קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-02-2008, 16:33
  2. מישו פה שמע על סיק? רשת חברתית חדשה?
    על ידי iNFiNiTiVE בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-01-2008, 19:38
  3. קליקות - רשת חברתית חדשה - מומלץ!
    על ידי OSSO בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-10-2007, 23:50
  4. בעיה חברתית.. help me!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-09-2007, 12:43
  5. בעיה חברתית בבצפר והכל [אני בכוונה לא באנונימי]
    על ידי MuGi בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 18:48
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

דינמיקה חברתית - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Armageddon2 צפיה בהודעה
    אתה צריך להיות נחמד בעל ביטחון עצמי גבוה וקסם אישי זהו אם יהיה לך ביטחון תוכל לגשת לקבוצה תהיה נחמד וחברותי לא סנוב כבוש אותם עם הקסם האישי שלך תדבר על נושאים שאתה מעולה בהם ויעניין אותם לשמוע ולהקשיב לך תהיה חופשי ואל תשמור בבטן בדיחות שעולות לך בראש הצב אתגרים דוגמא אישית אם יש פה מישהו שהדו ראשי שלו גדול משלי אני מזמין אותו לבירה עלי או אני מתערב שלו תוכל ל...
    משהו שקרה לי
    יום אחד הגיע לחדר הכושר שאני מתאמן בוא קבוצת ילדים בני 17 ככה הם דיברו עם המאמן וזה הוא הסביר להם דברים ולימד אותם איך לעבוד יום אחרי זה הם כבר עבדו בלי עזרת המאמן הסתכלתי על הקבוצה וראיתי את ה''אלפה '' שלה ניגשתי אליו ואמרתי מתאים לך לעבוד סט סט בפרפר? הוא אמר סבבה תתחיל אני בא מארגן לי את המשקל 80 קילו מפמפם אני קם הוא אומר לי תוריד ל 30 קילו אני במקום להוריד מעשה ל 100 הוא מנסה לא מצליח אני צוחק עליו קצת ואז אומר לו אחי סתכל אחורה וזה הוא רואה צוחק איתי ביחד חברים שלו באו הצגתי את עצמי אני ככה וככה מתאמן ככה וכהה זמן הם ככה זמן וכבר ישך גוף כזה בקיצור זרמה השיחה ועכשיו יש אלה קשר
    הווינג הקודם שלי היה לו בטחון עצמי אחושרמוטה והוא היה בתול ובקושי היה לו משו עם בנות...וגם לא הכיר מי יודע מה הרבה אנשים.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לכל מי ששאל, http://en.wikipedia.org/wiki/Group_dynamics
    יש פה קצת רקע על החלק בדינמיקה חברתית שמשתמשים בו בפיקאפ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    הווינג הקודם שלי היה לו בטחון עצמי אחושרמוטה והוא היה בתול ובקושי היה לו משו עם בנות...וגם לא הכיר מי יודע מה הרבה אנשים.
    הווינג הקודם שלך אולי היה בעל ביטחון אבל לא נחמד ולא בעל יכלת להראות ולהשתמש בקסם האישי שלו
    נערך לאחרונה על ידי Armageddon2; 08-05-2010 בשעה 16:06.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

דינמיקה חברתית בעצם מדברת לא על איך להשתלב בחברה ולהכיר אנשים חדשים,אלא ההפך,איך להיות מיוחד מהשאר כדי שיזכרו אותך ויאהבו אותך וירצו להיות איתך . זה טוב לפיקאפ כי ככה מכירים אנשים וגם בחורות וגם זה מציג ערך גבוהה ביותר,וגם יש לזה כמה השלכות על פיקאפ בכללי.

סתם דוגמא קטנה על דינמיקה חברתית,אם אתה מדבר עם מישהי ויש לה ידיים משולבות,שזה מראה על שפת גוף סגורה,תשלב גם אתה ידיים כמוהה,תעתיק את הצורה הכללית שלה את איך שהיא עומדת ונשענת וממש הכול,בנוסף אפשר גם להעתיק את סגנון הדיבור שלה...אחרי 2-3 דקות תשנה תנוחה,אתה תשים לב שהיא תשנה תנוחה לאותה תנוחה שאתה עשית כרגע.

אין לי ממש מאמרים על הנושא,למדתי הכול מחבר טוב...מצטער.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתם קונים את כל השטויות שמוכרים לכם, אין לי מה להגיד עליכם.
    דינמיקה חברתית, (או קבוצתית, שזה בעצם מה שמדברים עליו פה) מדברת על איך אנשים מתנהגים בתוך קבוצה, ואיך הם מגיבים לשינויים חיצוניים ופנימיים.

מה שאמר אורי זה הגדרה מתורגמת של Social Engineering, או הנדסה חברתית, וזה איך להשפיע על חברה באמצעות מסרים ושטויות כאלה.

מה שאמר סנופקין (הדוגמא שהוא נתן) נקרא Pacing and Leading, וזה לקוח מ NLP (ובמקור מהיפנוזה אריקסונית) ואין לזה שום קשר לדינמיקה חברתית.

הדברים שקשורים לדינמיקה חברתית הם הדברים שמניעים אותנו להתנהג בצורה מסויימת בקבוצה. (כמו IOIים לא מודעים, ערך חברתי, פחד גישה וכו...) חלק מהם קשורים למחקרים משותפים בין ביולוגיה לסוציולוגיה, חלק קשורים לתחומים בפסיכולוגיה שמדברים על אופי של בן אדם והשפעות של החברה עליו.

כשחברה ללימוד פיקאפ קוראת לעצמה Real Social Dynamics, (או Social Dynamics, שזה השם המקורי של החברה של מיסטרי) זה לא אומר שהם באמת מדברים על דינמיקה חברתית, זה רק אומר שהם מנסים לתת שם יפה ל"אומנות הפיתוי", ולדחוף קורסים וסמינרים עם שם מגניב ומדעי.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect