו.

על המשיח לחולל נסים ונפלאות
    נבואה בתנ"ך
    ישעיה לה:6-5 - אז תיפקחנה, עיני עיוורים; ואוזני חירשים, תיפתחנה. ו אז ידלג כאייל פיסח,
    ותרן לשון אילם...
    הגשמה
    מתי יא:5-4 - ...השיב ישוע ואמר להם...עיוורים רואים, פסחים מהלכים, מצרעים מטהרים,
    חרשים שומעים, מתים קמים, עניים מתבשרים...
    בכל כמונו מבלי חטא.

על המשיח להדחות על-ידי אחיו
    נבואה בתנ"ך
    תהלים סט:9 – מוזר, הייתי לאחיי; ונוכרי, לבני אימי.
    ...ישעיה סג:3 – פורה דרכתי לבדי
    הגשמה
    יוחנן א:11 - הוא בא אל שלו ואלה אשר לו לא קבלו אותו.
    יוחנן ז:3, 5 - אמרו לו אחיו: "צא מכאן ולך... כי גם אחיו לא האמינו בו.

המשיח אמור להדחות על-ידי מנהיגי העם
    נבואה בתנ"ך
    תהלים קיח:22 – אבן מאסו הבונים הייתה לראש פנה.
    הגשמה
    מתי כא 42 - אמר להם ישוע: "האם לא קראתם בכתובים, 'אבן מאסו הבונים היתה לראש פנה;
    מאת ה' היתה זאת, היא נפלאת בעינינו'.

על המשיח תתעורר התנגדות של יהודים וגויים גם יחד
    נבואה בתנ"ך
    תהלים ב:2-1 - למה, רגשו גויים; ולאומים, יהגו ריק. יתייצבו, מלכי ארץ ורוזנים נוסדו יחד על ה' ועל-משיחו.
    הגשמה
    מעשי השליחים ד:27-26 - יתייצבו מלכי ארץ ורוזנים נוסדו יחד עלי ה' ועל משיחו. כי אמנם
    נאספו בעיר הזאת הורדוס ופונטיוס פילטוס עם גויים ולאמי ישראל על עבדך הקדוש ישוע אשר משחת.

על המשיח להימסר על-ידי אדם קרוב
    נבואה בתנ"ך
    תהילים מא:10 – גם איש שלומי אשר בטחתי בו אוכל לחמי הגדיל עלי עקב.
    הגשמה
    יוחנן יג:18, 21 - לא על כלכם דברתי - אני יודע מי אלה שבחרתי אותם - אך למען ימלא הכתוב,
    אוכל לחמי הגדיל עלי עקב... "אמן, אמן אני אומר לכם, אחד מכם יסגירני'.

על המשיח לסבול מכות, כלימה ועינויים
    נבואה בתנ"ך
    מיכה ד:14 – בשבט יכו על-הלחי את שופט ישראל.
    ישעיה נ:6 – גווי נתתי למכים, ולחיי למורטים; פניי לא הסתרתי, מכלימות ורוק.
    הגשמה
    מתי כז:30 - הם ירקו בו, לקחו את הקנה והכוהו על ראשו.
    מרקוס יד:65 - אחדים החלו לירק בו; גם כסו את פניו, הכוהו באגרוף...
    יוחנן יט:1 - אז לקח פילטוס את ישוע והלקה אותו.

על המשיח להיות מושקה בחומץ
    נבואה בתנ"ך
    תהילים סט:22 – וייתנו בברותי ראש; ולצמאי, ישקוני חומץ.
    הגשמה
    מתי כז:34 - ונתנו לו לשתות יין מהול במרורת.

על המשיח לסבול עבור אנושות
    נבואה בתנ"ך
    ישעיה נג:6-4 - אכן חוליינו הוא נשא, ומכאובינו סבלם... והוא מחולל מפשעינו, מדוכא
    מעוונותינו...ויה' הפגיע בו, את עוון כולנו... והוא חטא רבים נשא, ולפושעים יפגיע.
    הגשמה
    מתי כ:28 - כשם שבן האדם לא בא כדי שישרתוהו אלא כדי לשרת ולתת את נפשו כפר בעד רבים.

המשיח אינו אמור להתנגד לסבל
    נבואה בתנ"ך
    ישעיה נג:7 - ניגש והוא נענה, ולא יפתח-פיו, כשה לטבח יובל, וכרחל לפני גוזזיה נאלמה; ולא יפתח, פיו.
    הגשמה
    מתי כו:63 - אולם ישוע שתק.
    מתי כז:12, 14 - ולא ענה דבר כאשר האשימוהו ראשי הכוהנים והזקנים... אך הוא לא השיב לו
    גם לא על טענה אחת, לתימהונו הרב של הנציב.

על המשיח להימנות עם הפושעים
    נבואה בתנ"ך
    ישעיה נג:12 - ואת-פושעים נמנה...
    הגשמה
    מרקוס טו:28-27 - ויחד אתו צלבו שני שודדים...בזה התקיים הכתוב "ואת פושעים נמנה".

אמורים להפיל גורל על לבושו
    נבואה בתנ"ך
    תהילים כב:19 - יחלקו בגדיי להם; ועל-לבושי, יפילו גורל.
    הגשמה
    מתי כז:35 - אחרי שצלבו אותו חלקו את בגדיו בהפילם גורל.

עליו לקום לתחייה
    נבואה בתנ"ך
    תהילים טז:10 - כי, לא תעזוב נפשי לשאול; לא-תיתן חסידך, לראות שחת.
    הגשמה
    לוקס כד:6, 31, 34 - הוא איננו פה, הוא קם לתחייה. אז נפקחו עיניהם והכירוהו, והוא נעלם
    מהם... והכל אומרים כי האדון אכן קם...

זה רק חלק מן הנבואות המתגשמות בישוע המשיח.

שאלה: למה לא נגאלנו אם המשיח כבר בא?
    תשובה: בת"נך מוזכרים שתי ביאות של משיח, פעם אחת הוא יבוא ויסבול על מנת לכפר על חטאינו ובפעם השנייה הוא יבוא על מנת לגאול את המאמינים בו.

אם יש שאלות אני מוכן לענות בשמחה.
    אבל תגובות חסרות טעם לא יועילו לאף אחד, אז אם למישהו יש משהו להגיד שיסביר את עצמו.

"ותדע את האמת והאמת תשחרר אותך"

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

אז מה מה אתה רוצה להגיד????? ישו בחיים שלו לא אמר לאף אחד מה לעשות הכול זה המצאה של פאולוס או איך שלא קראו לתלמיד שלו! המקורות שלך פשוט אבסורדים זה כמו שאני יגיד התורה היא אמת כי כתוב בה שהיא אמת.... לא הגיוני נכון? חוץ מזה בנצרות מצאו הרבה בעיות כמו למשל אמרו שישראל בחיים לא יחזרו לארץ ישראל נחש איפה אני גר ומאיזה מוצא אני אחרי זה שינו את זה לאמונה חדשה שכשכל ישראל יבואו לארץ ישראל יבוא המשיח מה זה השטויות האלה?????? אם יש דת שהיא לא נכונה זה הנצרות הדת הכי צבועה שיש!!

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

באמת שלא הבנתי מה המטרה של הפוסט הזה.
    אתה טוען שיהושע הוא המשיח? סבבה, תטען מה שבא לך.
    אתה רוצה להסיט אותנו לנצרות? לא סבבה.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 19-04-2010 בשעה 16:30.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

ציטוט נכתב במקור על ידי -Unforgiven- צפיה בהודעה
    אז מה מה אתה רוצה להגיד????? ישו בחיים שלו לא אמר לאף אחד מה לעשות הכול זה המצאה של פאולוס או איך שלא קראו לתלמיד שלו! המקורות שלך פשוט אבסורדים זה כמו שאני יגיד התורה היא אמת כי כתוב בה שהיא אמת.... לא הגיוני נכון? חוץ מזה בנצרות מצאו הרבה בעיות כמו למשל אמרו שישראל בחיים לא יחזרו לארץ ישראל נחש איפה אני גר ומאיזה מוצא אני אחרי זה שינו את זה לאמונה חדשה שכשכל ישראל יבואו לארץ ישראל יבוא המשיח מה זה השטויות האלה?????? אם יש דת שהיא לא נכונה זה הנצרות הדת הכי צבועה שיש!!
    אני לא בא בשמו של שום זרם נוצרי
    אני אינני נוצרי, אלא יהודי המאמין בישוע, ואל תגיד דברי סתם לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר.
    תקרא את הברית החדשה ואז תוכל להגיד מה ישוע עשה ומה הוא לא!
    הוא כן נותן לנו מצוות חדשות ואף מדגיש מצוות חשובות מהתנך.
    ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    באמת שלא הבנתי מה המטרה של הפוסט הזה.
    אתה טוען שיהושע הוא המשיח? סבבה, תטען מה שבא לך.
    אתה רוצה להסיט אותנו לנצרות? לא סבבה.
    אני בסך הכל מציג את דעותי, אני רוצה שכל הדרכים יהיו פתוחות בפניכם, שכמה שיותר מהם אתם תדעו, ככה תוכלו לבחור באמת בלב שלם.
    אינני מכריח אף אחד להאמין.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Konta צפיה בהודעה
    אני אינני נוצרי, אלא יהודי המאמין בישוע, ואל תגיד דברי סתם לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר.

אני בסך הכל מציג את דעותי, אני רוצה שכל הדרכים יהיו פתוחות בפניכם, שכמה שיותר מהם אתם תדעו, ככה תוכלו לבחור באמת בלב שלם.
    אוקי אז אם זה כל כך חשוב לך תביא לי מקור למשהו שישו כתב בתקופתו! ששם כתוב מה לעשות.... תוכיח מה שאתה אומר כי ממה שאני יודע זה ברור לכל העולם שכל מה שנכתב ב"שם ישו" נכתב הרבה אחרי שהוא נצלב רחמנא ניצלא.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Unforgiven- צפיה בהודעה
    אוקי אז אם זה כל כך חשוב לך תביא לי מקור למשהו שישו כתב בתקופתו! ששם כתוב מה לעשות.... תוכיח מה שאתה אומר כי ממה שאני יודע זה ברור לכל העולם שכל מה שנכתב ב"שם ישו" נכתב הרבה אחרי שהוא נצלב רחמנא ניצלא.
    ישנם 4 בשורות, כל בשורה נכתבה על ידי אדם אחר ומתארת את פועלו של ישוע בעיקר.
    ישנו את מתי אחד מ12 השליחים
    מרקוס המבשר
    לוקאס ההיסטוריון
    ויוחנן השליח

ישוע לא כתב ספרים כי זאת לא הייתה מטרתו

כמו שאנשים מסתמכים על היסטוריונים ואנשים אשר כותבים על ההיסטוריה הקדומה, ומהם אנו למדים על אורחות חייהם, אני מסתמך באותה מידה על ספר הברית החדשה.

