תציעו נקודות לפחות לחודשיים שלוש ושזה יהיה קונטר סטרייק סורס מקורי מומלץ עם מודים ושהסרבר יהיה חזק בלי נפילות תציעו נקודות
תציעו נקודות לפחות לחודשיים שלוש ושזה יהיה קונטר סטרייק סורס מקורי מומלץ עם מודים ושהסרבר יהיה חזק בלי נפילות תציעו נקודות
|
|
שלחתי לך משהו תראה..
לרוב אני פה במשתמש לפעמים אחי אז שלא תחשבו שאני בפורום הלא מתאים (המבין מבין) : )
חחחח איזה גנוב זה שלח לי אתר עם סרברים שאפשר להיכנס אליהם אני קונה פה סרבר משלי לא אייפי של סרברים אחרים
אני מתכוון שהסרבר עצמו יהיה בכללי חזק האנשים זה כבר סיפור אחר הכי חשוב הסרבר עצמו
מה גנוב?! אני בת ..
ואתה לא מסביר כמו שצריך מה אתה רוצה לקנות!
לרוב אני פה במשתמש לפעמים אחי אז שלא תחשבו שאני בפורום הלא מתאים (המבין מבין) : )
על תדאג מכרו ולא פעם אחת וזה לא יקר תלוי איך משיגים אותו
UPPPP גם עם זה פחות זה סבבה ותציעו נקודות
בעד כל הנקודות שלך .
אם תרצה פירוט למה כל הנקודות שלך תצטט אותי ..
אם לא סע לשלום .
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 19-05-2010 בשעה 05:46.
הרי דולר פה .. שווה לבערך 900-1000 נקודות ..
נגיד שכל הנקודות שלך שוות ל5 דולר .
5 דולר = ל 18.5 שקל
סרבר עולה בסביבות ה70 אז עשית קופה של 51.5 שקל
אחי אתה חי בסרט אני קניתי פה כבר פעמיים סרבר ועוד אנשים קנו פה אתה יודע בכלל מה זה סרבר סרבר זה אי אני יסביר לך אני לא התעסקתי בזה אבל אני יודע איך זה עובד מישהו קונה לעצמו סוג של מחשב שכחתי תשם וזה רק בשביל סרברים ואפשר לאכסן על זה אלפי סרברים ואפשר גם למכור לא רק בעד כסף זה גם כמו שאני יגיד לך דולר עולה פה 1000 שזה 4 שקל וסיסמא לפייפלייר של 10 שקל עולה פה 250-300 נקודות אחי הכול תלוי בערך ותאמין לי יש הרבה שמוכרים רק צריך למצוא אותם אני בעמצי ראיתי פה אנשים שמוכרים סרברים לא ממזמן פשו אז לא הייתי צריך ועכשיו נתקעתי בלי וחזרתי לשחק אז בא לי סרבר ועם אתה לא מוכר תעשה טובה על תהרוס תמכירה ושתדע סרבר לחודש עול 30-40 שקל אפילו רק צריך לדעת איפה לקנות וגםכמו שאני יגיד לך שמי שמוכ פה סטים עם משחק שעולה 50$ פרייר רציני כי עושים עליו קומבינה אחושרמוטה אחי תבין שזה לא קשור כל אתר כל משחק והעך שלו ותאמיןלי לסרברים אין כזה רווח כל אחד שיש לו איזו קומבינה יכול להשיג סרבר חינם
נערך לאחרונה על ידי ofir2502; 20-05-2010 בשעה 00:29.
מה כן או לא עניתי לך אחי ואני מתכוון לשלם בכל הנקודות שלי עם צריך אבל תבין מה שאמרתי כל דבר והערך שלו סרבר לא שווה היום הרבה אפשר להשיג גם בלי כסף ובעד דברים ודולר כמובן ששוה הרבה כי זה PAYPAL קיצר אחי אני רוצה לקנות תציע לכמה זמן אתה רוצה