גם אני כמו כולם מבין הדחיפות שבנושא גלעד שליט, גם לי צר על המקרה שלו, אבל כל מה שקורה כאן כבר יוצא מכלל שליטה, אני לא אומר שאין צורך בכל המחאות כי באמת שיש סוג סרבול בנושא כבר הרבה זמן אבל זה נראה שהם מנסים לכפות פעולה על הממשלה שבסוף תוביל לדבר הגרוע ביותר, אם הממשלה ימהרו מדי וייקחו בסופו של דבר החלטה מתוך חיפזון לא רק גלעד יסבול. גלעד חשוב בדיוק כמו כל חייל אבל הוא לא יותר חשוב מאף חייל, כרגע יש חיילים בודדים שאני לא רואה שמישהו צועד למענם, כמובן שאני לא משווה בין המצב שלהם אבל אי אפשר להזניח הכול ולהתרכז בנושא אחד, הרבה גם דיברו על פעולה צבאית וזהו אז צאו מהסרט הזה כי ברגע שנכניס כוחות לעזה הם פשוט יחכו ויהיה שם חס וחלילה טבח, הדרך היחידה לטפל בזה היא דרך הסברה מעולה צריך להעיף את מי שלא יושב במשרד החוץ וההסברה ושאחראי על ההסברה של ישראל ולשים שם מישהו עם יכולת התבטאות לפחות כמו של שגריר ישראל בא"ום לשעבר דני גילרמן, כולנו צריכים להתגייס למאבק ההסברה ולפנות גם לצלב האדום ולבקש שיבקרו אותו(שיכפו על חמאס) אם אז המצב יישאר כמו שהוא עכשיו יש להיכנס לפעולה צבאית מתוכננת ומבוססת על פי מודיעין ושאלוהים יהיה איתנו.

ציטוט ההודעה