קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 11-06-2006, 12:09
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 07:28
  3. דפוק את הראש בקיר
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 13:14
  4. אני דופק את הראש בקיר
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-12-2005, 21:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

תפעילו את הראש

ברירת מחדל תפעילו את הראש

גם אני כמו כולם מבין הדחיפות שבנושא גלעד שליט, גם לי צר על המקרה שלו, אבל כל מה שקורה כאן כבר יוצא מכלל שליטה, אני לא אומר שאין צורך בכל המחאות כי באמת שיש סוג סרבול בנושא כבר הרבה זמן אבל זה נראה שהם מנסים לכפות פעולה על הממשלה שבסוף תוביל לדבר הגרוע ביותר, אם הממשלה ימהרו מדי וייקחו בסופו של דבר החלטה מתוך חיפזון לא רק גלעד יסבול. גלעד חשוב בדיוק כמו כל חייל אבל הוא לא יותר חשוב מאף חייל, כרגע יש חיילים בודדים שאני לא רואה שמישהו צועד למענם, כמובן שאני לא משווה בין המצב שלהם אבל אי אפשר להזניח הכול ולהתרכז בנושא אחד, הרבה גם דיברו על פעולה צבאית וזהו אז צאו מהסרט הזה כי ברגע שנכניס כוחות לעזה הם פשוט יחכו ויהיה שם חס וחלילה טבח, הדרך היחידה לטפל בזה היא דרך הסברה מעולה צריך להעיף את מי שלא יושב במשרד החוץ וההסברה ושאחראי על ההסברה של ישראל ולשים שם מישהו עם יכולת התבטאות לפחות כמו של שגריר ישראל בא"ום לשעבר דני גילרמן, כולנו צריכים להתגייס למאבק ההסברה ולפנות גם לצלב האדום ולבקש שיבקרו אותו(שיכפו על חמאס) אם אז המצב יישאר כמו שהוא עכשיו יש להיכנס לפעולה צבאית מתוכננת ומבוססת על פי מודיעין ושאלוהים יהיה איתנו.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen...

אני לא חושבת שמחאות ייגרמו ל"לחץ על השילטון" כמו שאתה אומר...
    (שום מחאה עד כה לא גרמה לזה! לפחות לדעתי... הרי היו מלא מחאות על מלא דברים, ולא המחאות היו אלו שקידמו דברים....)
    אני חושבת שהדבר היחיד שהמחאות הללו יעשו זה להראות למשפחת שליט שהעם איתה!
    לכן, אני חושבת שגם מי שלא בעד השיחרור- או תנאים מסויימים בשיחרור- צריך להשתתף!צריך לתלות שלטים, וצריך ללעשות כל מה שהוא יכול בשביל זה!!!! כל המחאות לא מלחיצות את השילטון לפעול ובטח שלא אומרת לשילטון באיזו דרך!!!! אף מחאה לא אומרת לשחרר אסירים!- לפחות לא אחת שאני ראיתי....
    הן רק מביעות את הרצון ואת כאב והצער העצוק בעיניין!

ושוב אני אומרת מה שאני חושבת- אם זה היה בן של מישהו בממשלה- הוא כבר היה מוחזר!!!!!!!!!!
    הכל עינייןם של רצון, כי יש לנו המון דרכים ללחוץ עליהם.... אנחנו פשוט מדינה פחדנים- בצדק או שלא בצדק אבל זה מה שאנחנו!

ובכל מקרה אני חושבת שפעולה צבאית צריכה להיות בסדר העדיפויות- אחרונה!
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 23-06-2010 בשעה 10:28.

זה שאנחנו פחדנים זה ידוע לא חידשת כלום, אבל עדיין כל ההפגנות האלה צריך לצמצם קצת הרי כמובן שזה ילחיץ את מקבלי ההחלטות,זה לא שונה מלקבוע להם מה להחליט, זה בעצם גם נועד באיזשהו מקום להראות כמה אנשים תומכים בזה אז חייב שהדעות שלהם יתקיימו בלי חשיבות ליתר העם, גלעד נפל וזה כואב וזה מצער אבל באיזשהו מקום כל חייל שמתגייס לוקח את האפשרות הזו, זה קרה גם לנחשון וקסמן ז"ל השם יקום דמו, דעתי האמיתית היא: לפגוע בהם איפה שזה באמת כואב, להרע את כל תנאי האסירים כרן שלא יראו אור יום אם זה מה שצריך, עד שהמדינה לא תראה ביצים לא יתנו לה "כבוד".
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

אני מסכימה עם הקטע שצתריך להראות קשיחות!

