קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-12-2008, 17:45
  2. [תחרות] הסרטון הכי טוב!
    על ידי Joni בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-07-2008, 07:37
  3. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-10-2006, 21:35
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 23:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אימון מכבי ת"א פוצץ, עטר: תחרות זה דבר טוב

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

ברירת מחדל אימון מכבי ת"א פוצץ, עטר: תחרות זה דבר טוב

מכבי תל-אביב פתחה הערב (שני) את עונת 2010/11 עם אימון הבכורה שלה, שהועבר בשידור ישיר ובחינם ב-ONE TV LIVE מקרית-שלום לעיני מעט יותר מ-1,000 אוהדים. אבי נמני שהגיע על אזרחי לא נטל חלק באימון, שפוצץ לקראת סיומו על ידי האוהדים. באימון השתתפו שחקני הרכש ברק יצחקי, רוברטו קולאוטי, אלירן עטר, יואב זיו קלמי סבן.

למרות שחשבו במכבי ת"א בתחילה לקיים את האימון במגרש גדול יותר עקב צפי גדול של אוהדים, הוחלט לבסוף להשאיר את האימון במגרש האימונים שעובר בשבועות האחרונים שיפוץ רציני.

מאות אוהדים הגיעו לקרית-שלום ומרעיפים אהבה על שחקני הקבוצה ובעיקר על שחקני הרכש החדשים. בנוסף לשחקני הרכש, גם מאור בוזגלו זוכה לעידוד מצד הקהל הצהוב אחרי שלא פתח בעונה שעברה את העונה בעקבות פציעה ובמכבי ת"א מאמינים כי העונה יוביל את הקבוצה. הצהובים כבר הבהירו לשחקן כי הם מייעדים לו תפקיד המרכזי וסביבו תיבנה הקבוצה.

מאמנה החדש של מכבי ת"א, יוסי מזרחי, נכנס לאימון בתלבושת צהובה ואמר לתקשורת שחיכתה לו במקום: "יש התרגשות כמו לפני כל תחילת העונה במקום חדש עם אתגרים חדשים וציפיות חדשות. זה נורמלי. בחודש מאי נראה אם הגשמנו את מה שרצינו. החוכמה שהקהל הזה יהיה בחודש מאי איתנו".

אחרי שמזרחי עלה על כר הדשא עלו גם רוברטו קולאוטי ודור מלול שהיו השחקנים הראשונים להגיע לאימון. קולאוטי אמר עם כניסתו למתחם האימונים: "כיף. ישנתי בלילה. אני רגוע, אבל מתרגש. אני מקווה שתראו את הרוברטו שהיה בחיפה, שרוצה לנצח בכל משחק. פעם ראשונה שאני רואה כל כך הרבה אוהדים באימון הראשון. זה משהו טוב".

חלוץ הרכש מבני יהודה אלירן עטר: "אני מרגיש צהוב, מרגע שחתמתי אני צהוב. תחרות זה דבר טוב, זה גורם לי לעבוד יותר קשה. אני מקווה שמי שטוב ישחק. הקהל מדהים. אנחנו שואפים הכי גבוה. הכל אפשרי".

קרדיט לONE
    http://one.co.il/Article/160104.html

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של YARlN
    לייקים
    0
    נקודות
    113
    משפט מחץ
    MACCABI HAIFA FC

הולכת להיות קבוצה חזקה מאוד בשנה הבאה,
    ייקח לשחקנים המון זמן להתחבר זה לזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect