אף קבוצה בהיסטוריה של הפלייאוף לא חזרה מ0-3 ל4-3 וגם הפעם זה לא יקרה הימור שלי: זה נגמר במשחק הבא.
אף קבוצה בהיסטוריה של הפלייאוף לא חזרה מ0-3 ל4-3 וגם הפעם זה לא יקרה הימור שלי: זה נגמר במשחק הבא.
|
|
קנדריק פרקינס יוכל להשתתף במשחק השישי בגמר המזרח
הנהלת הליגה החליטה לבטל את אחת העבירות הטכניות שנשרקו לסנטר הסלטיקס במשחק הבוקר, ולהוריד את מניין הטכניות שלו בפלייאוף לשש. העבירה הבאה תוביל להשעיה.
מתוך שלושת סימני השאלה בקו הקדמי, אחד הפך לסימן קריאה עבור דוק ריברס. מאמן בוסטון קיבל הערב בשורות טובות כשהתברר שהליגה ביטלה את אחת משתי העבירות הטכניות שהובילו להרחקתו של סנטר הסלטיקס, קנדריק פרקינס, הבוקר (ה') במשחק 5 נגד אורלנדו, והחזירה אותו לסגל הירוקים למשחק 6 הקריטי שייערך אצלם בבית מחר.
אורלנדו מנסה להיות הקבוצה הראשונה שחוזרת ממינוס 3:0 בסדרה לניצחון, אחרי 93 מקרים דומים בתולדות הפלייאוף ב-NBA.
הם ניצחו בבוסטון בהארכה במשחק הרביעי והביסו את הסלטיקס 92:113 הבוקר, כשהם נעזרים בהרחקתו של פרקינס - שומר האחד על אחד הטוב ביותר שלהם להווארד - בשתי עבירות טכניות גבוליות, במקרה הטוב.
העבירה שבוטלה רטרואקטיבית היא השנייה מבין שתי הטכניות - זו שהפכה להרחקה. כעת, פרקינס עומד על שש טכניות בפלייאוף, כאשר עבירה שביעית משמעותה הרחקה אוטומטית מהמשחק הבא. במקביל,
אגב, שודרגה עבירה שביצע פול פירס מבוסטון על ג'ייג'יי רדיק לעבירה בלתי ספורטיבית מדרגה ראשונה. צבירת ארבע עבירות כאלה במהלך הפלייאוף מביאה גם היא להרחקה אוטומטית ממשחק.
נערך לאחרונה על ידי YARlN; 27-05-2010 בשעה 22:42.
סל של ארטסט עם הבאזר קבע 2:3 ללייקרס בגמר המערב
הפורוורד רשם יום קליעה מחריד, אבל תיקן החטאה לשלוש של קובי בראיינט ברגע האחרון וקבע 101:103. הסאנס חזרו מפיגור 18 עם יום ענק של נאש, וינסו לכפות משחק שביעי מחר בלילה
במשך משחק שלם, ובעיקר ברבע הרביעי, פניקס סאנס לא רצתה שהכדור יהיה אצל קובי בראיינט, לא אצל פאו גאסול וכנראה שגם לא אצל דרק פישר. רון ארטסט היה אופציה לא רעה מבחינתם. במשך 47:59 דקות משחק, היו לו 1 מ-8 מהשדה. אבל כולם יזכרו את השנייה האחרונה.
לייקרס – פניקס 101:103 (2:3 בגמר המערב).
קובי בראיינט קיבל כדור אחרון בשוויון 101:101 אחרי פסק זמן, הצליח להשתחל בין שומריו, אבל כל מה שהיה לו לעשות זה לזרוק שלשה קשה אחרי התפתלות באוויר. הכדור אפילו לא פגע בטבעת. ארטסט, בינתיים, התחיל לרוץ מהצד השני של המגרש, הקדים במירוץ אל הכדור את ג'ייסון ריצ'רדסון, והשליך את הכדור לאוויר, ללוח, ופנימה. הדבר הבא שהוא זוכר זו את קובי מחבק אותו, ואז חבורה צהובה מזנקת עליו וקופצת איתו, כמו גוש מיוזע אחד, כמעט כל הדרך לחדר ההלבשה. ביג-שוט רון-רון!
כל הכבוד לליקרס.
בוסטון ניצחה 84:96 את אורלנדו והעפילה לגמר הפלייאוף
לדעתי הגמר יהיה בין בוסטון VS לייקרס.
פיניקס ואורלנדו קבוצות טובות מאוד אבל לא נראה לי הם יצליחו להגיע לגמר.
אני מריח משחק שביעי בין פיניקס ללוס אנג'לס.פיניקס לא יפסידו בבית וגם היו הולכים להארכה ומנצחים בסטייפלס סנטר אם ג'ייסון ריצ'רדסון היה סוגר את ארטסט לריבאונד.
בכל מקרה,מזל טוב לבוסטון.
אין קבוצה ראויה ממנה במזרח להגיע לגמר הNBA.עכשיו יש להם מנוחה עד יום חמישי שבהחלט לא תזיק להם![]()
לייקרס אלופת המערב, בוסטון אלופת המזרח ,
הן יפגשו בגמר ה NBA.