אבל אני לא מסכימה איתך בזה שזה באמת "לקבוע להם מה להחליט"...
    מתי אתה זוכר שעשו הפגנות וזה מה שגרם למדינה שלנו לפעול בצורה מסויימת?!

כמה הפגנות היו נגד התנתקויות?!?!?!?!?! המון , זה שינה משהו --- לא!
    כמה הפגנות היו עד עכשיו למען גילעד- שינה משהו בינתיים- לא!
    כמה הפגנות היו בירושליים- (שיסגרו את ירושליים בשבתות וכו'...) - לא עזר...

הפגנות לא באמת מזיזות לממשלה שלנו... הן לא לוחצות עליה לקבל את ההחלטה ובטח לא לקבוע מהי...
    ובטח שלא הפגנות שקטות!
    וגם מארגני ההפגנות יודעים את זה... ההפגנות נועדו יותר לתת יד ותמיכה....

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

אולי אולי אולי- הפגנות לא שקטוות יכולות לגרום להחלטה להתקבל....
    אבל לדעתי גם כן- לא לקבוע מה תיהיה ההחלטה...
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 23-06-2010 בשעה 18:30.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

תעשי לי טובה, בשביל להראות למשפחת שליט שאת איתם שלחי להם מכתב!
    ההפגנות האלה באמת ייגרמו לממשלה לעשות טעויות, וגם הערבים ייראו עד כמה הביקוש גדול והם רק יגדילו את המחיר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

לא בידיוק דניאל...
    אם אני רוצה להראות להם שאני איתם, זה צריך להיות לאורך כל הדרך....

בקשר לממשלה- כבר הוכחתי שהפגנות לא באמת עושות משהו בהחלטות הממשלה. ואם הן עושות אז זה אולי יגרום לקבל החלטה- אבל לא מה תיהיה ההחלטה... ואפילו יותר מזה- אולי זה ייגרום לממשלה שלנו להזיז את עצמה ולחשוב על עוד פיתרון שישתלם לנו ולהם (ויש כזה!!!)

ובקשר לערבים- להיפך! הם ייראו שהפרסומים שלהם, והסרטונים והמכתבים ששולחים בשם גלעד שליט או בשם המשפחה לא עוזרים להם בכדי לשחרר את כל האסירים שלהם והם אולי יחשבו בדרך אחרת...או לפחות יירדו מהדרך הזו, מה שגם אולי יוריד מוטיבתציה לחטוף עוד... כי הנה עובשדה שהעם צועק, ויש פרסומים ובכל זאת לא קורה כלום לפי מה שהם רוצים...

דניאל, אני בטוחה ומאמינה שאם זה היה אח שלי אני הייתי הופכת את העולם! ואם העם שלי או המקורבים שלי היו עושים את זה איתי- גם אם זה לא היה מחזיר לי אותו- הזה היה נותן לי גב ותמיכה!!וטיפה כוחות להמשיך... וזה לא פחות חשוב...
    בתכלס- לנו אין יד בהחלטה הזו!!! הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לתמוך! ומכתב זה לא נקרא תמיכה... וביום שאני אמצא דרך טובה יותר לתמוך בהם, אני לא אחשוב פעמיים!
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 24-06-2010 בשעה 01:46.

ציטוט נכתב במקור על ידי קספר צפיה בהודעה
    לא בידיוק דניאל...
    אם אני רוצה להראות להם שאני איתם, זה צריך להיות לאורך כל הדרך....

בקשר לממשלה- כבר הוכחתי שהפגנות לא באמת עושות משהו בהחלטות הממשלה. ואם הן עושות אז זה אולי יגרום לקבל החלטה- אבל לא מה תיהיה ההחלטה... ואפילו יותר מזה- אולי זה ייגרום לממשלה שלנו להזיז את עצמה ולחשוב על עוד פיתרון שישתלם לנו ולהם (ויש כזה!!!)

ובקשר לערבים- להיפך! הם ייראו שהפרסומים שלהם, והסרטונים והמכתבים ששולחים בשם גלעד שליט או בשם המשפחה לא עוזרים להם בכדי לשחרר את כל האסירים שלהם והם אולי יחשבו בדרך אחרת...או לפחות יירדו מהדרך הזו, מה שגם אולי יוריד מוטיבתציה לחטוף עוד... כי הנה עובשדה שהעם צועק, ויש פרסומים ובכל זאת לא קורה כלום לפי מה שהם רוצים...

דניאל, אני בטוחה ומאמינה שאם זה היה אח שלי אני הייתי הופכת את העולם! ואם העם שלי או המקורבים שלי היו עושים את זה איתי- גם אם זה לא היה מחזיר לי אותו- הזה היה נותן לי גב ותמיכה!!וטיפה כוחות להמשיך... וזה לא פחות חשוב...
    בתכלס- לנו אין יד בהחלטה הזו!!! הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לתמוך! ומכתב זה לא נקרא תמיכה... וביום שאני אמצא דרך טובה יותר לתמוך בהם, אני לא אחשוב פעמיים!
    זאת בדיוק הדעה שהערבים ציפו לראות שאנחנו נהפוך את העולם ונתן הכול בעוד שהם ישבו רגל על רגל ויקבלו הכול,ואילולא ההפגנות האלה המצב לא היה ככה, כי כשהם רואים שהסרטון המפגר שלהם באמת משפיע על מישהו אז הם שואבים מזה כוח להמשיך, אני מאמין שיש מי שיקבל את ההחלטה הנכונה ואם לא, ברוך השם יש לנו צבא חזק וערוך. אבל אסור להראות כזו פגיעות בכך שאנו אומרים להם: אנחנו נתן הכול בואו קחו מה שבא לכם ושבוע הבא תחטפו עוד חייל ונחזור על זה.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

אנחנו מדברים על דברים שונים...
    אני מסכימה איתך במאה אחוז שלא צריך לתת לגיטימציה ולא צריך לשחרר אסירים...
    (כשהתכוונתי שהייתי הופכת את העולם- אם זה היה אח שלי- זה ברור, וכשהייתי מצפה שהעם שלי יהיה איתי- הכוונה לתמיכה....)
    ההבדל בינינו זה שאני לא חושבת שיש קשר בין זה (ההחלטה מה לעשות ואיך) לבין הפגנות!
    אף הפגנה לא קראה לשחרר את האסירים האלה! ההפגנות רק הביעו את הרצון ששליט יחזור, ואת תמיכה למשפחה!
    אני שוב חוזרת על הדברים שלי- זה הפגנות שקטות!!! לא מהומות! הן לא לוחצות על שום החלטה, הן רק מביעות הזדהות ותמיכה... לעשות מצעד למענו, ללבוש יום אחד כולם לבן, לתלות בלונים צהובים על הרכב.... אלו אותות הזדהות!!! אני יכולה להבטיח לך שחלק נכבד ממי שמשתתף בהפגנות האלה לא מסכים לשיחרור האסים... אבל כן רוצה לתמוך וכן רותצה לגלעד יחזור באיזשהי דרך אחרת...

ככה אני רואה את הדברים...

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אה ולהיות עם ההורים בלי להביע תמיכה בעיסקה זה להניף בהפגנה שלטים כמו "מי השליט שישחרר את גלעד"?
    תעשי לי טובה, השלטים בהפגנות לא אומרים משפחת שליט העם איתכם, הם אומרים רוצים את גלעד בבית.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

נכון! וזו בידיוק התמיכה! כדי לתמוך במישהו אתה לא צריך לומר לו "אני תומך בך" אלא לעזור לו, להביע את הרצון המשותף... להראות שאתה שם איתו! לא לווא דווקא לומר את זה !!!!!

אף שלט לא קורא לשחרר אסירים!!!
    השלטים מביעים את הרצון שגלעד יחזור! אבל לא מחליטים לממשלה איך! מבחינתי לשחרר את גלעד זה לעשות להם שם טרור בחזרה עד שיהיה להם כדאי לשחרר את גלעד בשביל שנעזוב אותם... לא מעניין אותי איךךךך! אני רוצה אותו בבית ועל זה אני נלחמת... בשביל זה אני מרימה דגלים ולובשת לבן ועוד הרבה! כדי להביע את הרצון שלי שהוא יחזור... וכדי לתמוך! לא כדי שישתחררו אסירים!
    בקיצור- ההפגנות מבקשות את הפיתרון- לא את הדרך! וגם בקשת הפיתרון הזו- זה לא מה שילחץ על הממשלה לעשות משהו... הרי עד עכשיו שום הפגנה שקטה לא לחצה על הממשלה... לא בעיניין הזה ולא בשום עיניין אחר!(או שאתה יודע על הפגנה שקטה ששינתה משו????)
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 24-06-2010 בשעה 12:07.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

צודק, יש גבול בכמה שמשקיעים זמן ומחשבה באותו חייל, ותאמינו לי שהממשלה שלנו משקיע הרבה זמן כדי לחשוב איך להחזירו.
    החמאס כל פעם מעלים את ה"תשלום" תמורתו, וזה מגיע ל 1000 מחבלים, ואי אפשר להסכים לדבר כזה, הריי חיילים שלנו נהרגו כדי להכניס לכלא את אותם מחבלים, אז האם זה שווה לנו?
    לדעתי בעופרת יצוקה הינו צריכים להכנס לעזה ולהוציא את גלעד משם חי או מת, אין מה לעשות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ALTO צפיה בהודעה
    צודק, יש גבול בכמה שמשקיעים זמן ומחשבה באותו חייל, ותאמינו לי שהממשלה שלנו משקיע הרבה זמן כדי לחשוב איך להחזירו.
    החמאס כל פעם מעלים את ה"תשלום" תמורתו, וזה מגיע ל 1000 מחבלים, ואי אפשר להסכים לדבר כזה, הריי חיילים שלנו נהרגו כדי להכניס לכלא את אותם מחבלים, אז האם זה שווה לנו?
    לדעתי בעופרת יצוקה הינו צריכים להכנס לעזה ולהוציא את גלעד משם חי או מת, אין מה לעשות
    יש לממשלה שלנו נטיה לשכוח אנשים בשטח... ולא לעשות מספיק בשבילם...(ואם היא הייתה עושה מספיק- המצב היה נראה שונה.) אני מאמינה שאם לא נזכיר לה כל שני וחמישי שיש לנו שבוי זה יהיה רון ארד 2.

אכן בעופרת יצוקה היינו צריכים לפעול טיפה יותר בחוכמה... אבל לא חי או מת... ואני לא מזלזלת בחיילים! הם עשו עבודת קודש!!!!! פשוט לא הייתה מספיק מחשבה מאחורי זה ... ולכן המטרה לא הושגה (שוב - לא באשמת החיילים ...)

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אז את כבר כן לוקחת עמדה פוליטית, את קובעת שחייבים לשחרר את גלעד, את מפעילה לחת על הממשלה וזה יכול לגרום למהלך טיפשי.
    להיות עם משפחת שליט זה אומר לשלוח להם מכתב ולהביע את ההשתתפות בצער ולהגיד להם תהיו חזקים!
    אני יכול לומר לך שאני אישית השתתפתי במכתב כזה ולא הלכתי להפגנה!
    למה? כי ההפגנות האלה גורמות נזק!
    את לא מציעה דרך אז את תלחצי על הממשלה לשחרר את גלעד, כשיהיה לך רעיון נורמאלי תפני אליהם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

לא מבינה למה אתה נעול על זה שזה לוחץ על הממשלה אם הוכח כבר שבין הפגנות לבין ביצוע אין קשר!!!!

איזה הפגנה שקטה הייתה שגרמה לממשלה להחליט החלטה כלשהי?!?!?
    איזה הפגנה אי פעם לחצה על מישו?!?!?!?!
    תן לי דוגמא אחת !

יותר מזה- הלוואי וזה באמת היה לוחץ על מישהו להחליט משהו.... ולנסות לחשוב על עוד פתרונות או איך לסחוט אותם כדי שיחזירו אותו....
    אין!
    מכתב זה טוב וזה נחמד- אבל זה חד פעמי..... זו לא תמיכה לאורך כל הדרך....
    (ואני לא מזלזלת במכתב, אם היו מציעים לי להשתתף במכתב כזה הייתי משתתפת! )

וכן, אני לוקחת עמדה פוליטית (אני לעצמי) העמדה שלי זה להחזיר אותו! לא בכל תנאי... אבל לצערי יש דרכים שהמדינה שלנו לא עושה! (שאני בתור אחת שלא פיתחה את המח שלה רק לפתרונות יש לי פיתרון אחד אפקטיבי מאד! אז בטוח לממשלה שלנו שכן יודעת להגיע לפתרונות יש מלא!)

ומצטערת לומר לך שלהניף דגל עם "לשחרר את גלעד" או איזה שליט ישחרר את גלעד" זה לא כ"כ נקרא פה להביע עמדה או השקפה פוליטית.... אין אחד לא רוצה שהוא ישתחרר (אני מקווה) פשוט לא רוצים שישחררו מאות מחבלים..... אבל לשחרר אותו בדרך כלשהי כולם (שוב- אני מקווה מאד) רוצים!!! והרי זה הדבר היחיד שההפגנות למענו אומרות!
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 24-06-2010 בשעה 16:21.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect