מצד אחד לאחד ביישן כמוני זה יכול לעזור
אבל אני לא חושב שחברים שלי יקבלו את זה כמו שאני קיבלתי
כי כשאתה שומע מדריך באינטרנט להתחיל עם בנות - בלי להעליב זה לא נשמע משהו
בקיצור רציתי לדעת אם זה ממש חשוב לשתף חבר ואם אתם עושים את זה לפעמים עם חברים?
מצד אחד לאחד ביישן כמוני זה יכול לעזור
אבל אני לא חושב שחברים שלי יקבלו את זה כמו שאני קיבלתי
כי כשאתה שומע מדריך באינטרנט להתחיל עם בנות - בלי להעליב זה לא נשמע משהו
בקיצור רציתי לדעת אם זה ממש חשוב לשתף חבר ואם אתם עושים את זה לפעמים עם חברים?
|
|
לי יש חבר אחד ששיתפתי אותו והוא קיבל את זה בברכה.
אני בונה עליו להיות הווינג
בכללי אבל אני לא מספר, אין צורך בזה.
אני מספר רק למי שאני חושב שיכול להיות ווינג טוב (כמובן אם הוא ירצה)
עשינו התערבות מי ישיג יותר טלפונים.
אחרי זה אני ישתף את אחד החברים שלי כדי שיהיה בשבילי ווינג
יש ויש
יש לי 3 חברים שיודעים,אחד מהם ממש בעניין
אני מספר לחברים שלי רק שיטות כמו חוק 3 שניות אני עדיין שוקל לספר לו כי הוא טוב בתחום אז הוא יוכל להיות טוב
גם אני בקושי משתף כי זה נשמע חרא.
שיתפתי אולי 3, ואחד אחר אמר לי שזה חרטא.
אז הדגמתי לו את זה- השגתי 4 מספרי טלפון בערב (אני יודע שזה ממש לא הרבה) אבל זה הפתיע אותו, הוא התחיל להתעניין ועכשיו אני בונה עליו להיות הווינג שלי.
לא.[4 תווים]
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
לחברים הטובים שלי אני מספר רק שאני בעניין הזה של "פיקאפ", אבל הם לא רוצים ללמוד כי הם חושבים שזה לא יעבוד.
לאחרונה חבר שלי ראה איזה משהו שגרם לו להאמין והוא רצה שאני אלמד אותו, אז לקחתי אותו כפרוייקט אישי, אבל בקטע של להתגבר על פחד גישה, ולשפר את הביטחון העצמי..
אם ראית את המכשולים שבדרך, סימן שהורדת את העיניים מהמטרה
אני משתף את זה עם חברים שלי...
אבל עכשיו עם מבט לאחור אני רואה שעשיתי טעות, הייתי צריך להראות להם את היכולות שלי ואז לגרום להם להתחנן שאני אלמד אותםאחחח אני רשע
![]()
עם 2 חברים, ככה אני מעדיף שלא ידעו, פלוס יש המביאים זילזול ואני פשוט לא רוצה להכנס לזה.
לא מזיז, אחרי זה נראה מי משיג יותר בחורות.
בכללי תמיד הייתי כשלון אם בנות,אז אם אני יגיד להם עכשיו לא נראלי שהם יזרמו אם זה ובטח יזלזלו
אבל אחרי שאני ישיג את כולן והם יתחילו להתחנן?אני יחשוב על זה
נערך לאחרונה על ידי TakoS; 23-06-2010 בשעה 23:57.
כרגע לא. אולי בהמשך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
סיפרתי להרבה מאוד מהם ,רק חלק קטן באמת מאמינים שזה יכול לעזור,אבל לא מאמינים שזה יחולל שינוי משמעותי שיוביל לזיונים ,בעיקר לא אצלם.
האחרים פשוט אומרים שצריך רק ביטחון עצמי ו"להיות עצמך".
אין לי ממש מוטיבציה עכשיו לשבת ולהראות להם באמת למה הם מסוגלים ולצאת איתם לשטח ולהראות להם סרטונים.....אני הראתי להם את האופציה אם הם לא רוצים בעיה שלהם לדעתי הם רק מפסידים.
אגב,אלו שכן מאמינים שפיקאפ יכול לעזור הם בדרך כלל רק אלו שהיו איתי כשפתחתי סטים (אפילו אם לא הצליח לי,אני הולך בלי פחד גישה ישר יוצא אל עבר בחורות שמוצאות חן בעיניי וזה נראה לאנשים מסויימים מוזר נורא איך אפשר לעשות את זה הם גם רוצים לדעת ).