משום מה על סיגריות לא רשום תאריך אחרון לשימוש כמו על משקאות או אוכל,
אז האם יכול לפוג תוקף של סיגריות שסגורות עדיין בתוך הקופסא ?
ואני לא מתכוון לטעם שבטוח משתנה אני מתכוון האם הן יהיו יותר מסוכנות?
בכל מקרה אני מעשן משהו כמו 3-4 סיגריות ביום .
משום מה על סיגריות לא רשום תאריך אחרון לשימוש כמו על משקאות או אוכל,
אז האם יכול לפוג תוקף של סיגריות שסגורות עדיין בתוך הקופסא ?
ואני לא מתכוון לטעם שבטוח משתנה אני מתכוון האם הן יהיו יותר מסוכנות?
בכל מקרה אני מעשן משהו כמו 3-4 סיגריות ביום .
נערך לאחרונה על ידי drdiesler; 14-04-2010 בשעה 13:22.
|
|
אני גם לא ממש יודע את זה, אבל פעם אחת שהייתי אצל סבתא שלי ורציתי לקחת לה סיגריה, מצאתי שם קופסת מלבורו אדום של סבא שלי מלפני איזה 50 שנה, היא הייתה סגורה... פתחתי אותה וכל הנייר נראה חום גם מבחוץ כבר מהטבק, אז פחדתי לעשן אותה לקחתי מסבתא שלי חחח....
הסיכוי שתעשן סיגריה שפג תוקפה שואף ל 0 מכיוון שאף פעם אותה חפיסה לא תעמוד בקיוסק/חנות מעל לשבוע כי תמיד יש קניה של סיגריות.
ולא נראה לי שהן יהיה יותר מסוכנות ... אולי הטעם יהיה שונה ... אבל גם לא בטוח בקשר לזה חח
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
שמע בסיגריה בעצמה מסוכנת אז מה יש לך לפחד חחחח
בדוגרי אני מסכים אם מה שקליקר אמר אם קניתה מקיוסק אז אין לך מה לפחד..
הלוואי עלי נופל עלי קופסא אם הנייר חום ומסריח כזה אני טובע את האמא של המקום שקניתי ממנו
התשובה: כן
אני לא יתחיל להסביר אבל יש לי נסיון ואני אומר לך חד משמעית
שאלה מטומטמת..
כמו שאמרו לך השאיפה שתקבל סיגריה שהיא פג שואפת ל0...
1) אתה לוקה בהבנת הנקרא באופן חמור ביותר,
2) אני יודע לקרוא בעברית ... אני לא צריך שתכתוב לי מה "אמרו לי" ...
3) איפה אתה רואה בתגובה שלי ששאלתי "מה הסיכוי שאקנה פעם סיגריות שפג תוקפן"?, שאלתי מהן ההשלכות, משמע שכבר יש לי סגריות כאלה (אני מעשן קל, ומביאים לי פקטים מחו"ל, כך שתמיד נשארות לי קופסאות שיושבות מעל שנה בארון , ושאלה לא עולה כסף, רציתי לראות אם למישהו יש נסיון עם משהו דומה .
4) לא חייבים תמיד להגיב, אם יש לך משהו חכם לומר אז תכתוב, אם אין לך, ממש, אבל ממש אל תתנשא מעליי, כי אני האחרון שאתה יכול .
שהם סגורות זה מחזיק כמה שנים טובות, זה 100%...
אבל שהם פתוחות אני לא בטוח, אבל לא חושב שיכול לקרות להם משהו, זה טבק יבש מה יקרה לו? לא יהיה עליו עובש