שלום לכל משתמשי אטרף, היום לפנות בוקר שוחררה הפריצה החדשה של אדם בשם Comex שהצליח לפרוץ את הגירסה החדשה למכשירי האייפון 3.1.2/3.1.2 וגם את הגירסה למכשיר ה-iPad בגירסה 3.2.
הקדמה:
אז מה אני משיג כאשר אני פורץ את המכשיר?
כאשר יש בידי מכשיר פרוץ אני יכול להתקין במכשיר משחקים ואפליקציות בחינם, לשים ערכות נושא בחינם, רינגטונים בחינם ועוד.
מה ההבדל בין הפריצה של כלי ה-blackra1n לפריצה של כלי ה-Spirit בבוטרום החדש? (MC)
הפריצה של כלי ה-Spirit היא פריצת Untethered מה שאומר שגם כאשר אתה מכבה ומדליק את המכשיר הפריצה נשארת ולא צריך לחבר את המכשיר למחשב ולפרוץ שוב כמו שהיה נהוג בפריצה עם כלי ה-blackra1n במכשירים עם ה-bootrom החדש (MC).
הערות לפני הפריצה:
1. חובה שמכשיר האייפון שלכם יהיה בגירסה 3.1.2 או 3.1.3 לאייפד 3.2.
2. מכשירים שעברו כבר בעבר jailbreak והמכשיר שלהם הוא בעל הבוטרום החדש חייבים לעשות Restore למכשיר לפני הפריצה.
3.מומלץ לגבות קבצי ECID ליפני הפריצה.
4. שימו לב! השימוש בכלי ה-Spirit מבצעת למכשיר רק Jailbreak ולא Unlock ולכן הוא מתאים רק למכשירים אשר ניקנו בארץ או שהם סים-פרי יצרן!!!
*עדכון 1: בעיית האי תאימות ל windows 7 נפטרה !
*עדכון 2: בעיית מחיקת התמונות אחרי הפריצה גם היא נפרטה
למי הפריצה תעבוד:
מכשירי iPhone 2g\3g\3gs
iPad\3g
iPod touch 1g\2g\3g
הפריצה:
שלב 1:
נכנסים לאתר הזה http://www.spiritjb.com/ ומורידים את התוכנה ע"י לחיצה על מערכת ההפעלה שלכם mac os x או windows.
שלב 2:
מחברים תמכשיר למחשב ולוחצים על jailbreak
שלב 3:
בסיום הפריצה תיראו את זה:
אחרי הפריצה מומלץ לפתוח הרשאות כדי להפעיל משחקים ואפליקציות על הכמשיר, למדריך לפתיחת הרשאות לחץ כאן!
וזהו יש לכם מכשיר פרוץ!

ציטוט ההודעה

,תודה עומר אתה מלך.