שלום,
אני כפי שכמה יודעים כאן מתחיל בתחום.
אני אשמח לקבל כמה רוטינות וסיפור DHV שיהוו לי בסיס טוב לשלי.
תודה מראש.
שלום,
אני כפי שכמה יודעים כאן מתחיל בתחום.
אני אשמח לקבל כמה רוטינות וסיפור DHV שיהוו לי בסיס טוב לשלי.
תודה מראש.
|
|
מה אתה אוהב לעשות? תחביבים? משהו שאתה עושה בדר"כ? מה אתה עושה עם חברים?
בן כמה אתה?
אנחנו לא יכולים לבנות לך רוטינה, אנחנו לא מכירים אותך...
אני בן 15, תחומי העניין שלי הם כדורגל כדורעף פלסטיישן מחשב טלויזיה וכל הבולשיט הזה.
בדר''כ כשאני עם חברים אנחנו יוצאים לדיזיגוף עזריאלי מקומות כאלה לבלות ולמועודנים.
בנוסף אני גם מאוד אוהב לטייל. ואני יכול לומר על עצמי שאני אלפא ובעל יכולת מנהיגות
http://searchwarp.com/swa243276.htm
אגב,אל תשתמש בדיוק באותו סיפור,אלא תתבסס על מה שמסבירים לך שם,תבין מהסיפור דוגמא איך זה צריך ליהיות בערך ,ותחבר כמה סיפורים מוכנים מראש משלך לפני שאתה יוצא לסארג'
יש לי אחד שקראת ופשוט השתמשתי בו בשיטה שלי כאלו אם היה רשום הלכנו לים כמה חברים אז שניתי אתזה למקום שהלכתי למשל לעזריאלי עליינו על הרכבת הלא נכונה בטעות אז הבנות נלחצו וזה התחלתי לספר בדיחות כדי להרגיע אותם וזה ואז באו ערסים כזה וניסו להתחיל איתן בזמן שהייתי בצד השני עם ידידה דיברנו אז אני כזה בא מתיישב ליד אחת שהם ניסו וכזה אומר מה קורה אחי הכרתה את חברה שלי בסוף התחלנו לדבר וזה ואז ישב איתנו והכול היה מצחיק וזה ואז אמרתי בואו ננסה לרדת בתחנה אחרת ומשם לחזור הביתה ...[מפה תמשיך וכאלה]
זה מראה שאתה מצחיק,שבנות מדברות איתך,אתה מוביל,מתחבר לאנשים בקלות,יודע להגן כשצריך ולעזור
ואני יודע שזה חרא סיפור כי אני כותבב אותו ואין לי כוח לזה אבל הייתי יכול לעשות אותו קצת יותר טוב תשתמש בבסיס הזה ומשם תזרום
תהיה יצירתי ותמציא כמה משלך,
בכל זאת, דימיון פותח עולמות.
נערך לאחרונה על ידי InSane; 09-05-2010 בשעה 20:04.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
החיים שלך עד כדי כך משעממים שאתה צריך לשקר בשביל DHV?
ממש אבל ממש לא.
פשוט לא כל כך הבנתי איך בונים DHV טוב.
אם תוכלו לתת לי הסבר טוב, ראיתי באיזה מאמר איך לבנות אחד ואני לא מוצא אותו עכשיו.
נ.ב לכל מי שהגיב - תודה רבה על העזרה
נערך לאחרונה על ידי biNGbAN; 09-05-2010 בשעה 20:29.
יש במאמר שהביאו פה כמה טיפים טובים,
העיקרון פשוט - אתה חייב כמה שיותר מהר להסביר מה אתה מספר, כי אם תתחיל לדבר לאיזה 2 דקות בלי נקודה ברורה, אנשים פשוט יחשבו שאתה חופר. כשהם יודעים לאן אתה חותר הם לא מנסים להבין את זה ופשוט נהנים מהסיפור.
דחוף פנימה דברים שמתקשרים לך לגבר מושך, העקרונות מופיעים אצל מיסטרי בספר.
כשאתה דוחף אותם פנימה תעשה את זה בצורה פשוטה וסתמית, ככה אתה לא נראה כאילו אתה מתרברב,
במקום להגיד "האקסית שלי הייתה כוסית על חשפנית והיא גם גדולה ממני וסטודנטית"
אתה מספר שהאקסית שלך לומדת חינוך, והיא כנראה תיהיה גננת כשהיא תסיים את התואר, והיא מממנת את עצמה, כי היא לא באה מבית עשיר... אז היא עובדת בתור חשפנית, ו"מה דעתכן הייתן נותנות לילדים שלכן ללכת לגן אם הייתן יודעות שבאוניברסיטה הגננת הייתה חשפנית?"
ואז אתה יכול לנווט את התשובות עם הערות כמו "זה לא שהיא זונה או משהו, היא רקדנית בסכ"ה במקום מסודר וזה.." (גם מגן על אנשים שחשובים לך, גם פריסלקטד ע"י מישהי עם ערך חברתי גבוה)...
צריך גם לדעת לדבר ברגשות, כי כל עוד אתה מספר עם רגש, כל סיפור יהיה טוב.
תקשיב אתה אמור להגיד לה סיפור אמיתי משלך,
ועם קשה לך אז יש בספר של "דון זו'אן" האלקטרוני שאתה יכול להוריד אותו בחינם,
יכול מאמר קטן על "סיפורי DHV" איך לבנות אותם ומה לעשות,
בהצלחה שיהיה.