את sharecash אני מאמין שרובכם מכירים אבל לא הרבה יודעים איפה לפרסם לינקים ומה בדיוק לפרסם. אני הכתוב מדריך קצר שעשה לי קצת כסף מבלי שנגעתי בזה חודשיים אחרי שעה של השקעה.
קודם כל, למי שאין עדין חשבון, תרשמו כאן.
אחרי שתבינו איך האתר עובד, מה שנותר זה למצוא דברים להעלות ולפרסם.
הערות:
- 0.80-0.40 $ על כל הורדה!
- מקסימום 200 מגה לקובץ שמעלים
- מקבלים 10% מהרוויחים של המופנים
- מינימום $10 פייאוט (משלמים ב-15 לחודש אוטומתית)
- משלמים ל:
Paypal
ePassporte
Western Union
Wire Transfer
או צ'ק
"Simply upload files and get people to download them, and earn an average of 40 to 80 cents per download, sometimes up to $7.50!"
"You get at least 40 cents for any US, UK, Canadian, or Australian download, and at least 25 cents for a download from any other country."
תרגום: כל מדינה באמריקה, קנדה וארצות הברית זה לפחות $0.40 וכל מדינה אחרת זה לפחות $0.25 לכל הורדה!
אז ה"סוד" הוא לפרסם פורנו, הרבה פורנו.
מורידים סרט פורנו, מעלים אותו לאתר הזה דרך החשבון שלכם ואז מפרסמים לינק עם לפחות כמה תמונות של הסרט בפורום מפורסם בקטגוריית סקס כמובן.
וכדי שהכנסו לאשכול שלכם כל הזמן ויורידו את הסרט הרבה, תבטיחו שתעלו כל יום סרטים (ובאמת תעשו את זה..) וכל יום תוודאו שהאשכול בדף הראשון!
יש לי מלא פורומים מפורסמים שיש בהם קהילות ענקיות (מחו"ל כמובן) ומלא אתרי פורונו עם סרטים להורדה חינם (טוב זה לא בעיה למצאו חח) אז עם אתם מעוניינים, תשלחו לי הורדה בפרטי ותקבלו רשימה של כל מיני פורומים טובים שאני משתמש בהם. אבל תצטרכו להרשם דרכי קודם ולהגיד לי מה השם שנרשמתם איתו.
אז סרטים זה דבר אחר, עוד שיטה זה לפרסם גלריות עם בחורות חשפניות.. ולהביא כמה דוגמאות באשכול.. זה מביא לפחות 20 הורדות ביום! לפחות!
תוכנות, משחקים וכל השאר גם עובד אבל לא כמו פורנו.. עד כמה שזה נשמע מוזר (מוזר?להההה)
עם החלטתם להעלות סרט, למה לא להעלות אותו במלא חלקים? כן זה מעצבן את כולם אבל עם הם רוצים לראות את הסרט, נחשו מה.. הם צריכים להוריד את כל החלקים. כל חלק = כסף לחשבון שלכם!
בנוסף לזה, אני יביא לכם תוכנה FTP ממש טובה + תוכנה לחילוק קובץ למלא חלקים
אז למי שפספס, תרשמו כאן ותודיעו לי
http://sharecash.org/index.php?ref=360
- עוד אתר מעוד דומה רק אולי טיפה יותר טוב כי אין פרסומות: http://uploading.com/partners/348901
יש לי הוחכות תשלום אבל לפי מה שאני יודע האתר הזה ידוע אז אין טעם עכשיו בשבילי להעלות תמונה.. אני לי כוחוכבר חודשיים לא נכנסתי לאתר ויש לי 18.42 דולר מחכים לי ללחוץ פייאוט
דרך אגב, כל הפורומים מחו"ל שאני יביא לכם, תוכלו גם להשתמש בהם בשביל לפרסם לינקים מהמדריך שעשיתי פה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=604037
תעשו את אותו הדבר רק במקום להעלות סרטים אתם מפרסמים לינק אחד ליד כל סרט שהעלתם חחחח




להההה)
וכבר חודשיים לא נכנסתי לאתר ויש לי 18.42 דולר מחכים לי ללחוץ פייאוט 
ציטוט ההודעה