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

רק תזכיר לי מי החרטטן שהמציא את הברית החדשה?
    תגיד אתה בכלל יודע מי זה ישוע? הוא היה תלמיד של רבי יהושוע בן ספחיה.
    פעם אחת ישוע ועוד 4 תלמידים של רבי יהושוע היו באכסדריה במצריים ששם הייתה מארחת שאירחה אותם היטב. בשובם מן המקום רבי יהושוע שיבח את האכסדריה ביופיה. ישוע לא הבין את רבו(חשב שהוא מתכוון למארחת) והעיר הערה(משהוא כזה):"היא לא הייתה כל כך יפה, הרי עיניה היו פוזלות". רבי יהושוע התעצבן ולא רק כי אחד מהתלמידים שלו מסתכל על נשים, אלא כי ברוב חוצפתו(של ישוע) הוא חשב שגם רבו(רבי יהושוע) מסתכל על נשים(כי ישוע חשב שרבו דיבר על המארחת). לכן הוא נידה אותו. ישוע הבין שטעה וביקש מרבו סליחה פעמים רבות, אך הוא לא סלח לא. בפעם האחרונה שישוע בקש סליחה רבו רצה לסלוח לו, אבל הוא היה באמצע קריאת שמע אז הוא סימן לו אם היד לבוא יותר מאוחר. ישוע לא הבין את הסימן נכון וחשב בעצם שרבו אמר לו "לך מכאן". ישוע כבר התייאש מרבו והלך משם ולא חזר יותר.
    מכל הקטע הזה כבר רואים שישוע לא האמין בהמצאת דת חדשה, הוא פשוט נעלב מרבו ובגלל זה עשה את מה שעשה. לכן לא צריך להאמין לו, כי כמו שנאמר כבר בתנ"ך:"אין אדם נתפס בשעת צערו" או במילים אחרות- בני אדם עושים דברים טיפשיים כתוצאה מצער לכן אין להאמין לישוע שנפגע והתעצבן מזה שרבו לא סלח לו(למרות שבסוף הוא כן סלח לו) ובגלל זה עשה את מה שעשה.
    אם אתה רוצה לקבל עוד קצת פרופורציות, תראה את זה

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DD7lWGMC7E8&feature=player_embedded"]YouTube- ‫נוצרי משיחי בעימות סוער עם הרב אמנון יצחק‬‎[/ame]

אני מקווה שתשנה את דעתך כי אתה בכל זאת יהודי, וזה לא שאני בא לגעור בך או משהוא כזה(אני לא שופט) אני פשוט מקווה שתבין את האמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה
    רק תזכיר לי מי החרטטן שהמציא את הברית החדשה?
    תגיד אתה בכלל יודע מי זה ישוע? הוא היה תלמיד של רבי יהושוע בן ספחיה.
    פעם אחת ישוע ועוד 4 תלמידים של רבי יהושוע היו באכסדריה במצריים ששם הייתה מארחת שאירחה אותם היטב. בשובם מן המקום רבי יהושוע שיבח את האכסדריה ביופיה. ישוע לא הבין את רבו(חשב שהוא מתכוון למארחת) והעיר הערה(משהוא כזה):"היא לא הייתה כל כך יפה, הרי עיניה היו פוזלות". רבי יהושוע התעצבן ולא רק כי אחד מהתלמידים שלו מסתכל על נשים, אלא כי ברוב חוצפתו(של ישוע) הוא חשב שגם רבו(רבי יהושוע) מסתכל על נשים(כי ישוע חשב שרבו דיבר על המארחת). לכן הוא נידה אותו. ישוע הבין שטעה וביקש מרבו סליחה פעמים רבות, אך הוא לא סלח לא. בפעם האחרונה שישוע בקש סליחה רבו רצה לסלוח לו, אבל הוא היה באמצע קריאת שמע אז הוא סימן לו אם היד לבוא יותר מאוחר. ישוע לא הבין את הסימן נכון וחשב בעצם שרבו אמר לו "לך מכאן". ישוע כבר התייאש מרבו והלך משם ולא חזר יותר.
    מכל הקטע הזה כבר רואים שישוע לא האמין בהמצאת דת חדשה, הוא פשוט נעלב מרבו ובגלל זה עשה את מה שעשה. לכן לא צריך להאמין לו, כי כמו שנאמר כבר בתנ"ך:"אין אדם נתפס בשעת צערו" או במילים אחרות- בני אדם עושים דברים טיפשיים כתוצאה מצער לכן אין להאמין לישוע שנפגע והתעצבן מזה שרבו לא סלח לו(למרות שבסוף הוא כן סלח לו) ובגלל זה עשה את מה שעשה.
    אם אתה רוצה לקבל עוד קצת פרופורציות, תראה את זה

YouTube- ‫נוצרי משיחי בעימות סוער עם הרב אמנון יצחק‬‎

אני מקווה שתשנה את דעתך כי אתה בכל זאת יהודי, וזה לא שאני בא לגעור בך או משהוא כזה(אני לא שופט) אני פשוט מקווה שתבין את האמת.
    מצטער, אבל איני מאמין לסיפור הזה שהוא שקר גמור וסוג של פרודיה המנסה לצחוק ולהכפיש את שמו של המשיח.

לגבי הסירטון, ברור לי שהוא מבויים, ובמקרה הכי גרוע אותו בחור הוא חלש אמונה, שנקלע לתוך רשתותיו של אותו רב.

משתמש כבוד האוואטר של Someone Awesome
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    806
    משפט מחץ
    Software is like sex, it's better when it's free. - Linus Torvalds

מה?
    גם יוסי מנתניה הלך על המים, נולד בבית לחם, נצלב וחזר לתחייה 3 ימים אחר כך....

אז אמרתי, זה לא אומר שזה נכון.

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אם היא דלוקה עלייך אז היא גם נמשכת אלייך >.<"

Amd Phenom 2 X2 550 3.1GHZ @ 3.5GHZ
    Gigabyte MA770-UD3
    Powercolor Ati Raedon HD 4870 512Mb
    A-data 4 Gb (2x2) 800MHZ vitesta
    Samsung 500GB
    Antec two hundred
    Seasonic ss500-ET

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

מצטער, אבל איני מאמין לסיפור הזה שהוא שקר גמור וסוג של פרודיה המנסה לצחוק ולהכפיש את שמו של המשיח.

לגבי הסירטון, ברור לי שהוא מבויים, ובמקרה הכי גרוע אותו בחור הוא חלש אמונה, שנקלע לתוך רשתותיו של אותו רב.
    לפי מהירות התגובה שלך אני לא חושב שקראת את הסיפור וראית את הסרטון.

ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה
    לפי מהירות התגובה שלך אני לא חושב שקראת את הסיפור וראית את הסרטון.
    קראתי ידידי, ואת הסרטון ראיתי בעבר וצפיתי בו פעמיים אפילו.

ולsomeone awesome
    נכון וגם בוריס מפתח תקווה הביא תורה לעמו בהר סיני, וחיים בנה תיבה כשהתחולל המבול.
    אם זאת דרך החשיבה שלך, גם התנך הוא שקר.
    נערך לאחרונה על ידי Konta; 19-04-2010 בשעה 19:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הנצרות: במה הם מאמינים?
    הנצרות היא הדת בעלת מספר המאמינים הגבוה בעולם. היא נוסדה בא"י לפני כאלפיים שנה (במאה הראשונה לספירה) והתבססה על דמותו של ישו. במהלך 400 השנה הראשונות לספירה, ואחרי הפיכת הנצרות לדת הרשמית של האימפריה הרומית במאה הרביעית לספירה, הפכה הנוצרית לדת השולטת ביותר באירופה ובעולם המערבי ולאחר מכן התפשטה לכל העולם כולו. שם הדת הנוצרית כנראה נגזר משם העיר "נצרת", העיר שבה גדל ישו.הנוצרים מאמינים במעמד הר-סיני שהתרחש לעיני העם היהודי. הנוצרים מאמינים גם כן בתורה שמסר אלוקים לעמו הנבחר, לעם ישראל, באמצעות משה רבינו, אותם ציווה לשמור את המצוות. עם כל זאת, הם מאמינים שהאלוקים שינה את דעתו והחליט לשנות את התורה ולהעביר את התורה החדשה דרך אדם בשם ישו, מושיעם המעונה ומחולל הניסים (לפי דבריהם), ולתת להם תורה חדשה (מה שמכונה אצל הנוצרים "הברית החדשה": התורה החדשה של האלוקים).הנצרות מאמינה בנביא שקר (שבנוסף ביטל את מצוות התורה) הקרוי ישו שנולד בעיר בית לחם בסוף ימי מלכותו של הורדוס. אביו היה יוסף שעל פי אמונתם הוא צאצא של דוד המלך. אמו של ישו נקראת מרים. לפי תורתם מרים מעולם לא קיימה יחסי אישות עם שום גבר אך אין זה מנע ממנה להתעבר על ידי "רוח הקודש", כשבכך נולד לה בנה ישו (במילים אחרות ישו היה ממזר).ישו ביטל מצוות מעשיות מן התורה וטען שהוא אלוקים (בברית החדשה נכתב: "אני ואבי אחד הם". בכלליות,יש בלבול גדול בנצרות לגבי האלוקים. הכתובים מלמדים כי האב הוא אלוהים, שישו הוא אלוהים, ורוח הקודש הוא אלוהים. והדבר אצלם לא פתור ואין בידם להסביר זאת) על אף שכתוב בתורה כי העושה כן היננו נביא שקר. על פי האמונה הנוצרית, ישו הוא בנו של האלוקים שירד לגאול את האנושות ע"י מותו. צליבתו באה ככפרה על חטאי האנושות. כתבי הקודש הנוצריים מספרים כי שלושה ימים לאחר צליבתו, קם ישו לתחייה ועלה לשמיים לאחר מכן, כעבור 40 יום. (עפ"י אמונתם הוא יחזור על מנת לגאול את העולם באחרית הימים. אירוע המכונה "אפוקליפסה"). בזמן המאה הרביעית, קיסר האימפריה הרומית, קונסטנטינוס, החליט להתנצר והדבר העניק לנצרות מעמד של הדת הרשמית באימפריה הרומית. כדי להעמיק את שליטתה, הקימה הכנסייה הקתולית את המיסיון הנוצרי: תנועה שמטרתה העיקרית להחדיר את הדת הנוצרית בקרב עמים לא נוצריים. פעולתה הביאה במהלך ההיסטוריה להפצת הנצרות בכל העולם. בצרות ישנם כמה פלגים שהתחלקו עקב חילוק בעקרונות האמונה ועוד סיבות שונות. לנצרות אין שום דבר עם היהדות, פרט לזיקה אל התנ"ך (אם כי גם הוא מכיל אצלם ספרים חיצוניים נוספים ולא כמו התנ"ך המקורי).
    - כישופים ומעשי נסים, קנה מידה לאמת?
    חז"ל (בסנהדרין מג, עב) טוענים (בצנזורה) ש-"ישו כישף והסית והדיח". יש האומרים כי ישו למעשה השתמש בחכמת הסוד והקבלה כדי לחולל כישופים ומעשי נסים לעיני ההמונים. ישו היה מעין מכשף. היהדות, כדת הרציונאלית היחידה בעולם,אינה מקבלת כישופים או מעשי פלאים שבריריים כסיבה לשינוי דת.העיסוק בכשפים מוכר לנו לא רק מדברי הגמרא אלא מדברי התורה ממש, כאשר המצרים היו עוסקים בכשפים.מדברי התורה וההיסטוריה, ישו לא היה שונה מפרעה מלך מצרים אשר טען גם הוא לאלוהות, וכוהני מצרים אשר ידעו לחולל כשפים. נביאי שקר מוכרים לנו מכל הדורות, וישו לא היה שונה מהם בידעו לעשות להטים, ממש כפי שידעו לעשותם חרטומי מצרים. ישו חולל מעשי כישוף שונים כמו הליכה על המים, אך גם מעשי הכישוף שעשה לא הצליחו להגן עליו לעד, וכאשר הוא נתפס בידי השלטונות הוא נותר חסר אונים. רק פשוטי העם המתרשמים מכישופים היו מסוגלים להאמין לישו, ובודאי שלא חכמי היהודים לאורך התקופות. תלמידיו המעטים של ישו היו היחידים שראו בו משיח, וזאת כאשר הסמכות היהודית העליונה בארץ ישראל (הסנהדרין), ראו בו מורד ונביא שקר. הסנהדרין מסרו אותו לידי השלטונות הרומאים כדי שיוציאו אותו להורג. בתורה עצמה כתוב שחובה על היהודים להישמע לסמכות היהודית העליונה לאורך כל דור (ושמעת אל השופט אשר יהיה בימים ההם: "ועשית ככל אשר יורוך ימין ושמאל", כאשר עוד בזמני התורה קמה הסנהדרין הראשונה בידי משה רבינו). הסמכות היהודית העליונה לא התרשמה מכישופיו של ישו וטענת אלוהותו, ומסרה אותו לשלטונות. בתורת ישראל כתוב שסופו של נביא השקר הוא להיהרג, וכך באמת היה – ישו נהרג.הרומאים צלבו את ישו על צלב, כנביא שקר, כפי שהם צלבו אינספור אנשים לפניו ואחריו. עם זאת, בטוחים נוצרים רבים שהיהודים הם שרצחו את ישו. על מיתוס זה התבססה האנטישמיות במשך אלפי שנים. הנוצרים הקימו אינקוויזיציה ב1229, הם עינו עינויים קשים את היהודים והאשימה יהודים ברים במותו של ישו וכינתה אותם "רוצח אל". חשוב לומר כי האנטישמיות הנוצרית סייע לא במעט להשמדת יהודי אירופה בידי הנאצים. לבסוף אישרה בשנית 1962-1965 הוועידה האקומנית (ועידה של נציגי הכנסייה הקתולית בכל העולם) את "המסמך היהודי" הפוטר את היהודים בימינו מאשמת רצח ישו. ישו, נביאם היחיד, אשר חלקם מאמינים שהוא היה הבורא שירד בדמות אדם, עונה ונרצח (לדעת הדבר קרה כדי שישו יכפר על עוונות האנושות).

- הסתירה לאלוהותו של ישו נמצאת בתורה!
    אחד מהאבסורדים הגדולים ביותר בברית החדשה של הנוצרים, היא העובדה שהם סותרים את דברי התורה הראשונה והמקורית, שבה האלוקים טוען (ובעצם גם מתנבא) שאסור להקשיב לכל איש שהוא חולם חלום (לא מזכיר לכם את מוחמד?) או נביא שקר שיעשה ניסים (כדוגמת ישו) וסופו למות בשל היותו נביא שקר.כך מצינו שאומר הקב"ה בספר דברים (פרק יג, א): "את כל הדבר, אשר אנוכי מצווה אתכם - אותו תשמרו לעשות: לא תוסף עליו, ולא תגרע ממנו"!כלומר, אסור להוסיף מילה על דברי התורה והחוקים שנתנו! ישו כידוע ביטל את המצוות המעשיות, ואין איש ששומר שבת או מניח תפילין בשמו. לשיטתו של ישו אין יום חשוב בשבוע מיום אחר. אין שבת בניגוד לאמור במפורש בתורה הקדושה! (כפיצוי על חוסר ניכר זה, עשו להם הנוצרים מנהג לשבות ביום ראשון...). ישו עקר את כל המצוות המעשיות ובכך הפך לנביא שקר מוחלט, זקן ממרא החייב מיתה. למעשה כל הברית החדשה היא הוספה על דברי התורה המקורית, אשר סותרת אותה מפורשות.בהמשך הפסוקים כתוב: "כי יקום בקרבך נביא או חולם חלום, ונתן אליך אות או מופת. ובא האות והמופת אשר דיבר אליך לאמור: נלכה אחרי אלוהים אחרים, אשר לא ידעתם ונועבדם, לא תשמע אל דברי הנביא ההוא או אל חולם החלום ההוא: כי מנסה ה' אלוקיכם אתכם, לדעת הישכם אוהבים את ה' אלוקיכם בכל לבבכם ובכל נפשכם. אחרי ה' אלוקיכם תלכו ואותו תיראו; ואת מצוותיו תשמורו ובקולו תשמעו, ואותו תעבודו ובו תדבקון". התורה מלמדת אותנו ברורות שאין מעשי כישוף או נסים קנה מידה להאמין לדברי הנביא. למעשה אסור להקשיב לנביא הגורע ממצוות התורה, גם כאשר הוא עושה נסים, ונביא הגורע ממצוות התורה הוא נביא שקר גמור. בהמשך אומרת התורה גם את דינו של נביא שקר שכזה: "והנביא ההוא או חולם החלום ההוא יומת, כי דיבר סרה על ה' אלוקיכם המוציא אתכם מארץ מצרים והפודך מבית עבדים - להדיחך מן הדרך אשר ציווך ה' אלוקיך ללכת בה. וביערת הרע, מקרבך". אומרת התורה שדינו של נביא שקר שכזה הוא מיתה, וישו באמת נהרג על היותו נביא שקר. אומרת התורה, שנביא שקר שכזה מדבר סרה על השם יתברך אשר הוציא אותנו מארץ מצרים (ולא את הגויים המאמינים בישו כיום), ומדיח אותנו מהדרך אשר ציווה אותנו הקב"ה ללכת בה (כלומר, נביא שקר אשר בגללו מבטלים את דרך התורה והמצוות. זוהי הברית החדשה). על כך אומר הקב"ה: וביערת את הרע מקרבך.כתוצאה מחלוקי דעות בעיקרי האמונה הנצרות התחלקה לפלגים , היו שראו את ישו כאדם נביא, היו שראו אותו כאל שירד בדמות אדם, והיו שראו אותו כאל ואדם גם יחד (דבר המהווה כפירה גמורה)...

- מוסר מעוות, אנטישמיות, טבח והרג!
    לאחר ארבע מאות שנה מאז צליבתו של ישו, הכירה האימפריה הרומיתבנצרות. נוצרים רדפו, פגעו, והעלילו עלילות דם על היהודים במשך אלפי שנים. אחד המניעים שלהם לכך היתה הידיעה שכל עוד קיימים היהודים וממשיכים לקיים אתיהדותם בת שלושת-אלפים השנה, משמע שהתורה לא התחדשה והאלוקים לא שינה אתהתורה מעולם.מאות אלפי יהודים העדיפו למות בייסורים על מזבח הנצרותובמרתפי האינקוויזיציה ובלבד שלא לעבור על דתם היהודית! ופעמים רבות דרשומהיהודים את האולטימאטום הזה, בסוברם שכאשר לא יהיו עוד יהודים, תוכח הנצרות שלהם.
    הנצרות ירודה גם ברמת המוסריות והצדק האוניברסאלי שהיא מציעה.לשיטתם של נוצרים, כל מי שלא מאמין בישו סופו אבדון, ומאידך גם נאצי המאמין בישו יגיע לגן-עדן. לפיהם מספיקה האמונה בישו כדי לכפר על כל החטאים, ומי שאינו מאמין בישו, יגיע לפי דעתם, לגיהינום לנצח נצחים... לפי הגיון מטורף זה, הנוצרים האכזרים שטבחו יהודים בעינויי תופת יגיעו לגן עדן וקורבנותיהם היהודים המסכנים יגיעו לגיהינום!

