קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם לדעתכם אנחנו לבד פה?
    על ידי NaDavWeinGold בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-03-2012, 14:44
  2. אז מה אתם חושבים, האם אנחנו לבד?
    על ידי L E M O N בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 01:42
  3. [דיון] האם אתם משחקים עם חברים או לבד?
    על ידי -Niv- בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-08-2010, 03:05
  4. [דיון] האם תראו הישרדות 2 גם אחרי העונה ה-1?
    על ידי -iDo- בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2008, 21:56
  5. [דיון] האם תראו הישרדות 2 גם אחרי העונה ה-1?
    על ידי -iDo- בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-12-2008, 18:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 15 12311 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 223

[דיון] האם אנחנו לבד? תראו את הנתונים, ותגיבו.

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי ששולט בעבר ישלוט בעתיד, מי ששולט בהווה שולט בעבר.

Exclamation [דיון] האם אנחנו לבד? תראו את הנתונים, ותגיבו.

שלום אחינו. אתם מאמינים בחיים מחוץ לכדור הארץ? בואו תראו כמה נתונים, ואני חוזר נתונים לא משהו בדוי שאולי נכון ולא בדקו אותו, נתונים.

כמות יקומים-לא ידועה, רק אחד ידוע ואנחנו חיים בו.

גלגקסיות-ישנם בין 100 ל-500 מיליארד גלקסיות ביקום.

כוכבים-ישנם 500(בערך) מיליארד כוכבים בגלקסיה.

ישנם 40 מליון כוכבים בכול גלקסיה שמאפשרים חיים. זאת אומרת שיש בהם אטמוספרה- מכך נובע שיש מיים- מכך נובע שיש בקטריות- ומכך נובע שיש חיים מפותחים? עוד לא יודעים, כמובן.

אז תגידו לי אנשים, עכשיו אחרי שקראתם את הנתונים האלה, מה אתם חושבים? יש חיים? או אין חיים?.

תנו תגובות מענינות!.
    בגלל שאנשים לא האמינו לנתונים, אז אני מביא את הקישור הזה- לפי המוזיאון בי-ם ישנם 20 מילארד מיליארדים כוכבים!!! נו? אז הם טפשים? כולם טועים רק אתם צודקים? אני לא חיי בסרט, אתם חיים בסרט. הנה הקישור http://www.mada.org.il/exhibitions/mars/stars
    נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 22-06-2010 בשעה 16:49.

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

שום דבר פה לא מבוסס על כלום אף אחד לא יודע אם יש עוד יקומים
    גלקסיות רחוקות אף אחד לא חקר ולכן הטענה שיש אטמוספרה ומים היא בכלל לא מבוססת
    קיצור אין לי מושג מאיפה הבאת המידע הזה אבל הוא לא יותר אמין ממיקי מאוס

מי הסטלן לוקח הבאנגים שטוען את זה? על מה הוא ביסס את זה? טריפ?
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

אני אישית יכול לאמין אבל לנתונים שלך לא, באמת איך הם יכולים לדעת כמה גלקסיות יש ?
    אפילו בערך. אתה יודע מזה מיליארד ?

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    שום דבר פה לא מבוסס על כלום אף אחד לא יודע אם יש עוד יקומים
    גלקסיות רחוקות אף אחד לא חקר ולכן הטענה שיש אטמוספרה ומים היא בכלל לא מבוססת
    קיצור אין לי מושג מאיפה הבאת המידע הזה אבל הוא לא יותר אמין ממיקי מאוס
    תגיד לי מאיפה באת? מידע לא אמין יותר ממיקי מאוס? באיזה סרט אתה חיי, הנתונים האלה באים מנאס"א מתמונות של הלווין המפורסם האבל. הטענה לא מבוססת? תגיד לי באיזה עולם אתה חיי האבל מצלם, הם בודקים את התמונה, ומסיקים מסקנות. כבר שנים ששולחים לווינים לתוך כול חור אפשרי, רחוק יותר ורחוק יותר, והם מצלמים תמונות ושולחים בחזרה לכדור הארץ. ולזה אתה לא יכול לא להאמין, או להתכחש, זה טענות מבוססות של אנשים שחוקרים את החלל שנים. ומה אתה מזלזל כל כך, פעם הבאה עדיף שתסתום את הפה שלך.וYossiz על מה הם מבססים את הטענות האלה? על טריפ? אלה אנשים שלומדים כל החיים שלהם את החלל. כאלה שהלכו להארוורד 10 שנים ואחרי זה עבדו 20 שנה ורק אז הסיקו מסקנות ופרסמו אותם, חוץ מזה שאתה לא יכול להתכחש לצילומים של הלווינים, זאתי עובדה.
    נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 19-06-2010 בשעה 22:53.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עזרא
    לייקים
    0
    נקודות
    670
    משפט מחץ
    "עולם וורד אפשר לראות רק דרך עיניים אדומות"

אני אומר יש חיים אבל בדוקקק

אתה מבין איזה נתונים מחורטטים הבאת לנו?
    יש "בין 100 ל 500 מיליארד גלקסיות"? יענו הספקתם למצוא את זה היקום? ומה זה בין, יענו בדוק אין מעל 500?

עזוב, אחי
    בלי קשר שאני מאמין שאין, הבאת "נתונים" גרועים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי imakandizx צפיה בהודעה
    תגיד לי מאיפה באת? מידע לא אמין יותר ממיקי מאוס? באיזה סרט אתה חיי, הנתונים האלה באים מנאס"א מתמונות של הלווין המפורסם האבל. הטענה לא מבוססת? תגיד לי באיזה עולם אתה חיי האבל מצלם, הם בודקים את התמונה, ומסיקים מסקנות. כבר שנים ששולחים לווינים לתוך כול חור אפשרי, רחוק יותר ורחוק יותר, והם מצלמים תמונות ושולחים בחזרה לכדור הארץ. ולזה אתה לא יכול לא להאמין, או להתכחש, זה טענות מבוססות של אנשים שחוקרים את החלל שנים. ומה אתה מזלזל כל כך, פעם הבאה עדיף שתסתום את הפה שלך.וYossiz על מה הם מבססים את הטענות האלה? על טריפ? אלה אנשים שלומדים כל החיים שלהם את החלל. כאלה שהלכו להארוורד 10 שנים ואחרי זה עבדו 20 שנה ורק אז הסיקו מסקנות ופרסמו אותם, חוץ מזה שאתה לא יכול להתכחש לצילומים של הלווינים, זאתי עובדה.
    אתה מנסה לגרום לזה להישמע אמין אבל אורי צודק זה לא יותר אמין ממיקי מאוס, הם זורקים מספרים באוויר מה זה בין, מדע זה בדיוק אין בערך
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אתה מבין איזה נתונים מחורטטים הבאת לנו?
    יש "בין 100 ל 500 מיליארד גלקסיות"? יענו הספקתם למצוא את זה היקום? ומה זה בין, יענו בדוק אין מעל 500?

עזוב, אחי
    בלי קשר שאני מאמין שאין, הבאת "נתונים" גרועים
    מה עזוב אחי נתונים גרועים? מה אתה חושב שהפלצתי את הנתונים האלה? שסתם זרקתי נתונים? באמת איזה תגובה חסרת משמעות.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תגיד לי מאיפה באת? מידע לא אמין יותר ממיקי מאוס? באיזה סרט אתה חיי, הנתונים האלה באים מנאס"א מתמונות של הלווין המפורסם האבל. הטענה לא מבוססת? תגיד לי באיזה עולם אתה חיי האבל מצלם, הם בודקים את התמונה, ומסיקים מסקנות. כבר שנים ששולחים לווינים לתוך כול חור אפשרי, רחוק יותר ורחוק יותר, והם מצלמים תמונות ושולחים בחזרה לכדור הארץ. ולזה אתה לא יכול לא להאמין, או להתכחש, זה טענות מבוססות של אנשים שחוקרים את החלל שנים. ומה אתה מזלזל כל כך, פעם הבאה עדיף שתסתום את הפה שלך.
    אני לא זה שחי בסרט איש יקר
    לאף אחד ואני חוזר שוב כדי שתבין לאף אחד אין שום טענות מבוססות על מספר יקומים שזה בכלל תאוריה שונה לגמרי בתחומים שונים בפיזיקה שניקראים תורת היחסות הכללית ותורת המיתרים יש גם את מכניקת הקוונטים שבא מתייחסים לאפשרות קיום של יקומים מקבילים
    וסתם כדי לסבר לך את האוזן בחורי הטוב ההגדרה של יקום זה מימד שמכיל את כל מכלול גורמי השמיים ככה שכל הטענה שלך של יקומים נוספים היא טענה שנוגעת יותר למדע בדיוני ועד כמה שאני זוכר נאס"א עוד לא הגיעו לרדוף אחרי הזיות...
    אה ועוד משהו צילומי לווין לא מספקים שום מידע על הרכב האטמוספריה של שום כוכב לכת כזה או אחר..
    עד לפני שנתיים לא ידעו שיש יותר מ 8 כוכבי לכת במערכת הכובים שלנו אז מאיפה אתה מגיע וטוען שהצליחו לפענח הרכב אטמוספירה של גלקסייה שרחוקה מאיתנו מרחק של כמה מילירדי שנות אור?!

אה כן אהלן אני הבחור שמבין יותר ממך בכל הנושא הזה אז אני מציע שתבחר את היריבים שלך בקפידה ואל תפתח את הפה בנושא שאתה בכלל לא מבין בו חצי דבר

מה עזוב אחי נתונים גרועים? מה אתה חושב שהפלצתי את הנתונים האלה? שסתם זרקתי נתונים? באמת איזה תגובה חסרת משמעות.
    אז אידיוט אחר הביא אותם

..באמת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אתה מנסה לגרום לזה להישמע אמין אבל אורי צודק זה לא יותר אמין ממיקי מאוס, הם זורקים מספרים באוויר מה זה בין, מדע זה בדיוק אין בערך
    אחי, עזוב מה שהם אומרים, יש תצלומים של כוכבים, לא תצלום אחד, לא שניים, לא מאה ולא אלף. אלפי חוקרים ומדענים בודקים כול תצלום של כול לווין(יש מאות לווינים) כול יום כול השבוע. ובמשך כמה עשרות שנים(כן האבל קיים יותר מעשר שנים) מצטברים נתונים על גבי נתונים, וככה מסיקים מסקנות. הם לא "סתם" אומרים כדי לספק משהו, הם לא מספקים אף אחד, רק את עצמם.

אחי, עזוב מה שהם אומרים, יש תצלומים של כוכבים, לא תצלום אחד, לא שניים, לא מאה ולא אלף. אלפי חוקרים ומדענים בודקים כול תצלום של כול לווין(יש מאות לווינים) כול יום כול השבוע. ובמשך כמה עשרות שנים(כן האבל קיים יותר מעשר שנים) מצטברים נתונים על גבי נתונים, וככה מסיקים מסקנות. הם לא "סתם" אומרים כדי לספק משהו, הם לא מספקים אף אחד, רק את עצמם.
    שוב אלו הם טענות שלא מבוססות על כלום, הם היו על הגלקסיות האלה.? העיקר לזרוק "נתונים" באוויר ולגרום לאנשים להאמין שהם לא מחרטטים, התואר שלהם לא אומר כלום, שוב:במדע אין אולי, בערך יש בדיוק.
    סטפן רוברטס

Come Out

לא, מותק
    אתה לא מבין

לא מתווכחים אם יש או אין
    כל אחד מה חושב [בסופו של דבר, עדיין לא הוכח דבר]
    פשוט מראים לך איזה "נתונים" של מדענים בשקל הבאת

אז חלאס לנסות לשכנע

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כמה שאתה נאיבי בן אדם אתה בכלל יודע מה התפקיד של האבל?!
    הוא סך הכל מפענח אותות אור שמגיעות מגורמי שמיים רחוקים זה כל התפקיד שלו כל מה שעושים בנס"א עם המידע הזה הוא להזין אותו למאגר נתונים כדי להעריך את מספר גורמי השמיים שיש בחלל (יקום בשבילך)
    אף אחד לא מנסה בכלל להעריך את האפשרות של קיום חיים על גורמי השמיים האלו כי אין לנו שום אפשרות לחקור משהו שאנחנו לא יכולים לגעת בו מה לעשות הטכנולוגיה שלנו לא עד כדי כך מתקדמת..
    לפני קצת יותר משנה חקרו אפר שהגיע מפני השטח של הכוכב האדום (שאותו אתה מכיר בשם מאדים) וניתחו אותו ורק אז הניחו שיכולה הייתה להתקיים האפשרות שפעם לפני כמה מיליארדי שנים חיים היו יכולים להתקיים עליו אבל זנחו את התאוריה הזאת מהר מאוד בגלל מידע סותר שהגיע לא הרבה אחרי..
    פה אני מדבר איתך על אחד מכובי הלכת שיותר קרובים אלינו (מבחינת מרחק נוגה יותר קרובה)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-06-2010 בשעה 23:06.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 15 12311 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,110 | הודעות: 8,151,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect