וזה לא מעלה ואני רוצה שזה יעלה זה רק מוריד
צריך שזה שאנשים יורידו?
ודבר שני מישהוא יכול להביא לי טורנט פופלרי? בtorrentbit?
שאני יוריד ואז יעלה כי אני חייב לעלות דברים
תודה.
וזה לא מעלה ואני רוצה שזה יעלה זה רק מוריד
צריך שזה שאנשים יורידו?
ודבר שני מישהוא יכול להביא לי טורנט פופלרי? בtorrentbit?
שאני יוריד ואז יעלה כי אני חייב לעלות דברים
תודה.
|
|
תעשה reseed על טורנטים שאתה רואה שיש להם הרבה מורידים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מזה reseed יש מצב אתה פשוט נותן לי לינק אחד?
רסיד
זה להוריד קבצים ממקור אחר ופשוט להוריד את אותו קובץ מהטראקר השני וזה רק ישתף אותו למשל
אתה מוריד מILOVETORRENTS קובץ ואז תלך לTORRENTBITS ותוריד את אותו אחד לאותו מקום אז בTORRENTBITS תחשב רק ההעלאה
אתה יכול להביא לי איזו דוגמא?
של שני טורנטים אני לא מצליח לחשוב על מה תביא לי אחד שאפשר לעשות עליו רסיד
אני אתן לך דוגמא מהטראקרים שלי
IPT וBCG
אני הולך לIPT ששם יש לי רטיו טוב ומוריד את המשחק TOY STORY 3 RELODED ואז אני הולך לBCG ומוריד בדיוק את אותו קובץ לאותו מקום ואז בBCG נספרת רק ההעלאה כי הקבצים כבר נמצאים על המחשב ובIPT זה רגיל נספרת גם העלאה גם הורדה
במקרה שלך(אני מניח שאתה מתחיל) תוריד מטראקר ציבורי כלשהו או טראקר שיש לך בו רטיו טוב ואז תעשה רסיד לTORRENTBITS
נגיד הורדתי עכשיו windows 7 וזה אמר לי שזה טעון כבר ברשימה החלפתי בניהם מה אני אמור לעשות?
יש לך מדריך בפורום. למה לא חיפשת? חחח
הנה המדריך: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=530080
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
קראיתי את כולם עכשיו אני שואל שאלות שאני יהיה מומחה
http://btjunkie.org/torrent/Chuck-S0...a6fa63cb8f954a
http://www.torrentbits.ro/details.php?id=62907&hit=1
שווים? אם לא תביאו לי משהוא שווה שאני יעשה Reseed
כבר אין לי משתמש ב-טורנטביט, אבל תבדוק את הגודל של קבצי הראר, ואת השם שלהם. אם זה אותו הדבר, וזה גם אותו שם בכותרת של הטורנט, אתה יכול לעשות.
אלברט איינשטיין
לא תואםיש לך העצה מה אני יכול לחפש שיהיה תואם ושלא יהיה איזה 20GB משהוא סביר שלא יקח חודש להוריד אותו
1) אולי יש טורנטים עם free leech, שזה אומר שרק העלאה נחשבת ואז אין לך בעיה.
2) בקשר לressed, אססין קריד או כל משחק גדול אחר אם עדיין יש מורידים, אם לא כשתצא סידרה פופולרית. תבדוק לאיזה סדרות יש עכשיו הכי הרבה משתפים, כדיי לדעת לאיזה סידרה לחכות.
3) אתה יכול לחפש גם בטראקרים ציבוריים אחרים כמו mininova, torrentz וכדומה את הפרק של הסידרה שאתה רוצה לעשות לו ressed
אלברט איינשטיין
מצאתי אחד יפה Toy.Story.3-RELOADED
עם 38 מורידים ו7מעלים חיפשתי ב3ציבוריים לא מצאתי אחד תואם
דבר שני אני רשום רק בtorrentbits.ro
יש כאלה שאתה מציע לי להירשם?
וכמה זאת כמות טובה של מורידים ומעלים? כי לרוב יש הרבה יותר מעלים ממורידים יחד של 5מעלים 1מוריד?
תירשם לישראליים
סייפר DR והביטס
איך הם לא נותנים...