החלטתי היום לצאת לשטח סוף סוף ולנסות פיקאפ אחרי חודש-חודשיים של קריאה וקריאה וקריאה בלי לנסות שום דבר
אני יודע הרבה דברים על פיקאפ, אבל עוד לא הבנתי את המעבר של אחרי הפתיחה לממש שיחה
אני מתכנן להשתמש בשיטה של OPINION OPENER וכבר בניתי על סיפור די מוכר של STYLE שאני בטוח שהרבה פה מכירים אותו.. jealous girlfriend
תרגמתי אותו לעצמי בשביל שאני אוכל להתאמן עליו ולזכור אותו בעל פה
השאלה שלי היא מה עושים אחרי הפתיח ? מנסים לפתח שיחה על זה ? עושים עוד פתיח ? איך ממשיכים?
הנה הסיפור המתורגם שלי :
אני: היי חברה אני צריך את הדעה שלכם בקשר למשהו.אני מנסה לתת לחבר שלי שנמצא שם עצה, אבל אני רק בחור ואין לי את הסמכות לתת עצות בנושא הזה
הם: אוקיי..
אני: אוקי יש לי רק דקה להישאר פה, רואים את טום שם ? הוא יוצא עם ילדה אחת כבר שלוש חודשים, ולא מזמן היא עברה לגור איתו.עכשיו, תדמיינו את עצמכם יוצאים אם בחור במשך 3 חודשים, והוא עדיין בקשר עם האקסית שלו. איך הייתם מרגישים בקשר לזה ?
הם: בלה בלה הם סך הכל חברים בלה בלה
אני: הם רק חברים, שום דבר לא קורה בניהם, הם מדברים אולי פעם בשבוע מקסימום.
הם: לדעתי זה בסדר/לא בסדר/ כל דבר אחר
אני: אוקי בוא נגיד שיש לו קופסת נעליים, שבה הוא שומר מכתבים ותמונות ישנות. חלק מהמכתבים הם מהאקסית שלו וחלק מהתמונות הם עם האקסית שלו. זה לא שהוא פותח את הקופסה, היא פשוט נמצאת אצלו בבית, כמו מן קופסה שמכילה כל מיני מזכרות וזכרונות.
הם: בלה בלה זה קצת מדאיג האמת בלה בלהאני: אוקיי, הסיבה שאני שואל את זה היא שהחברה שלו רוצה שהוא ינתק לגמרי את הקשר עם האקסית שלו, ושישרוף את כל המכתבים והתמונות עם האקסית שלו. היא אומרת שהוא תקוע בעבר, ושצריך להמשיך הלאה.לדעתי זה די מוגזם והוא לא צריך לעשות את זה, אבל מה אני יודע, אני בחור, וכמו שכולם יודעים בנות חושבים בצורה שונה מבנים

ציטוט ההודעה