כותרת^
ואם כן למה?
לדעתי צריך להשאיר מיכיוון שזה נותן צ'אנס לכולם להיות אלופים בסוף העונה וגם מוסיף הרבה מאוד מתח.
אבל מצד שני זה מקפח קבוצות אחרות שנלחמו כול הליגה ופתאום הגיע להם הקיזוז,אבל זאת בעיה שלהם כי כולם הסכימו לכך.
כותרת^
ואם כן למה?
לדעתי צריך להשאיר מיכיוון שזה נותן צ'אנס לכולם להיות אלופים בסוף העונה וגם מוסיף הרבה מאוד מתח.
אבל מצד שני זה מקפח קבוצות אחרות שנלחמו כול הליגה ופתאום הגיע להם הקיזוז,אבל זאת בעיה שלהם כי כולם הסכימו לכך.
|
|
מממש לא זה חוסר ספורטיביות ומשנה את מהות הכדורגל והכיף שבו
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
צריכה להישאר, מוסיפה הרבה פלפל לליגה (:
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
לפי דעתי הפועל ת"א יעשו הכול בכדי שהיא תתטבל.
ודווקא מכבי חיפה יהיו בעד השיטה.
השיטה הכי גרועה ששמעתי עלייה מעולם לליגות כדורגל..
אין פלא שרק אנחנו משתמשים בזה.
פשוט בושה לכדורגל הישראלי, שקבוצה שמובילה את הליגה 27 מחזורים מתוך 30 תפסיד אליפות בגלל הפרש שערים כשהאליפות הייתה מובטחת לה שבועיים לפני,
תמיד רגילים להוריד הילוך בסוף פתאום צריך לקרוע את עצמך, עדיף כבר רק אחרי הקיצוץ להתעורר, ובחצי הראשון לנוח.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
לדעתי השיטה הוסיפה הרבה מתח ודרמה זה נכון ..
מה קשור שערים אין לי מושג
קבוצה חזקה וטובה אמורה לקחת אליפות בלי שם קשר לאף שיטה .
השיטה לא צריכה להישאר , היום זאת הייתה חיפה שאיבדה אליפות עונה הבאה זאת יכול להיות מקקי ת"א
כמו שאמרתי קבוצה שמובילה ונתנה את הנשמה שלה בכל מחזורי הליגה לא יכולה לאבד אליפות בגלל גחמה של יו"ר אידיוט
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 19-05-2010 בשעה 00:32.
זה ממש מפגר.
למה להשקיע חצי עונה ראשונה, כשההפרש אוטומטית יירד פי 2?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
במקום לקצץ בנקודות, לקצץ בקבוצות! לא יכול להיות שיהיו קבוצות כמו רעננה ונצרת בליגה, פשוט אין מצב ל-16 קבוצות..
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.