עשיתי קצת פיקאפ לא יותר..
בוא נתחיל מזה שבצו ראשון יש יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעמבה של כוסיות בטירוף יענו!!!!
באתי בבוקר בבאסה כזה קיצר לא באתי בשביל להתחיל עם מישהי אלא להיות ממוקד בצו ראשון
בקיצור ראיתי HB 8.5-9 מטורפת פשוט מזה כוסית עם ציצים
קיצר שאלתי אותה מה עושים פה בהתאמת נתונים וכאלה והיא גם לא יודע מה ידעה ולא באתי בגישה של להתחיל איתה אז השיחה נגמרה וישבנו לנו בלי לעשות כלום שאני מצטער למה אני עכשיו מזה חם על איך שהיא נראת פשוט פצצה
בקיצור הגעתי לוועידה רפואית שזה יעמבה זמן לחכות אז אני יושב לי וזה ואני קולט כל פעם איזה HB 7 בלונדה עיניים כחולות הבעיה שהיא אנורקסית בטירוף .. שזה דיי מגעיל אותי
בקיצור היא כל הזמן העבירה עלי מבטים ראיתי.. אז אמרתי ננסה למה לא בקיצור תפסתי איתה מבטים למשך כמה שניות עד שהיא הורידה את המבט...
אחרי זה המשכתי בשלי והיא עדיין נעצה מבטים עד שהיא הלכה כבר לאנשהו ואני נכנסתי לרופא
כשסיימתי עם כל הבלאגן הזה אני הולך לתחנת אוטובוס ותאמת באמת לא ידעתי אם הוא בכיוון שלי התחנה שהייתה שמה כי זה היה ניראה שלו
ובידיוק היא הייתה שמה אז שאלתי אותה אם זה מגיע ליעד שתיכננתי והיא אמרה לי שכן אז אמרתי סבבה והתיישבתי.. ואז היא התחילה לשלוח IOIים מטורפים פשוט
התחילה ליצור איתי שיחה "מאיפה אתה" "איך היה בצו" וכאלה ולא מפסיקה לדבר ולעצור תשיחה קיצר אז אמרתי לה שנייה באמצע עשיתי לה קרוב רחוק חזרתי היא התחילה שוב שיחה וזה ככה איזה 20דק' עד שעלינו לאוטובוס (היא גרה בקריות גם .. ) בקיצור אני מתיישב באוטובוס (במיוחד הלכתי ראשון לאוטובוס ) כדאי שלבחון סופית אם היא בקטע שלי שכחתי לציין שבמהלך השיחה שלחתי קינואים וגם נגים
בקיצור התיישבתי באוטובוס והיא התיישבה ליידי והמשיכה לדבר יענו נגמר לה נושאי שיחה אז היא שואלת אותי את מי אני מכיר מהאיזור שלו וכנ''ל הפוך.. בקיצור איזה סבתא באה לאוטובוס אז היא ביקשה ממנה לקום אז היא קמה ואני עדיין ישבתי יענו ליד הסבתא והיא אמרה לי לבוא אחורה לשבת ליידה (IOI) במהלך הנסיעה תהיתי לגביי אם לסגור או לא כי זה היה ממש קל בשבילי אבל לא יודע ניהיה לי בחילה מאיך שהיא הייתה ניראת בגלל המשקל שלה היא פשוט הייתה מקל היא גם אמרה לי שיש לה הפרעות אכילה שהיא יכולה יום שלם בלי לאכול וזה.. קיצר החלטתי לא לסגור
אה היא גם שאלה אותי אם יש לי פייס זה היה ככה:
-תגיד יש לך פייס?
-אכן..
-מה בעברית או אנגלית?? (XD)
-ברור אנגלית מה אני ערס ??
-אז אני יכולה להוסיף אותך??
-תלוי איך תתנהגי (וקורץ לה.. )
קיצר היא צחקה בסוף ירדנו במרכזית והיא הלכה לאוטובוס אמרה לי שלום וזהו..
אה והיא הוסיפה אותי לפייס...
קיצר לא יודע לדעתי אני יכול מתי שבאלי לארגן איתה מפגש פשוט אני לא יודע אם אני רוצה... היא דיי דוחה אותי... אני אוהב שיש מה לתפוס (כמובן במידה הנכונה.. )
מה אתם אומרים??
זה פעם ראשונה שלי ד"א
לדעתי לא עשיתי כל כך פיקאפ כי היא דיי נדלקה עלי
אה נזכרתי היא גם אמרה לי:
-בואנה אתה דומה חבל על הזמן לאמיר פיי גוטמן
-מה אני הומו? בואנה יא מגעילה אני לא מדבר איתך יותר
- לא, למה לא קשור להומו זה בגלל שאתה חתיך כמוהו לא קשור לאופי
אה ויש לכם טיפים איך ליצור שיחה שיהיה לי נוח עם זה מול כולם בצו ראשון עצמו? כי אני נוסע לשם עוד פעם בשביל הפסיכוטכני (שכחתי להביא תאיבחון שאני לקוי למידה)
לא יודע יש מלא אנשים וגם בנים, בכללי כשאני רואה חבורת בנות גם אם זה בן אחד אני מפחד לגשת ולא יודע מה להגיד ומפחד גם שהוא יידע שאני משתמש באומנות הפיתוי או שלמשל בצו ראשון יש יעמבה בנים לייד או בנות כוסיות שניסו עליהן והן יודעות שזה פיקאפ... אני ממש מפחד להיות מובך ככה בציבור.. תנו לי טיפים
בואנה זה החפירה הכי גדולה שרשמתי איי פעם D:

ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי