אתר מס' 1 : אתר שמביא סיסמאות לvip-file וletitbit אבל מלא! וגם סיסמאות לunlimit ff rf אתר ממש טוב.. 50 נקודות http://*a****.co.il/
אתר מס' 2 : אתר שפותח לינקים מvip-file ו letitbit אתר חדש טוב ואמין אתה פשוט כותב להם מה הלינק מאיזה אתר הוא (letitbit או vip-file) והם שולחים לך תלינק הפתוח לאימייל(האתר עובד על סיסמאות ובגלל זה לפעמים זה יקח הרבה זמן עד שתהיה סיסמה ) אין הגבלת הורדות נפח או זמן הלינק 70 נקודות
אתר מס' 3 : אתר שפותח לינקים מהאתרים האלה rapidshare megaupload Uploaded.to megashare easyshare megavideo MP HotFile FileFactory DepositFiles
אתה נותן להם קישור והם נותנים לך תהורדה כאילו יש לך פרימיום... 100 נקודות
אתר מס' 4 : אתר שפותח לינקים מff לא משנה נפח או כמה הקובץ ישן הוא פותח אותו גם אתר זה עובד על סיסמאות אז לפעמים צריך לחכות.. פשוט אתה נותן לינק והוא פותח אותו במקום ושולח לך לאימייל 70 נקודות
אתר מס' 5 : גם פותח לינקים מff האתר פשוט או פותח לך תלינק במקום או שולח לך למייל גם האתר הזה עובד על סיסמאות אם אין סיסמה אתה לא יכול לשלוח לינק ואם יש סיסמה זה נותן לך תלינק בשעה עגולה כדי שהרבה אנשים יוכלו להוריד באותו זמן.. אין הגבלת הורדות נפח או זמן הלינק 85 נקודות
גם יש לי שיטה לפתוח לינקים שהם סרטים מff אבל אני לא בטוח שפועלת אז אני ינסה עוד מעט ויודיע..
למתעניינים שלחו פרטית..

. *