- הנוצרים והמוסלמים רצחו וטבחו אנשים שלא הסכימו להאמין במשיחם במשך אלפי שנים.
    היהדותמעולם לא בקשה לרצוח גוי אם לא יתגייר. גוי צריך לרצות להתגייר כדי להיותגר צדק, ולמעשה היהדות מכירה בכל הגויים כבני אדם אשר יגיעו לגן-עדן או לגיהינום בהתאם למעשיהם הבסיסיים ביותר (לא לרצוח, לא לגנוב, וכו'). הנצרות והאסלאם לעומת זאת, גוזרים דין מוות וגיהינום נצחי לכל מי שלא מאמין בהם.אולי היתה זאת אחת הסיבות לשנאתם של נוצרים, אשר ראו אתההשגחה האלוקית על היהודים, שעל אף שהיהודים הם עם קטן ונרדף אשר אינו מעודד גיור, הם העם היחיד עם התורה ששרד במשך אלפי שנים תחת החרב בלי להיכחד.

- הנבואה שלא התגשמה
    כריסוסטומוס, שחי במאה השלישית לספירה, כותב כי "האלוקים לעולם לא יניח ליהודים לחזור לירושלים..." (מצוטט בספרו של ברל לוקר "בחבלי קיום ותקומה" בע"מ 69). הנבואה הזאת היא נבואה חזקה ביותר כדי להוכיח עד כמה קשה לומר נבואה ולדאוג שאכן תתגשם, גם אם מדובר בנבואה שההיגיון והניסיון מחייבים את התגשמותה. שהרי, כל זמן שנבואה זו הייתה נראית כמתגשמת והולכת, היא לא הייתה כה מרשימה, הן הנבואה הזו אינה עומדת בקריטריונים של נבואות שהתורה מציעה (נבואה שצריכה להתגשם למרות שהדבר נראה כנגד ההיגיון. התורה מציעה כמה וכמה נבואות נגד ההיגיון של אותו הזמן שלבסוף התגשמו). אין כל הגיון שעם שעזב את ארצו ישוב אליה אחרי זמן כה רב. כריסוסטומוס דיבר אפוא בהגיון. אין זה גם נגד כל מודל היסטורי. ההיסטוריה מאשרת כי עמים שעזבו את ארצות מולדתם – לא שבו אליהן וממילא אך טבעי הא כי העם היהודי לא ישוב לארצו. אין בנבואה זו כל נטילת סיכון. ולמרות זאת, כידוע, "נבואה" זו לא התגשמה, ויהודים שבו לא"י. למרות ששיבת ציון שכזו עומדת בסתירה לאותה נבואה, ועלינו לזכור כי לא מדובר סתם באיזו נבואה בעלת חשיבות משנית, אלא בנושא העומד בראש מעיינם של הנוצרים המאמינים כי האלוקים החליף, כביכול, את העם היהודי באומה אחרת והעדות לכך היא כי א"י נלקחה ממנו, כביכול, לנצח...ועתה מששבו היהודים לא"י התנפץ רעיון זה מכל וכל...ללמדנו עד כמה קשה לומר נבואה ולדאוג להתגשמותה גם כשמדובר בנבואה כה הגיונית שהתגשמותה עשויה להיות כה טבעית.
    אמונה לעומת ידיעה...
    כל דת מגינה על היסטוריה כלשהי, והיסטוריה כידוע לא ניתן "להמציא". השאלה היחידה היא "על איזו היסטוריה מגן העם?"
    מוחמד,ישו ושאר "מוסרי הדתות" לא מסרו תורה לפני העם בהתגלות אלוקית מרשימה, אלא בהצנע, כאשר הם טועניםשהאלוקים נגלה אליהם במערה או מאחורי הגדר. כל אדם בעולם יכול לספר שהאלוקים נגלהאליו ומסר לו תורה וחוקים, לכך לא ניתן להאמין. אפילו פרעה טען שהוא א-ל.כל דת מציעה איזהנביא (ישו או מוחמד), שטוען שאלוקים נגלה אליו בסתר ונתן לו תורה ומצוות. הרי דבר זה ניתן בקלות לזייף, היות וכל אדם מסוגל לטעון שהאלוקים דיבר אליו מאחוריההר ונתן לו תורה ומצוות להמונים. ישו לא השאיר אחריו שום חומר כתוב או מתועד. קובץ גיליונות תלמידי ישו ושליחיו נקרא בלשונם "הברית החדשה", את השם הזה נתנה הכנסייה הנוצרית בסוף המאה השנייה להגדות,דרשות וחזיונות שכתבו מייסדי דת הנצרות והם "הבשורות הטובות" האוונגליון אשר למרקוס, מתיא, יוחנן ולוקס.

הברית החדשה חוברה כ2-3 דורות לאחר זמנו של ישו, בערך כ100 שנה לאחר המאורעות, כל שכן האוונגליונים החיצוניים, שהם יצירות מאוחרות יותר, דבר שמאפשר כר נרחב לזיופים, ולכן ממילא אין להם שום ערך כתעודות היסטוריות כלל (אנציקלופדיה עברית ערך יש"ו ע"מ 414). כלומר מי שכתב את הברית החדשה לא ראה את ישו ומעלליו מעולם, ומי שראה לא כתב!
    וכך כותב אוגוסטוס ה"קדוש", אחד מאבות הכנסייה הגדולים ובר סמכא על האוונגליון:
    "הספרים הכוללים את האוונגליון (הברית החדשה) נתחברו ע"י סופרים בלתי נודעים, זמן רב אחרי מות כל השליחים. כנראה פחדו הכותבים הנעלמים ההם שדור יבוא ולא יאמין למעשיותיהם שלא ראו בעיניהם, ואפשר גם שלא שמעו אותן. לפיכך חתמו בשמות השליחים שחיו בזמן יש"ו הנוצרי.
    ועוד גדלה רעתם שמילאו את ספריהם בדברי שטות מופרזים ושמועות הסותרות את עצמן ממש. הכותבים האלה בבערותם הכניסו אל תוך ספריהם שמועות מוגזמות על אדוננו יש"ו הנוצרי שאין מתאימות בהחלט לתורותיו.
    המעשיות המופרזות מבוססות על שקרים ואגדות, על שמועות לא אמיתיות ועל הזיות שרק חצאי יהודים יכלו לצייר אותן במוחם החולה." ("הריב הנצחי" אוצר הוויכוחים, ספרי האוונגליון ע"מ 315)

"גם בכתבי דברי הימים לממשלת רומא, שבהם רשומים כל זיכרונות נציבי רומא אשר ישבו בארצות שכבשו תחת ידיהם וביניהם הנציב פילטוס שישב בירושלים, בכולם אין זכר לישו, ואין רמז למקרה הצליבה.
    בנוסף לזאת, סופרי ישראל שכתבו זיכרונות הימים בזמן ההוא כגון יוספוס פלביוס אשר כתב את ספריו בסוף המאה ה-1 והדנים בהרחבה גם במאורעות דורו של יש"ו אינו מזכיר ואפילו במילה אחת את אותו האיש ומעשיו. הוא נזכר שם רק עפ"י מה שזייף הכומר איזביוס או כומר אחר בספרו של יוספוס על אודות יש"ו, וזיופו ניכר מתוכו כפי שהוכיחו המבקרים בלי משוא פנים". (מתוך חקירות באמונת הנוצרים, יהודה דוד אייזנשטיין, אוצר הוויכוחים ע"מ 349).
    אין תיעודים היסטוריים לסיפורי הנצרות, לא בספרי הרומאים ולא בספרי יוספוס פלביוס היהודי.
    - המאורעות
    בודאי מאמין אתה שהיה אדם ששלט בצרפת וקראו לו "נפוליון" או קיסר ברומי שקראו לו "יוליוס קיסר". מדוע אתה מאמין? כיוון שאלפי אנשים ראו אותם והעבירו הלאה מה שראו ע"י מקורות שונים שלא תלויים זה בזה. זה מה שנקרא: "מאורע היסטורי".
    הדתות לעומת זאת מספרות על "ניסים פרטיים" שעשו המנהיגים שלהם. הנוצרים, למשל, מספרים שישו קם לתחייה לאחר שצלבוהו. מי ראה? שלשה אנשים, מי אמר שראו שלשה אנשים? איש אחד שכתב זאת בספר כמעט מאה שנה אחרי שזה קרה... מגיע איזה איש אלמוני וטוען שאלוקים נגלה אליו בסתר ומסר לו דת חדשה המבטלת את תורת ישראל שניתנה במעמד לאומי לפני מיליוני איש. כל מוסד פסיכיאטרי שמכבד את עצמו מחזיק לפחות עשרה אנשים הטוענים שהם מדברים עם אלים, מפלצות וחייזרים מהחלל החיצון... האם נתייחס לכל אחד מהם?
    כל דת מציעה איזה נביא, ישו או מוחמד, שטוען שאלוקים נגלה אליו בסתר ונתן לו תורה. אך טענה כזאת כל אחד יכול לטעון. ברור שמי שברא את היקום והאדם בגאוניות כל כך אדירה, לא ימסור ספר הדרכה לאדם בדרך שכל אחד יכול לפברק.
    תורת ישראל היא התורה היחידה בעולם הטוענת למעמד רם ונישא בו נכח כל העם היהודי ללא יוצא מן הכלל, וקיבל את התורה מבורא עולם בכבודו ובעצמו. כל עם ישראל קיבל את התורה, ולא רק משה בסיני!
    האלוקיםהתגלה רק פעם אחת בהיסטוריה האנושית לפני עם שלם, דבר אותו לא טען שום אחראחר. ודאי שגם הנוצרים היו רוצים לספר על מעמד הר-סיני מחודש משלהם, בו התגלה האל ומסר את הברית החדשה לישו לפני כל העם. אך הם לאיכולים לעשות זאת, פשוט, כי לא ניתן להמציא מאורע היסטורי המוני אל תוך ההיסטוריה האנושית.לכן תורת ישראל היא תורת האמת ושונה מכל תורה אחרת. התורהעצמה (שהם מכנים "הברית הישנה") מנבאת את בואו של ישו נביא השקר ואוסרת לשנותאת התורה כדי שלא נטעה בכך!הקב"ה נכח ויצר את אחד המאורעות ההיסטוריים הגדולים ביותר בעת ההיא, כאשר הוציא עם שלם מארץ שלטת, על ידי מכות מופלאות שהראו את שליטתו בכל גרמי תבל. האלוקים גילה בעשרת מכות מצרים שהוא שולט בכל חוקי הטבע והבריאה. האלוקיםהראה כי הוא שולט במים, באש, בחיות, ברמשים, בחיידקים, בחיים ובמוות. שוםנביא אחר לא הצליח להוכיח שאלוקים עומד מאחוריו ולא כישוף או שד. רקתורתנו מאפשרת גילוי אלוקי של בורא שמים וארץ, כך שלא קשה בכלל למצוא אתתורת האלוקים בעולם. מספיק לערוך השוואה קצרה בין היהדות לכל דת אחרתשתעלה על הדעת כדי להבחין היכן האמת והיכן השקר.

- התרמית הגדולה בשתי הדתות...ישו ומוחמד. הנצרות והאסלאם מאמינים, כידוע, בספר התורה של היהודים ומכבדים אותו בהכירם במעמד הר סיני ובנתינת התורה ליהודים דאז על ידי בורא עולם כמאורע היסטורי.
    אך באותה תורה שניתנה על ידי בורא עולם במעמד הר סיני, כתוב שרק נביא השקר ישנה את התורה.
    אלוקים אומר במעמד הר סיני (שבו הנצרות והאסלאם מאמינים בלב שלם ובעיניים עצומות):
    "ועתה ישראל שמע אל החוקים ואל המשפטים אשר אנכי מלמד אתכם לעשות למען תחיו ובאתם וירשתם את הארץ אשר ה' אלוהי אבותיכם נותן לכם.
    לא תוסיפו על הדבר אשר אנכי מצווה אתכם ולא תגרעו ממנו – לשמור את מצוות ה' אלוהיכם אשר אנוכי מצווה אתכם". (דברים ד,ב)שמעתם? "לא תוסיפו ולא תגרעו!" לא לשנות את החוקים שאלוקים נתן במעמד הר סיני. ומה בדיוק עשו ישו ומוחמד?

- האלוקים יהיה עם עם ישראל לכל הדורות:
    "אתה הראת לדעת כי ה' הוא האלוקים ואין עוד מלבדו לו מן השמים השמיעך את קולו ליסרך ועל הארץ הראך את אשו הגדולה ודבריו שמעת מתוך האש ותחת כי אהב את אבותיך ויבחר בזרעו אחריו ויוצאך בכוחו הגדול ממצרים". (דברים ד, לה – לז)
    אלוקים אהב את אבות היהודים (אברהם, יצחק ויעקב) ולכן "יבחר" בזרעו אחריו - שעם ישראל יהיו העם הנבחר לקיים את חוקי ה' לכל הדורות.
    "ושמרת את חוקיו ואת מצוותיו אשר אנוכי מצווך היום אשר ייטב לך ולבניך אחריך ולמען תאריך ימים על האדמה אשר ה' אלוקיך נותן לך כל הימים". (דברים ד,מ).
    אלוקים חותם את התורה סופית כאשר הוא אומר שעל ישראל לשמור את חוקי התורה לכל הדורות ולהורישם לבנים אחריהם.

מכל הדברים האמורים, רואים ברורות שהאלוקים, בורא העולם, נתן תורה אחת עם כל החוקים והמשפטים לעם אחד, שבו בחר מכל העמים, לכל הדורות במעמד עצום לפני עם שלם, ולא לפני אילו קומץ אנשים פשוטים שיעבירו את המסר...
    רק דת היהודים, לאורך כל הדורות, מעבירה לנו מאורע היסטורי על התגלות אלוקית לפני עם שלם. רק דת היהודים מדווחת על נסים בקנה מידה שרק בורא עולם מסוגל לו, ורק היהודים הצליחו לשרוד כדת מאורגנת במשך אלפי שנים, כאשר תרבויות ענק כרומא, יוון ופרס נעלמו כליל.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ

קראתי ידידי, ואת הסרטון ראיתי בעבר וצפיתי בו פעמיים אפילו.

ולsomeone awesome
    נכון וגם בוריס מפתח תקווה הביא תורה לעמו בהר סיני, וחיים בנה תיבה כשהתחולל המבול.
    אם זאת דרך החשיבה שלך, גם התנך הוא שקר.
    לתנך יש הוכחות עובדתיות של חיזיון העתיד בדרכים גלויות ונסתרות לברית החדשה אין.... אז לך תתבול במי הכניסייה הקדושה תשלם לכמרים היקרים שלך כסף בישביל שיוכלו להמשיך לשקר לאנוס ילדים ולהסיט ותעזוב אותנו בשקט לא קונים את הסיפור הזה!!!!

אתם באים בגישה של נצרות וזאת הבעייה
    הנצרות הקתולית ונגזרותיה אינם מקיימים את דבר האלוהים כמו שצריך, אני לא רוצה להיכנס אל זה אך אני אינני אוהב את הנצרות כפי שהיא היום, היא התרחקה מן המקורות שלה, שהם היהדות.
    אך אני יהודי שלם, אשר מאמין בישוע.
    תוכלו להשמיע את הגידופים שלכם לגבי הנצרות וכמה היא לא נכונה, אבל אתם מכוונים רחוק מידי, אני אינני נוצרי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה מקיים תרי"ג מצוות והולך על פי ההלכה היהודית?
    כי אם כן אני לא יודע איך אתה מאמין בנביא שקר...

כי הפסוקים האלו בדיוק בספר דברים מראים על כך שישו לא יכול להיות נביא:
    יח נָבִיא אָקִים לָהֶם מִקֶּרֶב אֲחֵיהֶם, כָּמוֹךָ; וְנָתַתִּי דְבָרַי, בְּפִיו, וְדִבֶּר אֲלֵיהֶם, אֵת כָּל-אֲשֶׁר אֲצַוֶּנּוּ. יט וְהָיָה, הָאִישׁ אֲשֶׁר לֹא-יִשְׁמַע אֶל-דְּבָרַי, אֲשֶׁר יְדַבֵּר, בִּשְׁמִי--אָנֹכִי, אֶדְרֹשׁ מֵעִמּוֹ. כ אַךְ הַנָּבִיא אֲשֶׁר יָזִיד לְדַבֵּר דָּבָר בִּשְׁמִי, אֵת אֲשֶׁר לֹא-צִוִּיתִיו לְדַבֵּר, וַאֲשֶׁר יְדַבֵּר, בְּשֵׁם אֱלֹהִים אֲחֵרִים--וּמֵת, הַנָּבִיא הַהוּא.

אין דבר כזה לקצץ מצווה מהתורה ואפילו חלק קטן ממנה, כמו שישו וחבריו הכופרים לאחר מכן עשו...
    תהנה מדת השקר שלך שהמצאת...
    נערך לאחרונה על ידי Aviran15; 20-04-2010 בשעה 12:19.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect