קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קיק אס | Kick Ass | פעולה
    על ידי FunnyXD בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-05-2010, 10:47
  2. [סיקור] קיק אס|Kick Ass |קומדיה, פעולה, ילדים|1-4
    על ידי -HAIM- בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-04-2010, 21:26
  3. [סיקור] קיק אס |kick ass |קומדיה, פעולה
    על ידי eldan20007 בפורום סיקורי סרטים
    הודעה אחרונה: 25-04-2010, 21:52
  4. [ביקורת]הסרט: קיק אס|Kick Ass |קומדיה, פעולה
    על ידי -HAIM- בפורום סרטים וקולנוע
    הודעה אחרונה: 07-04-2010, 10:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

קיק אס KICK ASS

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל קיק אס KICK ASS

קיק אס Kick Ass

ארה"ב/ בריטניה (2010)
    Kick Ass
    שפת הסרט: אנגלית, תרגום לעברית
    משך זמן סרט: 106 דקות
    ז'אנר : פעולה, קומדיה

במאי/ת: מתיו ווהן
    שחקנים: ניקולס קייג', מארק סטרונג, קלואי מורץ, כריסטופר מינץ-פלסה, דייב ליזווסקי

תסריטאי/ת: ג'נה גולדמן, מארק מילר

קומיקס זה אחד הז'אנרים הכי אהובים בקולנוע לדעתי, סרטים כמו ספיידרמן סופרמן באטמן היו תמיד בראש טבלת שוברי הקופות ואת הסרטים האלו אפשר לראות כל הזמן (חוץ מבאטמן ורובין סרט ממש גרוע אבל ממש גרוע).
    חוץ מכוכבים האלו ישנם עוד הרבה גיבורי קומיקס אבל לכולם יש מחנה משותף כולם עושים את זה למען נקמה או לחפר על משהו ותכל'ס זה כבר נמאס.
    השנה דווקא הופיע בחור חדש בשכונה קוראים לו קיק אס ואני חייב דבר לראשון להגדי שזה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרונות.

קיק אס הוא בעצם עיבוד לקומיקס מלא הדם של מארק מילר שמספר את סיפורו של דייב תיכוניסט שהוא לא חנון אבל גם לא מקובל משהו באמצע כזה רואה ואינו נראה.
    דייב באמצע החיים מחליט להפוך להיות סופר הירו (וואו!!) ככה סתם בלי סיפור רקע קורע לב על הורים שנרצחו או על דוד נירצח באשמתו פשוט מחליט יום אחד לקום ולהפוך להיות גיבור על, הדבר המצחיק שזה דווקא מצליח למרות שהוא לא יודע ללכת מכות (יש לבחור ביצים!), עם הזמן הוא גם פוגש גיבורי על נוספים באזור שלו כמו ביג דאדי והיט גירל שני גיבורי על אמיתיים שיודעים מה לעשות בקרב ועם הסיפור רקע מתאים אז מה בדיוק הוא קשור.
    והרי לכל סרט קומיקס חייב להיות איש רע (אחרת מה זה שווה) את התפקיד הזה נתנו לפרנק קרטל סמים מאוד גדול בעיר שקיק אס לא מסתדר לו בנוף של הרחוב.

דבר ראשון לחייב להגיד כל הכבוד על העלילה והתסריט המקוריים פשוט יצרית מופת פעם ראשונה שאני רואה סרט כזה, זה סרט שכל הזמן אני רק צחקתי העלילה כזאת נעורית כזאת מצחיקה קלילה משהו שלא ציפיתי מסרט כזה וגם יחד עם זאת היא רצינית מאוד, דבר שני שאני חייב לציין זה את הבמאי מתיו ווהן שאני זה שעשה את אבק כוכבים לאחד הסרטים המצחיקים שהיו ממשיך שבאותה מתכונת הוא פשוט במאי גאון כל סרט שלו מצליח להצחיק לרגש וגרום לך להנות מהקולנוע, האווירה שהוא יוצר בסרט היא פשוט כל כך טובה שהיא פשוט גרמה לי לקום להגיד יאללה אולי גם אני יעשה את זה ויהפוך לגיבור העל של אשקלון (לא עזבו במחשבה שנייה אם אני יעשה את אני יצטרך ללכת מכות עם החברה שלי עזבו).

השחקנים בסרט הפ פשוט טובים מאוד אהרון ג'ונסון פשוט קורע אותי מצחוק כל הסרט עם השטויות שלו וכל הנסיונות שלו להפוך לגיבור על ממש גרמו לי לחבב את הבחור לכבד אותו על זה שהוא הולך לעשות את העבודה השחורה, ניקולס קייג' פשוט משחק טוב מאוד בתור האבא המטורלל מלא הנקמה, מארק סטורנג מחשק אחלה בתור הבחור הרע (מתאים לו דווקא) כריסטופר מינץ (מאקלאור מסופרבאד) מראה שעתיד, יש לו.
    אבל יותר מכולם את ההדרן לוקחת בלי לחשוב פעמיים היט גירל, קלואי מורץ מ500 ימים של סאמר פשוט משחקת את אחד הדמויות הכי טובות שנראו על המסך היא פשוט כל כך טובה משהו שנדיר לראות אצל כוכבי ילדים (שבדרך כלל בסרטים כאלו לא נראים טבעיים ומשחקים גרוע ביותר) היא עושה פה תפקיד פשוט מושלם היא קורעת אנשים שכפול המגיל שלה, היא קוטעת גפיים מבלי לחשוב פעמיים ומה שמצחיק היא גם נהנת מזה וצוחקת על זה פשוט מקסימה ביותר.

האקשן פה מוכיח שלא צריך שום אנשים כחולים בתלת מימד או עיר שלמה עם מכוניות הפוכים ומירדפים חסרי היגיון בשביל לגרום לצופה לקום מהכיסא לצעוק ווהוו!!!!!!, כל סצנת פה פשוט מדהימה אקרובטיקה של החיים, דם לכל הכיוונים קפיצות פיצוצים, דברים שתכלס באמת יכולים לקרות, וכל סצנה פשוט סוחפת אותך מחדש, מהירה, חדה שלא גורמת לכך לשבור את הראש ולשאול את החבר לידיך מה בדיוק קרה עכשיו.
    עוד משהו טוב בסרט זה הפסקול הנפלא בנוסח קומדיות הנוערים עם שירים רוק קצביים ומצחיקים שפשוט מתאימים לכל סצנה כאילו נתפרו אלייה.

לסיכום, לא משנה מי אתה או מי צופה איתך (חבר, חברה, חבר'ה) כולם יהנו מהסרט הזה סרט קאלט לעתיד שפשוט אפשר לראות פעם אחר פעם, סרט שנשאר נאמן לעלילה המקורית שלו, עלילה מחיקה מקלילה ומהנה, שחקנים טובים מאוד, דמות שגורמת לך להתחבר אלייה (כל אחד והדמות שלו) ובקיצור סרט מושלם, אני מציע רוצו לראות!!

:דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:
    נערך לאחרונה על ידי FIFJAY; 03-06-2010 בשעה 19:27.

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

תודה ראיתי את הטריילר שלו ניראה סרט נחמד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect