נעלו לי כמה נושאים בגלל נוסח לא תקין ,
אז אני פשוט יפרסם פה את כל הנושאים + משחק חדש שהעלאתי בנוסח תקין .
האתר הוא אתר ישראלי חדש להעלאת קבצים ממש ממש מהיר תהנו 
תמונה:

שם המשחק: Need For Speed UnderGround 2
סוג: מכוניות
גודל : 290MB
תקציר : משחק מכוניות קצת ישן ,
אבל באמת שאין הרבה כמוהו ..
הרבה אפשרויות שיפורים למכוניות והכל הרבה מכוניות באמת אחלה משחק .
הורדה :
קוד:
http://upzone.co.il/file.php?f=.By.Ale_X_TreaM.For.Horadot-F.NeT_1273084428.rar
תמונה:
שם המשחק: The Punisher
סוג: פעולה-אקשן
גודל :250MB
תקציר :
חייו של פראנק קאסל השתנו ביום שמשפחתו נרצחה. חלק מנשמתו מת גם הוא. מה שנשאר ממנו דבק במטרה אחת - נקמה בחלאות הפשע של העולם! הוא נולד מחדש כ... "המעניש". האם הוא גיבור? מטורף אובססיבי? שיטותיו נוקשות וברוטאליות, זורעות פחד בלבבות האפלים ביותר של עולם הפשע המחתרתי, בעודו משתית צדק בכל בריון שהוא מצליח לשים עליו את ידיו. "המעניש" צועד דרך עולם המוכר לכולנו, עולם השרוי בצל מלחמה, פשע, אכזריות וחוסר צדק. אין לו שום כוחות על - רק תבונתו הפראית, שנים של ניסיון קרב, ונחישות מברזל לנקום בחוסר הצדק. כעת ביכולתך להיכנס לראשו של "המעניש"
ולהראות לחלאות מהעולם התחתון אם מי יש להם עסק .
הורדה :
סיסמא לRAR אחרי החילוץ
Addons :
סיסמא לADDONS :
תמונה :

שם המשחק: X Men 3 - The Official Game
סוג: פעולה-אקשן
גודל : 190MB
תקציר :
x-Man 3 אקס-מן 3: המשחק המבוסס / X-Men 3: The Official Game המשחק השלישי בטרילוגיית הסרטים של X-Men מגיע והפעם ב: X-Men III: העמדה האחרונה, תוכלו לגלם אחת מתוך שלושה דמויות ידועות מהסרט ולשחק על-פי קו עלילה מקורי המשמש כרקע לעלילת הסרט החדש .
הורדה :
קוד:
http://upzone.co.il/file.php?f=X_MAN_3_1273273117.rar
תמונה :
שם המשחק: Heroes III - Complete Edition
סוג: תפקידים
גודל : 380MB
תקציר :
המשחק הוא משחק פנטזיה ואסטרטגייה ובניית ארמון שמטרת המשחק היא לנצח.
המשחק מתרחש בעולם פנטזיה של מלחמות בהגיבורים מובילים צבא של מפלצות מיתולוגיות, כגון: חד קרן, גמד, איש סוס, מלאך, דרקונים, אריה עקרב ועוד.
הגיבור הוא קונה את המפלצות והולך איתם לקרב מול יצורים אחרים כדי לקחת אוצרות שעל המפה.
כדי לפתח את המפלצות של הגיבור הוא צריך לפתח את הממלכה שלו כדי לקנות עוד יצורים לחזק אותם ולשפר אותם וכדי לשפר את הממלכה הוא צריך משאבים כגון: עצים, סירים, יהלומים, כסף, גפרית (לייצור דרקונים) וכספית.
איך מוצאים את המשאבים? זה ע"י שיטוט במפה ובעלות על מכרות של המשאבים השונים.
ככל שהגיבורים מנצחים יותר בקרבות רמת הסיכויים שלהפ לנצח במשחק גבוהה יותר.
כדי שתהיה לגיבור שליטה מלאה בקסם הוא צריך את ה-4 האלמנטים, והם: אש, אויר, אדמה ומים.
לכל אלמנט יש 3 דרגות, אם לגיבור יש לכל אלמנט את שלושת הדרגות הוא כביכול "בלתי מנוצח" יהיה קשה מאוד להביס גיבור שיש לו את כל ארבעת האלמנטים שכולם בדרגה הכי גבוהה (רמה שלישית).
הורדה :
קוד:
http://upzone.co.il/file.php?f=Heroes.III.Complete_empireshare__1273254382.zip
תמונה:
שם המשחק: World Series Poker 2008
סוג: פוקר
גודל : 500MB
תקציר:
הכנס לאירוע הספורט הגדול בעולם - אליפות הפוקר העולמית - שחק כנגד "פרחחי הפוקר" פיל הלמות' ועוד... צבור מוניטין וניסיון ושחק כנגד המקצוענים בתחום במסעך לזכות באליפות העולמית.
יש במשחק גם שחקני פוקר עולמיים !
הורדה :
קוד:
http://upzone.co.il/file.php?f=RIES.OF.POKER.unkonwn222.idown.tv_1273428197.rar
תהנו כולם :]