מדריך למוניטורים
הרבה אנשים שואלים אותי שאלות איך מוצאים ההייפ חדש?
כול מי שרוצה לדעת שיקרא את המדריך בקפידה ויגלה איך מוצאים הייפים חדשים.
יש אתרים שמפרסמים הייפים (כמובן תמורת כסף) והאתרים האלו נקראים מוניטורים,מוניטור זה אתר שמפרסם הייפים חדשים.
יש הרבה סוגי מוניטורים: יש להייפים ארוכי תווך קצרי תווך וגם בינונים,במדריך הזה אנימדבר על קצרי תווך כי זה מה שהולך בעיקר.
השאלה העיקרית שאתם בטח שואלים את עצמכם למה אני צריך הייפ חדש?
הייפים עוזרים הרבה, שאתם מפרסמים הייפ ומשהוא נרשם דרכם אתם מרוויחים סכוםמסויים מהשקעה של הבנאדם, לזה קוראים עמלת מופנים.
עמלת מופנים זה שמשהוא נרשם דרכם והשקיע סכום מסויים ואתם מקבלים ממנו %X מהכסף, הממוצע שהייפ נותן זה 5% עמלת מופנים.
הרבה אנשים חושבים שזה כסף קטן אבל אתם יכולים לעשות אחלה כסף יש אנשים רבים שמשקיעים 100$ וגם 200$ וגם יכולים להגיע ל500$ + וזה בלי הגזמה יש אנשים עשירים שבאמת משקיעים ככה, אבל אפילו אם אתם לא מצליחים להביא כאלו אתם יכולים לפרסם את הייפ במקמות מסויימים ולהרוויח כמה דולרים קטנים שזה גם עוזר (=.
שמפרסמים הייפ טוב אותו בנאדם יכול להיכנס לעוד סיבוב ואז אתם מרוויחים עוד, עמלת המופנים ממש שווה וזה עוזר בעיקר לאנשים מתחילים שעוסקים בבאקסים כי זה יכול להביא להם אחלה כסף להתחלה.
לנושא: מקווה שהבנתם את מה שהסברתי למעלה עכשיו בו נעבור לרשימה של המוניטורים, כול מה שמסומן באדום זה מומלץ.
מוניטורים:
List4hyip.com
Seanclub.com
Investdad.com
Incredible-earnings.com
HyipPage.com
HotSurfs.com
Sasahyip.com
Cash1688.org
HyipReference.com
HyipHall.com
HyipView.com
Refback80.com
InvestSpot.biz
Top1Vote.com
WhizGold.com
Kingshyip.com
Monitorater.com
IEHYIP.com
Invest-Tracing.com
Ihyips.com
HyipScope.org
Bakster.com
Shumonitor.com
Hyipshow.net
Hyips-Analysis.com
Yield365.com
HyipMonitor4u.com
LifeHyips.net
HyipStatuses.com
FirstHyipList.com
HyipObserver.com
MonHyip.net
SQMonitor.com
Vip-Monitoring.com
Hyip-Cruiser.com
OKHyips.com
Hyiping.net
ProfitableHyips.com
1golds.com
Asiahyip.com
goldpoll.com
זהו לבנתיים, אני פרסמתי את המדריך בשביל שהיה לכם ידע ותוכל לעשות כסף ולא בשביל שתפרסמו כול הייפ.
אני יכין עוד מדריך איך לגלות אם יש DDOS וSSL להייפים ואיך ידועים אם ההייפ סקאם או לא.
אני אשמח לקבל תגובות השקעתי הרבה במדריך

ציטוט ההודעה

מקווה שהיו הרבה הייפים בזמן הקרוב יודע למה