איך שאני יורד מהאוטובוס ומתחיל ללכת , אני מיד מלביש על הפנים שלי חיוך , כמו שאמרו באחד המאמרים – תמיד תחייך , תבוא באנרגיות חיוביות , וככה אנשים הרואים אותך ישר יקבלו רושם ראשוני טוב לגבייך.
איך שאני יורד מהאוטובוס , ישר בא אליי איזה מישהו (גבר) ואומר לי "אהלן , מה העניינים?" וממשיך ללכת.
אין לי מושג מי זה , אבל אני זורם – "מה נשמע?" וממשיך ללכת.
ועכשיו למשימה !
סט ראשון :
אני רואה אישה מבוגרת (35-40) ואמא שלה הולכות (אני יודע שהן די מבוגרות והכל , אבל זה רק בשביל להתחמם וזה הרבה יותר פשוט לפנות למבוגרות) :
שואל אותן איפה תחנה מרכזית
האישה המבוגרת : אומרות לי – תלך ישר ישר ישר
אני : "אתן בטוחות?" (ידעתי שזה לא נכון...)
אמא של האישה המבוגרת : תלך ישר ישר ישר ואז תשאל איפה תחנה מרכזית.
(אני : אה? חחחח D= הרגע אישה מבוגרת הביאה לי נג... אבל זה בטח לא בכוונה... נו אם את אומרת , נשאל את הבחורה הבאה שאני רואה.. לא שזה לא מה שתכננתי גם ככה P= )
סט שני :
אני פונה לאישה מבוגרת שישבה בספסל (כי אני זוכר שאמרו באחד הפורומים לאמנויות הפיתוי לגבי התוכנית של DC שהכי טוב
לתרגל בכל הוריאציות השונות – לשאול אותן כשהן – הולכות נגד הכיוון שלך , הולכות עם הכיוון שלך , יושבות , עומדות , אתה יושב והן עומדות וכו'..)
שאלתי אותה , היא כיוונה אותי ושמעתי ברקע כמה בני 20 +- צועקים לי "תזהר שלא תקפוץ עלייך.. גם ככה אתה..."
( אני מה ?! אני חתיך הורס? כן...תאכל תלב ושתוק !)
אני לא שם עליהם זין וממשיך ללכת כרגיל , הליכה איטית , שמראה על זה שאני בטוח בעצמי ואני לא ממהר לשום מקום.
סט שלישי :
אני רואה בחורה בת 20 +- עם אמא שלה הולכות , אני שואל "סליחה?"
(האמא מסיטה את המבט אליי ואז הבחורה גם )
אני : "איפה זה תחנה מרכזית?"
הבחורה : "וואי , אתה בכלל לא בכיוון !"
הבחורה : "אתה מסתובב , הולך פה ישר הרבה הרבה הרבה ואז פונה בכיכר ימינה".
(הסתובבתי , הפניתי את שפת הגוף שלי אליהן – יכול להיות שזאת הייתה טעות ?)
הבחורה : "אבל שמע , זה רחוק.. אתה ממש לא בכיוון , יש לך עוד 10 דקות הליכה לפחות !"
[אני כזה (בלב) : אה?! מה 10 דקות , אין לי זמן יש לי משימה... טוב יאללה צריך לחתוך את הסט הזה כמה שיותר מהר]
אני : 10 דקות ?! וואה וואה , אז כדאי שאני אלך מהר... D=
(הבחורה צוחקת)
הבחורה והאמא התחילו ללכת כשהגוף שלהם הולך קדימה – מתרחק ממני , אבל הראש שלהם עדיין מופנה אליי.
(הם המשיכו להסתכל אליי , כי הכיוון בו הן הלכו היה הכיוון של התחנה המרכזית ואני נשארתי במקום במקום להתחיל ללכת לכיוונם , לכיוון התחנה המרכזית ...)
אז לא הייתה לי ברירה , והתחלתי ללכת לכיוון התחנה המרכזית , למרות שידעתי שבאזור הקניון (הכיוון ההפוך מהתחנה מרכזית – הכיוון שהלכתי בו מההתחלה) יהיו הרבה יותר בחורות.
התחלתי ללכת לכיוון התחנה מרכזית , אמרתי אולי גם שם יהיו בנות – אבל לא היו הרבה..
שאלתי כמה בחורות שם וישר חתכתי בחזרה לכיוון הקניון.
הפעם , בגלל שהייתי כבר ממש קרוב לתחנה מרכזית ורציתי ללכת לכיוון הקניון , ולא רציתי שיכוונו אותי שוב לכיוון ההפוך מזה שאני הולך עכשיו , הלכתי בעצמי לכיוון הקניון ושאלתי אנשים "סליחה , איפה זה הקניון?"
ככה כיוונו אותי בכיוון שאני גם ככה הולך בו ולא גזלו ממני זמן יקר.
המשכתי ככה ופתאום אני קולט 2 הולכות בצד השני של המדרכה.
אני (בלב) : כדאי לעבור תכביש? בכל זאת , זה 2 ואין לי הרבה זמן , 2 במכה אחת יחסוך זמן.
בסוף החלטתי שלא לעבור כי זה יהיה IOI ענקי מצדי אם היא קולטת אותי עובר צד ושואל אותה שאלה , זה כאילו רדפתי אחריה.
טוב שלא עברתי !
אלו היו ה-2 שכיוונו אותי לתחנה מרכזית !
הבחורה והאמא התחילו לצעוק לי ולסמן עם הידיים : "לא לא לא !!! זה בכיוון ההפוך !" (IOI ? – הם יכלו להתעלם , אבל בחרו לעזור לי וקראו לי מהצד השני של הכביש !)
(אני כזה - שיטטט !!!! , בלב כמובן – זה בזבז לי עוד איזה 5 דקות מהזמן לחזור עד התחנה מרכזית , עד שהצלחתי לאבד אותם)
סט רביעי :
ממשיך ללכת איתם עד התחנה מרכזית בחזרה. איבדתי אותם והמשכתי להתקדם לכיוון התחנה מרכזית
ראיתי בחורה חמודה שהולכת נגד הכיוון שלי (לכיוון הקניון)
אני כזה : "סליחה , איפה זה הקניון?"
היא : "הקניון? פה אתה ממשיך ישר" (מצביעה לי על הכיוון שבו היא הולכת)
אני (מנסה לחתוך את הסט , גם ככה בזבזתי מלא זמן עם ה-2 הקודמות) : אי אפשר גם מפה? (מצביע על הכיוון שבו אני הלכתי)
היא : "אפשר , אבל זה סתם סיבוב".
ואז היא התחילה ללכת.
אני : "טוב , תודה !"
היא (מסתובבת) : "אני הולכת לכיוון הקניון."
אני (לא ידעתי מה לומר) : "האא טוב... אז אני אבוא איתך !"
התחלתי ללכת איתה וניסיתי לחשוב איך לחתוך את הסט. המטרה שלי עכשיו זה לסיים את המשימה ויהי מה!
בשלב הזה , היו לי בסביבות ה-8-9 כרגע ועברה איזה רבע שעה לפחות.
הוצאתי את הטלפון וביימתי שיחה. אני :
"הלו?....מה , איפה אתה ?....האא טוב אני בא"
הבחורה הייתה קצת מקדימה (היא הלכה מהר ) אז לא אמרתי ביי אפילו , ופשוט הסתובבתי בזמן שאני "מדבר בטלפון".
סט חמישי :
הייתה אחת ששאלתי אותה והיא אמרה "עדיף שתשאל את הבחורות האלו פה , עדיף מאשר לשאול אותי"
ונתנה לי מוטיבציה לשאול 3 בחורות יפהפיות בנות 20 , במוקדן של אורנג' בקומה 2 בקניון.
אלו הסטים המעניינים מתוך 30 בחורות שדיברתי איתן =]
סה"כ סגרתי 30 בחורות ב-58 דקות =]]
סט שישי :
עליתי על האוטובוס בדרך הביתה , אחרי יום מתיש של הליכה רבה מהתחנה מרכזית לקניון הלוך-חזור-הלוך-חזור יותר מדי פעמים... שיגעו אותי הבנות האלה ! 8)
ראיתי בחורה שהייתה איתי ביסודי והייתי דלוק עליה. במהלך הנסיעה אני עמדתי ליד הנהג בכניסה לאוטובוס , יש שם אחלה מזגן =]
(ודרך אגב זה אחלה מקום להתחיל עם בחורות לדעתי – אתה יכול לעשות להם את רוטינת ה"סלקציה" ולשחק משחק תפקידים כאילו אתה סלקטור ולא לתת לבחורה לעלות ("את כן , את כן , את לא – על המטרה שלכם)... נו טוב אולי פעם הבאה )
בקיצור , ראיתי אותה יושבת שם בסוף , כל הנסיעה חייכתי אליה.
היא ירדה מהאוטובוס , הסתכלה אליי , חייכתי אליה , היא ישר השפילה מבט והתחילה ללכת מהר =] - IOI !!