שלום, אני שמעתי על משחה כלשהי (לא זוכר איך קוראים לה) ששמים אותה חצי שעה לפני הסקס ואז יש לך יותר זמן של הנאה
אז השאלות שלי הן:
איך קוראים למשחה
כמה המשחה עולה
אם המשחה יכולה לגרום לי נזק
אם יש בה סיכונים
וכמה שיותר מידע יותר טוב!
תודה מראש!
שלום, אני שמעתי על משחה כלשהי (לא זוכר איך קוראים לה) ששמים אותה חצי שעה לפני הסקס ואז יש לך יותר זמן של הנאה
אז השאלות שלי הן:
איך קוראים למשחה
כמה המשחה עולה
אם המשחה יכולה לגרום לי נזק
אם יש בה סיכונים
וכמה שיותר מידע יותר טוב!
תודה מראש!
|
|
אני לא מכיר משחה אבל לי אישית יש ספרי השעיה,אתה מרסס קצת על איבר המין והוא מוריד ממך את הרגישות וכך אתה יכול לגמור מאוחר יותר.
קוראים לו STUD 100.(לא השמשתי בו) לגבי המחיר אני לא יודע כי דפקתי אותו לחבר חח...
לא חושב שיש סיכונים אני לא רופא.אבל אני מעריך שאין דבר בחיים שהוא בלי סיכונים,היום אפילו מסוכן לחיות...
כל זה חרטה
צריך לגמור מתי שצריך
ולא להשתמש בכל מיני חרטות
די עם החרטא הזה
יש ספרי שבאמת משעה את הגמירה,מנסיון.
נערך לאחרונה על ידי JONI1; 06-05-2010 בשעה 16:53.
כך ויאגרה יעמוד לך 3 שעות תכלס אני לא מבין מה זה משנה מתי אתה גומר. תגמור ואז תתן לה למצוץ לך קצת תירגע תנוח תוך כדי שהיא מוצצת ואז לך לסיבוב שני זה שאתה גומר זה לא אומר שנגמר האקט
"אתה לא צריך שום מישכה" זה סתם חרטה!!!
באמת שאתם מפגרים.
הבחור שאל שאלות פשוטות ואתם עונים תשובות שהוא אפילו לא שאל.
וכמו שאנבלאק אמרה,נהנה לא נהנה 2 דקות זה לא משנה באמת.
בקיצור ולעניין...אני הבנתי שבגלל שהמשחה נמצאת על האיבר זה גם משפיע על האישה וגם היא תרגיש פחות...
מה שאתה רוצה לעשות זה לקנות את הקונדום של דורקס פרפורמה שיש בתוכו חומר פעיל שמאריך את הסקס.
עוד משהו שאני שמעתי עליו זה הכדורים של גברא מקס,לא ניסיתי ולא שמעתי על מישהו שניסה אבל השמועות אומרות שזה עובד תוך חודש בערך, הבעיה היחידה לדעתי זה שיש בזה חומר נגד דיכאון אפילו שזה במינון ממש ממש נמוך, לגבי מחיר...אני לא יודע