4-3 לייקרס כולם יודעים שהם הרבה יותר טובים!
4-0 לייקרס
4-1 לייקרס
4-2 לייקרס
4-3 לייקרס
4-1 בוסטון
4-2 בוסטון
4-3 בוסטון
|
|
מתי משחק מס' 3?
המשחק השלישי בסדרה ייערך הלילה בשעה 3:00 שידור ישיר בספורט 5.
הסלטיקס גברו על הלייקרס עם 86:92 ועלו ליתרון 2:3 בפיינלס
האלופה הבאה? משחק ענק של רונדו, פירס וגארנט הוביל את בוסטון לנצחון בעוד משחק דרמטי, נצחון נוסף יעניק לירוקים תואר 18 אי פעם. בדרך גברו הלוחמים של ריברס על הופעה גדולה של קובי (38)
לפני פתיחת הפלייאוף אמר קווין גארנט כי הסלטיקס יכולים לזכות באליפות. איש לא האמין בכך אז, בסיכוייה של המדורגת 4 במזרח לתלות באנר 18 בהסטוריה בגארדן. "אחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד", הסביר הביג טיקט, "זה הסוד שלנו". הסוד הזה יצא לאור במשחק החשוב ביותר של הירוקים העונה. ב-48 הדקות שעיצבו יותר מכל את סדרת הגמר מול הלייקרס והעניקו לירוקים יתרון 2:3 ערב החזרה למשחק 6 בעיר המלאכים. התוצאה אגב הייתה 86:92.
הם התגברו על פיגור 2:1 מול קליבלנד. הם התגברו על מכונת ההתקפה של אורלנדו. הם יצאו שוב מפיגור 2:1 מול הלייקרס כשהם מצליחים להשכיח כמעט לגמרי הצגה הירואית של קובי בראיינט ועל עוד ערב חשוך ואפל של ריי אלן מחוץ לקשת. הלילה היה הלילה בו בוסטון הגיעה במיטבה. מהשחקן הראשון בחמישייה ועד לאחרון ברוטציה. להילחם, להכות, לרוץ. הלילה בו פול פירס חזר להיות 'האמת' וקווין גארנט שוב שיחק כמו 'הביג טיקט'. אולי הטיקט לאליפות שנייה בעידן שלו בעיר השעועית.
ירין דעה אין לך רואים.. משחק טוב של פירס וגארנט רונדו היה גם טוב אני מאמין שבוסטון תנצח בLA ותזכה באליפות.
הולך להיות לנו משחק מספר 7 חברים..
בוסטון לא הולכים לנצח את משחק מספר 6 בגלל שתי סיבות עיקריות:
1) שחקני הלייקרס(שלא קוראים להם קובי ופאו) משחקים טוב יותר בבית מאשר בחוץ.
2) ללייקרס יש את השחקן הכי טוב בעולם כרגע והוא לא הולך להפסיד לחברים הירוקים.הוא יקלע גם 100 נקודות אם הוא יצטרך
מידן,אתה לא יכול להתווכח איתי חח
כמו שאמרתי,קובי היה טוב וכך גם החברים שלו לקבוצה ובגלל זה הם פירקו את בוסטון והשאירו אותם על פחות מ70 נקודות
לייקרס לא מורכבת מקובי בלבד יש להם סוללת כוכבים ענקית: אודם, ביינום, פאו, פישר, ארטסט, פארמר, אלה שחקנים שתורמים והרבה, אני מאמין שברגע שריי אלן ורונדו יתעייפו קצת לייקרס ישתלטו על המשחק וגם ינצחו אותו.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
הלייקרס התפוצצו על המגרש והתעללו בבוסטון בדרך לניצחון 67:89 במשחק 6. גמר ה-NBA הולך למשחק שביעי ואחרון
דעה אישית: לאחר הניצחון של הסלטיקס היה צפוי שהסדרה תלך למשחק שביעי, לייקרס קבוצת בית מצוינת פשוט התפוצצו על הסלטיקס.
קובי בראיינט כיכב עם 26 נקודות, 11 ריבאונדים ו-3 אסיסטים.
פאו גאסול סיפק 17 נקודות ו-13 ריבאונדים, רון ארטסט הוסיף 15, ולראשונה מאז 2005 יש לנו משחק שביעי בגמר.
![]()
נערך לאחרונה על ידי YARlN; 16-06-2010 בשעה 19:19.