אוקיי אני כבר חודש-חודשיים קורא מאמרים על פיקאפ וזה
היום זה פעם ראשונה שאני מנסה בשטח את מה שלמדתי
עליתי על אוטובוס ורוב המקומות היו תפוסים, ראיתי HB7 והיה מקום ריק לידה אז ישבתי שם.
בדיוק שאני בא לשבת אני קולט אותה שמה אוזניות, וזה דפק לי את כל התוכנית, כי אני תכננתי בראש להתחיל שיחה כמו 'היי, מאיפה את ?' 'הא חיפה? את לא נראית חיפאית תאמת' .. משהו בסגנון (קרדיט לTHE NUTS על הרעיון באשכול אחר) קיצר זה הכניס אותי טיפה ללחץ לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי על רעיון אחר, על לי בראש על להגיד "איזה מוזיקה את שומעת"..ואז לתת נגים על המוזיקה (נגיד ג'סטין ביבר או משהו) ואז לראות לאן זה זורם... סבבה, אני שתי דקות יושב שם מתכנן איך להגיד את זה, ותבינו שבערך 4 פעמים הזכרתי לעצמי את חוק ה3 שניות, ספקתי עד 3 אני בא מסתובב עליה בא לגשת אבל לא הצלחתי לפתוח ת'פה... ככה בערך 3-4 פעמים. אז אמרתי לעצמי נחפש כמה IOI's. אני מסתכל עליה והיא מסתכלת על החלון, אני יודע שהיא יודעת שאני מסתכל עליה, אני קולט אותה פתאום משחקת בשיער, אני אומר לעצמי טוב בטח סתם גירד לה שם משהו, שנייה אחרי זה היא מגרדת ליד השעון, ואז שנייה אחר זה מתחילה לשחק עם האצבעות כאילו היא טיפה בלחץ.. לקחתי את זה כIOI's וניגשתי אליה
כדי לתפוס את צומת הלב שלה נגעתי לה ביד (קינו)
אני: איזה מוזיקה את שומעת?
אמרתי את זה עם חיוך.. היה לה חיוך ענקי על הפנים (מבוכה נראה לי)
היא: למה?
אני: משעמם לי אין מה לעשות באוטובוס הזה.. אפשר לשמוע איתך?
היא: לא (צוחקת תוך כדי)
אני:חח למה ?
היא: תתחיל עם ההיא ששם (מצביעה על מישהי מקדימה)
אני: אני לא מתחיל איתך פשוט משעמם לי ולא יזיק לי קצת מוזיקה
היא: אני אוהבת לשמוע את המוזיקה שלי לבד - את כל זה היא אומרת תוך כדי שהיא צוחקת קצת ומחייכת
איפה טעיתי ?
שתי הסיבות שעולות לי בראש זה
-חיכיתי יותר מידי זמן, עברתי על חוק ה-3 שניות
-אולי זה היה שיט טסט ?

ציטוט ההודעה