קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אני מכין אורז מלא?
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:46
  2. [שאלה]איך אני שם סיסמא למחשב שלי ?
    על ידי Snake Man בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:05
  3. [שאלה] איך אני שם שתי פלאג אין בוינאמפ
    על ידי פאנטום בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:54
  4. [שאלה] איך אני יוצר קובץ GIF ?
    על ידי Smirnoff בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 09:05
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

[שאלה] איך אני משתנה לאלפא? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

ראשית תחשוב כמו אלפה בנוגע לשרירים אני מפתח שרירים אבל בשביל עצמי כי אני רוצה לחיות בריא יותר וחוץ מזה אני אוהב את הקטע של להיות באדי בילדר בנוגע לבגדים אני כמוך ג'ינס וחולצה צמודה לא יותר גם בלי חברה בלי כלום עכשיו אתה חייב להיות דומיננטי בחברה בין אם זה לדבר עם אנשים להיות חברותי חייכן אנשים ימשכו אלייך אם תתנהג ככה תדבר גם עם גברים לא רק עם בנות כי אז הבנות יראו אותך כמין מנהיג הגברים כזה והן תימשך אלייך

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

שמע,ביטחון עצמי יכול לנבוע מכמה דברים...שמתי לב שאתה ממש לא מרוצה מהמראה החיצוני שלך ואם אתה רוצה,אפשר לעשות משהו בקשר לזה.

תלך לרופא עור או אפילו לבית מרקחת ותבקש משהו נגד חצ'קונים...טיפוח זה חלק חשוב נורא במראה חיצוני.
    בקשר לבגדים,אתה אומר שאתה לובש רק ג'ינס רגיל וחולצה,כאילו שאין לך בחירה פה...לך תקנה לך בגדים חדשים תרגיש בנדאם חדש,אל תפחד להתפרע,כמה שתיהיה יותר בולט ושונה מכולם,ככה יותר טוב. אפשר לזכור אותך בקלות לפי פריט לבוש ייחודי כמו כובע או משקפיים.

חדר כושר אתה לא חייב אבל זה יכול רק לתרום לך...אני ישר אומר שזה לא חייב כי זה דורש התחייבות של מינימום שנה בשביל שתוכל ממש לפתח מזה ביטחון עצמי.בנוסף,כושר מפשיר הורמונים שגורמים לך להרגיש יותר פעיל ויותר טוב עם עצמך,ככה שכדאי =]

דבר אחרון,ביטחון עצמי אפשר להשיג בדרכים הרבה יותר חזקות בכך שאתה תצא לרחוב ותעשה דברים שבחיים לא היית עושה (למשל,להתחיל ללכת כמו תרנגול....או להתחיל לשיר בקניון את השיר הזה [ame="http://www.youtube.com/watch?v=JoaiWe-SNsM"]YouTube- Spice Girls- If You Wanna Be My Lover (Lyrics On the Side)[/ame] ...סתם לדוגמא XD ).

כמובן שאתה צריך להתחיל עם קצת ביטחון עצמי כדי שתוכל לעשות כאלו דברים ובגלל זה קודם כל המלצתי על שינוי במראה החיצוני ...אחר כך תצא החוצה ותשיר איזה שיר מביך או משהו נורא מביך ותבין שזה לא כזה נורא ודוקא מצחיק לאללה וכיף.
    אם זה קשה אתה יכול להתחיל בלומר שלום לאנשים ברחוב,סתם לומר שלום לחייך ולנופף כאילו אתה מכיר אותם.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    שמע,ביטחון עצמי יכול לנבוע מכמה דברים...שמתי לב שאתה ממש לא מרוצה מהמראה החיצוני שלך ואם אתה רוצה,אפשר לעשות משהו בקשר לזה.

תלך לרופא עור או אפילו לבית מרקחת ותבקש משהו נגד חצ'קונים...טיפוח זה חלק חשוב נורא במראה חיצוני.
    בקשר לבגדים,אתה אומר שאתה לובש רק ג'ינס רגיל וחולצה,כאילו שאין לך בחירה פה...לך תקנה לך בגדים חדשים תרגיש בנדאם חדש,אל תפחד להתפרע,כמה שתיהיה יותר בולט ושונה מכולם,ככה יותר טוב. אפשר לזכור אותך בקלות לפי פריט לבוש ייחודי כמו כובע או משקפיים.

חדר כושר אתה לא חייב אבל זה יכול רק לתרום לך...אני ישר אומר שזה לא חייב כי זה דורש התחייבות של מינימום שנה בשביל שתוכל ממש לפתח מזה ביטחון עצמי.בנוסף,כושר מפשיר הורמונים שגורמים לך להרגיש יותר פעיל ויותר טוב עם עצמך,ככה שכדאי =]

דבר אחרון,ביטחון עצמי אפשר להשיג בדרכים הרבה יותר חזקות בכך שאתה תצא לרחוב ותעשה דברים שבחיים לא היית עושה (למשל,להתחיל ללכת כמו תרנגול....או להתחיל לשיר בקניון את השיר הזה YouTube- Spice Girls- If You Wanna Be My Lover (Lyrics On the Side) ...סתם לדוגמא XD ).

כמובן שאתה צריך להתחיל עם קצת ביטחון עצמי כדי שתוכל לעשות כאלו דברים ובגלל זה קודם כל המלצתי על שינוי במראה החיצוני ...אחר כך תצא החוצה ותשיר איזה שיר מביך או משהו נורא מביך ותבין שזה לא כזה נורא ודוקא מצחיק לאללה וכיף.
    אם זה קשה אתה יכול להתחיל בלומר שלום לאנשים ברחוב,סתם לומר שלום לחייך ולנופף כאילו אתה מכיר אותם.
    תודה מאוד עזרת לי מה עם זה שיש לי משקפים אני מפחד לשים עדשות קראתי שמישהו פה כתב פעם שזה עושה נזק לעינים

משתמש מתחיל האוואטר של DePUA
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אל תפחד או שתקנה עדשות.
    הנזק כ''כ מינמלי ואפילו לא קיים לעין, ואם אתה בכול זאת דואג תקנה עדשות יומיות ותלבש אותן רק ליציאות וכ'ו לא חייב תמיד להיות עם העדשות...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

רק שתדע,לרוב האנשים משקפיים לא מתאימים ורק גורם להם להוריד את היופי,כנ"ל לזקן.
    נערך לאחרונה על ידי xArtur; 04-06-2010 בשעה 19:23.

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    רק שתדע,לרוב האנשים משקפיים לא מתאימים ורק גורם להם להוריד את היופי,כנ"ל לזקן.
    אתה רואה אחי זה עושה אותי מכוער ולא מתאים לי בכלל
    יש פה מישהו שלובש עדשות שיגיד לי אם זה מסוכן?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גם אם ניסת לעשות משו ונכשלת 19 פעמים,זה רק אומר שמצאת 19 דרכים ל-א נכונות לעשות אותו.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה רואה אחי זה עושה אותי מכוער ולא מתאים לי בכלל

אמונה מגבילה
    הייתי מוכיח לך את זה אפילו,רק שאני לא זוכר תשם של אומן הפיתוי שיש לו משקפיים,אל תדאג עוד מעט המנוסים יגיעו ויוכיחו לך שזאת אמונה מגבילה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני שם עדשות כבר מעל לשנה,
    כי אני לא אוהב להסתובב עם משקפיים
    תנסה לשים ותראה איך תרגיש

משתמש מתחיל האוואטר של DePUA
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני... אבל לא תמיד, לפעמים אני אוהב לצאת עם משקפיים, אני אוהב לגוון.
    בקיצור זה לא מסוכן כמו שאמרתי לך.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect