קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. In Strict Confidence בישראל - פרטים בפנים!!
    על ידי maor3377 בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-11-2006, 21:20
  2. חחח קבלו לוג עם איזה אחת "דוגמנית"
    על ידי Hitman בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 09:05
  3. ה-S510 - הפתרון של לוג'יטק למחשב המדיה שלכם
    על ידי -עדי- בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

[לוג] demonic confidence

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ברירת מחדל [לוג] demonic confidence

התחלתי היום את התוכנית של demonic confidence של ה 21 ימים
    אחרי שקראתי כמה ספרים מאמרים ודיווחי שטח , חלקם מפה מהפורום , החלטתי שמספיק ללמוד תאורטי , הגיע הזמן להתחיל לבצע לראות איך זה בשטח.
    הרבה המליצו לי על התוכנית הזאת , אמרו שזה שינוי שישנה לי את כל החיים , אמרתי ננסה נראה איך זה.
    יצאתי היום בערב לקניון , התחלתי את השלב הראשון:

משימה ראשונה:
    ספוילר:
    לשאול 30 נשים מה השעה.

הדיווח:
    ספוילר:
    התוצאות די מאכזבות , למרות שנהנתי - וזה הכי חשוב לדעתי.
    סך הכל , במהלך השעה הזאת דיברתי רק עם 11 בחורות (אפילו לא חצי ממה שהייתי צריך) ואני די מאוכזב , אבל בתכלס אני בטוח שאני יכול הרבה יותר - לאא נורא , פעם ראשונה בשטח - תמיד יש לאן להשתפר.

התגובות שקיבלתי:
    היו כמה בחורות שאמרו לי שאין להם שעון , היו כמה שענו מה השעה והלכו...
    היו 2 בחורות חמודות שהלכו יחד , אמרתי אני אנסה לשפר קצת את "מה השעה" , כי למרות שלא ביצעתי את המשימה כמו שצריך , זה הרגיש לי כבר ממש מוזר להסתובב בקניון בלי להכנס לשום חנות , אנשים יושבים שמה רואים אותי הולך-חוזר 10 פעמים באותו מקום בשעה...
    אמרתי אני אוסיף קצת ל"מה השעה" , רק לנסות... את המשימה כבר לא הספקתי לעשות בזמן , אז ננסה - בשביל הכייף , זאת חלק מהמטרה פה חוץ מהשיפור העצמי.

שאלתי אותן "היי בנות , מה השעה?"
    אחת הבנות (נקרא לה א') פתחה את התיק כדי להוציא את הטלפון ולבדוק מה השעה , והשנייה (ב') הסתכלה עליי.
    "10 ורבע."
    "אהה סבבה , ומה התאריך ?"
    א' בדקה בטלפון , והחברה שלה נראה לי קלטה אותי וחייכה.
    אז אני קורץ לה ומוציא לשון יענו מסתלבטים על א'
    א' : "24.6"
    אני : "והשנה ?"
    א' : "אהה , השנה אני לא יודעת..." (ושתיהן הסתכלו אחת על השנייה , ואחרי כמה שניות התחילו ללכת)
    אחרי זה אמרתי "טוב.רק רציתי לבדוק שאת יודעת!" והלכתי.
    *** אני יודע שהייתי צריך להמשיך מפה איכשהו אבל פעם ראשונה שאני יוצא לשטח , לא ידעתי מה לעשות... (מה עושים במצב כזה ?)

המשכתי להסתובב , לקראת הסוף - שאלתי בחורה מה השעה , והיא ענתה "11."
    המשכתי הלאה , שאלתי את הבחורה הבאה והיא עונה "10 וחצי"
    באתי כבר לומר לה "מה 10 וחצי ?! הקודמת ששאלתי אמרה לי 11..." אבל אז היא אמרה "אהה 11 בעצם ..."

זהו , לא היה יותר מדי אבל נהנתי , הרגשתי סוף סוף שאני מנסה את מה שלמדתי בשטח.
    מה אתם אומרים כדאי לי לעשות ? לנסות את המשימה שוב - ולהשיג תוצאה טובה יותר (אני בטוח שאני יכול להגיע ל-30 ! ) או להתקדם הלאה?

בכל מקרה אני אעדכן כאן את כל השלבים ואני מקווה שבמהלך התוכנית אני אשתפר

דרך אגב , עכשיו נזכרתי - 2 הבחורות שדיברתי איתן , עם "מה השנה?" , אחר כך הן ישבו על ספסל , קרוב לאיפה שדיברנו , וכשהסתובבתי שם ראיתי שב' הסתכלה עליי כמה פעמים.
    לא ידעתי מה לעשות - לחזור אליהם , להמשיך ללכת כרגיל , להתעלם מהם ?

עדכון :

משימה שנייה :
    ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד.

הדיווח:
    ספוילר:

שוב - לא הצלחתי להשלים את המשימה עד סופה , אבל באמת שהבנתי את הרעיון , והרגשתי את השינוי.
    את האמת , ב-5 דקות הראשונות דיברתי עם 6 בחורות , הקצב בהתחלה היה ממש טוב , והלך חלק - וחשבתי שאני אפילו אסיים את המשימה לפני שתעבור שעה , אבל לקראת הסוף התחלתי לחשוב פעמיים לפני שאני שואל , בשביל לא לשאול אותה אחת פעמיים.
    הייתה אחת ששאלתי אותה והתעלמה , חפיף , והייתה אחת ששאלתי אותה ומתוך אינסטינקט - כששואלים מה השעה , מצביעים על יד שמאל - אז שאלתי אותה מה השעה והצבעתי על יד שמאל שלי , והשעון שלי היה שם ><

שאלתי סה"כ 18 בחורות , אבל אני לא מאוכזב בכלל מהתרגיל , ומחכה כבר לתרגיל הבא !

עדכון :

משימה שלישית:
    ספוילר:

לגשת ל-30 בחורות ולשאול אותן מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד - והפעם להבליט אותו.

הדיווח:
    ספוילר:

היה סבבה , הרבה יותר טוב מפעמים קודמות - הפעם עשיתי את המשימה קרוב לים , לא היו חסרות בחורות , והן גם כל הזמן התחלפו ככה שזה היה ממש טוב - בהשוואה לפעמים הקודמות.
    דיברתי עם 30 בחורות בשעה , בדיוק כמו שהייתי צריך במשימה.
    היו איזה 2 ששאלתי אותן מה השעה והן הביאו לי מבט כזה של "WTF ?!?"
    בהתחלה לא הבנתי אבל אז שמעתי את חברה שלה אומרת לה "הוא לא שאל אותנו כבר ?!"
    סה"כ נחמד , די התאכזבתי אבל מצפה ליותר טוב במשימה הבאה.

הערות לשיפור עצמי :
    ספוילר:

שמתי לב גם פה וגם במשימות הקודמות שאני מתחיל ממש טוב , ואחר כך מוצא את עצמי נתקע רבע שעה או עשרים דקות לפעמים על אותו מספר , ולא ניגש לאף אחת. מוצא את עצמי כל הזמן בשאלות כמו "שאלתי אותה כבר או לא?" "הן קטנות מדי לא?" (ולהפך - "הן מבוגרות מדי , אני לא אשגע אותם עכשיו")
    כל מיני שאלות כאלה והזמן רץ... ואז אני מוצא את עצמי ב10 דקות האחרונות בלחץ של להספיק את המשימה... זה משתפר לאט לאט ממשימה למשימה אבל גם היום , אחרי 10 דקות כבר היו לי כמעט חצי ממה שהייתי צריך - 12 בחורות , קצב סבבה , רציתי לסיים תוך 20 דקות את הכל...
    זאת המטרה שלי למשימה הבאה - להספיק בפחות זמן , לעבוד על לנטרל את הקול הזה בראש שאומר לי לא לגשת וממציא תירוצים למה לא כדאי.
    אם אני אצליח במשימה הבאה תוך מקסימום חצי שעה - הצלחתי במשימה מבחינתי

עדכון :

משימה רביעית :
    ספוילר:
    לגשת ל-30 בחורות ולשאול אותן איפה נמצא מקום מסויים

הדיווח:
    ספוילר:
    איך שאני יורד מהאוטובוס ומתחיל ללכת , אני מיד מלביש על הפנים שלי חיוך , כמו שאמרו באחד המאמרים – תמיד תחייך , תבוא באנרגיות חיוביות , וככה אנשים הרואים אותך ישר יקבלו רושם ראשוני טוב לגבייך.
    איך שאני יורד מהאוטובוס , ישר בא אליי איזה מישהו (גבר) ואומר לי "אהלן , מה העניינים?" וממשיך ללכת.
    אין לי מושג מי זה , אבל אני זורם – "מה נשמע?" וממשיך ללכת.

ועכשיו למשימה !
    סט ראשון :
    אני רואה אישה מבוגרת (35-40) ואמא שלה הולכות (אני יודע שהן די מבוגרות והכל , אבל זה רק בשביל להתחמם וזה הרבה יותר פשוט לפנות למבוגרות) :
    שואל אותן איפה תחנה מרכזית
    האישה המבוגרת : אומרות לי – תלך ישר ישר ישר
    אני : "אתן בטוחות?" (ידעתי שזה לא נכון...)
    אמא של האישה המבוגרת : תלך ישר ישר ישר ואז תשאל איפה תחנה מרכזית.
    (אני : אה? חחחח D= הרגע אישה מבוגרת הביאה לי נג... אבל זה בטח לא בכוונה... נו אם את אומרת , נשאל את הבחורה הבאה שאני רואה.. לא שזה לא מה שתכננתי גם ככה P= )
    סט שני :
    אני פונה לאישה מבוגרת שישבה בספסל (כי אני זוכר שאמרו באחד הפורומים לאמנויות הפיתוי לגבי התוכנית של DC שהכי טוב
    לתרגל בכל הוריאציות השונות – לשאול אותן כשהן – הולכות נגד הכיוון שלך , הולכות עם הכיוון שלך , יושבות , עומדות , אתה יושב והן עומדות וכו'..)
    שאלתי אותה , היא כיוונה אותי ושמעתי ברקע כמה בני 20 +- צועקים לי "תזהר שלא תקפוץ עלייך.. גם ככה אתה..."
    ( אני מה ?! אני חתיך הורס? כן...תאכל תלב ושתוק !)
    אני לא שם עליהם זין וממשיך ללכת כרגיל , הליכה איטית , שמראה על זה שאני בטוח בעצמי ואני לא ממהר לשום מקום.

סט שלישי :
    אני רואה בחורה בת 20 +- עם אמא שלה הולכות , אני שואל "סליחה?"
    (האמא מסיטה את המבט אליי ואז הבחורה גם )
    אני : "איפה זה תחנה מרכזית?"
    הבחורה : "וואי , אתה בכלל לא בכיוון !"

הבחורה : "אתה מסתובב , הולך פה ישר הרבה הרבה הרבה ואז פונה בכיכר ימינה".
    (הסתובבתי , הפניתי את שפת הגוף שלי אליהן – יכול להיות שזאת הייתה טעות ?)
    הבחורה : "אבל שמע , זה רחוק.. אתה ממש לא בכיוון , יש לך עוד 10 דקות הליכה לפחות !"
    [אני כזה (בלב) : אה?! מה 10 דקות , אין לי זמן יש לי משימה... טוב יאללה צריך לחתוך את הסט הזה כמה שיותר מהר]
    אני : 10 דקות ?! וואה וואה , אז כדאי שאני אלך מהר... D=
    (הבחורה צוחקת)
    הבחורה והאמא התחילו ללכת כשהגוף שלהם הולך קדימה – מתרחק ממני , אבל הראש שלהם עדיין מופנה אליי.
    (הם המשיכו להסתכל אליי , כי הכיוון בו הן הלכו היה הכיוון של התחנה המרכזית ואני נשארתי במקום במקום להתחיל ללכת לכיוונם , לכיוון התחנה המרכזית ...)
    אז לא הייתה לי ברירה , והתחלתי ללכת לכיוון התחנה המרכזית , למרות שידעתי שבאזור הקניון (הכיוון ההפוך מהתחנה מרכזית – הכיוון שהלכתי בו מההתחלה) יהיו הרבה יותר בחורות.
    התחלתי ללכת לכיוון התחנה מרכזית , אמרתי אולי גם שם יהיו בנות – אבל לא היו הרבה..
    שאלתי כמה בחורות שם וישר חתכתי בחזרה לכיוון הקניון.
    הפעם , בגלל שהייתי כבר ממש קרוב לתחנה מרכזית ורציתי ללכת לכיוון הקניון , ולא רציתי שיכוונו אותי שוב לכיוון ההפוך מזה שאני הולך עכשיו , הלכתי בעצמי לכיוון הקניון ושאלתי אנשים "סליחה , איפה זה הקניון?"
    ככה כיוונו אותי בכיוון שאני גם ככה הולך בו ולא גזלו ממני זמן יקר.

המשכתי ככה ופתאום אני קולט 2 הולכות בצד השני של המדרכה.
    אני (בלב) : כדאי לעבור תכביש? בכל זאת , זה 2 ואין לי הרבה זמן , 2 במכה אחת יחסוך זמן.
    בסוף החלטתי שלא לעבור כי זה יהיה IOI ענקי מצדי אם היא קולטת אותי עובר צד ושואל אותה שאלה , זה כאילו רדפתי אחריה.
    טוב שלא עברתי !
    אלו היו ה-2 שכיוונו אותי לתחנה מרכזית !
    הבחורה והאמא התחילו לצעוק לי ולסמן עם הידיים : "לא לא לא !!! זה בכיוון ההפוך !" (IOI ? – הם יכלו להתעלם , אבל בחרו לעזור לי וקראו לי מהצד השני של הכביש !)
    (אני כזה - שיטטט !!!! , בלב כמובן – זה בזבז לי עוד איזה 5 דקות מהזמן לחזור עד התחנה מרכזית , עד שהצלחתי לאבד אותם)

סט רביעי :
    ממשיך ללכת איתם עד התחנה מרכזית בחזרה. איבדתי אותם והמשכתי להתקדם לכיוון התחנה מרכזית
    ראיתי בחורה חמודה שהולכת נגד הכיוון שלי (לכיוון הקניון)

אני כזה : "סליחה , איפה זה הקניון?"
    היא : "הקניון? פה אתה ממשיך ישר" (מצביעה לי על הכיוון שבו היא הולכת)
    אני (מנסה לחתוך את הסט , גם ככה בזבזתי מלא זמן עם ה-2 הקודמות) : אי אפשר גם מפה? (מצביע על הכיוון שבו אני הלכתי)
    היא : "אפשר , אבל זה סתם סיבוב".
    ואז היא התחילה ללכת.
    אני : "טוב , תודה !"
    היא (מסתובבת) : "אני הולכת לכיוון הקניון."
    אני (לא ידעתי מה לומר) : "האא טוב... אז אני אבוא איתך !"

התחלתי ללכת איתה וניסיתי לחשוב איך לחתוך את הסט. המטרה שלי עכשיו זה לסיים את המשימה ויהי מה!
    בשלב הזה , היו לי בסביבות ה-8-9 כרגע ועברה איזה רבע שעה לפחות.

הוצאתי את הטלפון וביימתי שיחה. אני :
    "הלו?....מה , איפה אתה ?....האא טוב אני בא"
    הבחורה הייתה קצת מקדימה (היא הלכה מהר ) אז לא אמרתי ביי אפילו , ופשוט הסתובבתי בזמן שאני "מדבר בטלפון".

סט חמישי :
    הייתה אחת ששאלתי אותה והיא אמרה "עדיף שתשאל את הבחורות האלו פה , עדיף מאשר לשאול אותי"
    ונתנה לי מוטיבציה לשאול 3 בחורות יפהפיות בנות 20 , במוקדן של אורנג' בקומה 2 בקניון.

אלו הסטים המעניינים מתוך 30 בחורות שדיברתי איתן =]
    סה"כ סגרתי 30 בחורות ב-58 דקות =]]

סט שישי :
    עליתי על האוטובוס בדרך הביתה , אחרי יום מתיש של הליכה רבה מהתחנה מרכזית לקניון הלוך-חזור-הלוך-חזור יותר מדי פעמים... שיגעו אותי הבנות האלה ! 8)

ראיתי בחורה שהייתה איתי ביסודי והייתי דלוק עליה. במהלך הנסיעה אני עמדתי ליד הנהג בכניסה לאוטובוס , יש שם אחלה מזגן =]

(ודרך אגב זה אחלה מקום להתחיל עם בחורות לדעתי – אתה יכול לעשות להם את רוטינת ה"סלקציה" ולשחק משחק תפקידים כאילו אתה סלקטור ולא לתת לבחורה לעלות ("את כן , את כן , את לא – על המטרה שלכם)... נו טוב אולי פעם הבאה )

בקיצור , ראיתי אותה יושבת שם בסוף , כל הנסיעה חייכתי אליה.
    היא ירדה מהאוטובוס , הסתכלה אליי , חייכתי אליה , היא ישר השפילה מבט והתחילה ללכת מהר =] - IOI !!

הערות לשיפור עצמי :
    ספוילר:
    הטון של הדיבור שלי. הטון שלי לא סמכותי בכלל , אני חייב לעבוד על זה..
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-07-2010 בשעה 03:32.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

יפה תמשיך ככה ופעם הבאה תשלים את מה שפספת

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בהצלחה אחי(:
    זה גם הישג

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יפה, לדעתי אין לך צורך לעשות את המשימה שוב, הבנת את הפואנטה.
    ויפה שניסית לשדרג את המשימה.
    בהצלחה במשימות הבאות.
    התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו

לייקים
    258
    נקודות
    108

טוב , אז היום עשיתי את המשימה השנייה :
    ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד.

דיווח:
    ספוילר:

שוב - לא הצלחתי להשלים את המשימה עד סופה , אבל באמת שהבנתי את הרעיון , והרגשתי את השינוי.
    את האמת , ב-5 דקות הראשונות דיברתי עם 6 בחורות , הקצב בהתחלה היה ממש טוב , והלך חלק - וחשבתי שאני אפילו אסיים את המשימה לפני שתעבור שעה , אבל לקראת הסוף התחלתי לחשוב פעמיים לפני שאני שואל , בשביל לא לשאול אותה אחת פעמיים.
    הייתה אחת ששאלתי אותה והתעלמה , חפיף , והייתה אחת ששאלתי אותה ומתוך אינסטינקט - כששואלים מה השעה , מצביעים על יד שמאל - אז שאלתי אותה מה השעה והצבעתי על יד שמאל שלי , והשעון שלי היה שם ><

שאלתי סה"כ 18 בחורות , אבל אני לא מאוכזב בכלל מהתרגיל , ומחכה כבר לתרגיל הבא !

משתמש משקיע
    משתמש כבוד
    מעצב מוזיקה מקצועי
    האוואטר של -DoLeV-
    לייקים
    3
    נקודות
    41

יפה לך רק תמיד לך על המשימות עד הסוף כדי שתצליח...

לייקים
    258
    נקודות
    108

אני עושה את המשימות עד שנגמר הזמן , כתוב שם שיש לך 60 דקות לעשות את זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש לך שעתיים לעשות כל משימה, בכל אופן יפה.
    רק לא הבנתי את זאתי שהתעלמה אתה לא פותח ב"סליחה?" רואה שהיא קלטה אותך והבינה שאתה מדבר אליה ואז שואל מה השעה?

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי snirza צפיה בהודעה
    יש לך שעתיים לעשות כל משימה, בכל אופן יפה.
    רק לא הבנתי את זאתי שהתעלמה אתה לא פותח ב"סליחה?" רואה שהיא קלטה אותך והבינה שאתה מדבר אליה ואז שואל מה השעה?
    כן , משהו כזה - לפעמים אני פשוט לא מחכה לראות שהיא מסתובבת אחרי הסליחה וישר שואל תשאלה..
    הקטע של הזמן זה בעיה אצלי כי תמיד כשאני מתחיל משימה אני מתחיל בקצב ממש טוב , המשימה שעשיתי היום עשיתי 10 ב-4 דקות , ואחר כך יש איזו ירידה ואני מוצא את עצמי באיזה בלאק אאוט של רבע שעה עשרים דקות...
    בגלל זה כשאני רואה שאני לא מספיק אני לא עושה את המשימה כמו שצריך - ושואל את זה "סליחה מה השעה?" במקום לחכות שהיא שמה לב. אתה צודק אחי , ואני אקח את מה שאמרת לתרגילים הבאים , זה נכון - כשאני שואל הכל בבת אחת זה מראה על לחץ...
    זאת בעיה , אבל אני רואה שזה משתפר עם התרגול.. כמה שאני מתקדם במשימות אני מצליח לשפר את הכמות של הבחורות שאני ניגש אליהן ואת הזמן ככה אני אהיה פחות לחוץ.. בסה"כ המטרה של הכל זה להנות ולשפר את עצמך - אבל אני מנסה גם לשפר את התוצאה כי כבר 2 משימות שלא עשיתי כמו שצריך...

משימה שלישית:
    ספוילר:

לגשת ל-30 בחורות ולשאול אותן מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד - והפעם להבליט אותו.

הדיווח:
    ספוילר:

היה סבבה , הרבה יותר טוב מפעמים קודמות - הפעם עשיתי את המשימה קרוב לים , לא היו חסרות בחורות , והן גם כל הזמן התחלפו ככה שזה היה ממש טוב - בהשוואה לפעמים הקודמות.
    דיברתי עם 30 בחורות בשעה , בדיוק כמו שהייתי צריך במשימה.
    היו איזה 2 ששאלתי אותן מה השעה והן הביאו לי מבט כזה של "WTF ?!?"
    בהתחלה לא הבנתי אבל אז שמעתי את חברה שלה אומרת לה "הוא לא שאל אותנו כבר ?!"
    סה"כ נחמד , די התאכזבתי אבל מצפה ליותר טוב במשימה הבאה.

הערות לשיפור עצמי :
    ספוילר:

שמתי לב גם פה וגם במשימות הקודמות שאני מתחיל ממש טוב , ואחר כך מוצא את עצמי נתקע רבע שעה או עשרים דקות לפעמים על אותו מספר , ולא ניגש לאף אחת. מוצא את עצמי כל הזמן בשאלות כמו "שאלתי אותה כבר או לא?" "הן קטנות מדי לא?" (ולהפך - "הן מבוגרות מדי , אני לא אשגע אותם עכשיו")
    כל מיני שאלות כאלה והזמן רץ... ואז אני מוצא את עצמי ב10 דקות האחרונות בלחץ של להספיק את המשימה... זה משתפר לאט לאט ממשימה למשימה אבל גם היום , אחרי 10 דקות כבר היו לי כמעט חצי ממה שהייתי צריך - 12 בחורות , קצב סבבה , רציתי לסיים תוך 20 דקות את הכל...
    זאת המטרה שלי למשימה הבאה - להספיק בפחות זמן , לעבוד על לנטרל את הקול הזה בראש שאומר לי לא לגשת וממציא תירוצים למה לא כדאי.
    אם אני אצליח במשימה הבאה תוך מקסימום חצי שעה - הצלחתי במשימה מבחינתי
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 04-07-2010 בשעה 00:58.

לייקים
    258
    נקודות
    108

היום עשיתי את המשימה הרביעית !
    היה ממש טוב !!

משימה רביעית :
    ספוילר:

הדיווח:
    ספוילר:

איך שאני יורד מהאוטובוס ומתחיל ללכת , אני מיד מלביש על הפנים שלי חיוך , כמו שאמרו באחד המאמרים – תמיד תחייך , תבוא באנרגיות חיוביות , וככה אנשים הרואים אותך ישר יקבלו רושם ראשוני טוב לגבייך.
    איך שאני יורד מהאוטובוס , ישר בא אליי איזה מישהו (גבר) ואומר לי "אהלן , מה העניינים?" וממשיך ללכת.

ועכשיו למשימה !
    סט ראשון :
    אני רואה אישה מבוגרת (35-40) ואמא שלה הולכות (אני יודע שהן די מבוגרות והכל , אבל זה רק בשביל להתחמם וזה הרבה יותר פשוט לפנות למבוגרות) :
    (אני : אה? חחחח D= הרגע אישה מבוגרת הביאה לי נג... אבל זה בטח לא בכוונה... נו אם את אומרת , נשאל את הבחורה הבאה שאני רואה.. לא שזה לא מה שתכננתי גם ככה P= )
    סט שני :
    אני פונה לאישה מבוגרת שישבה בספסל (כי אני זוכר שאמרו באחד הפורומים לאמנויות הפיתוי לגבי התוכנית של DC שהכי טוב
    לתרגל בכל הוריאציות השונות – לשאול אותן כשהן – הולכות נגד הכיוון שלך , הולכות עם הכיוון שלך , יושבות , עומדות , אתה יושב והן עומדות וכו'..)
    שאלתי אותה , היא כיוונה אותי ושמעתי ברקע כמה בני 20 +- צועקים לי "תזהר שלא תקפוץ עלייך.. גם ככה אתה..."
    אני לא שם עליהם זין וממשיך ללכת כרגיל , הליכה איטית , שמראה על זה שאני בטוח בעצמי ואני לא ממהר לשום מקום.

סט שלישי :

הבחורה : "אבל שמע , זה רחוק.. אתה ממש לא בכיוון , יש לך עוד 10 דקות הליכה לפחות !"
    [אני כזה (בלב) : אה?! מה 10 דקות , אין לי זמן יש לי משימה... טוב יאללה צריך לחתוך את הסט הזה כמה שיותר מהר]
    (הבחורה צוחקת)
    הבחורה והאמא התחילו ללכת כשהגוף שלהם הולך קדימה – מתרחק ממני , אבל הראש שלהם עדיין מופנה אליי.
    (הם המשיכו להסתכל אליי , כי הכיוון בו הן הלכו היה הכיוון של התחנה המרכזית ואני נשארתי במקום במקום להתחיל ללכת לכיוונם , לכיוון התחנה המרכזית ...)
    אז לא הייתה לי ברירה , והתחלתי ללכת לכיוון התחנה המרכזית , למרות שידעתי שבאזור הקניון (הכיוון ההפוך מהתחנה מרכזית – הכיוון שהלכתי בו מההתחלה) יהיו הרבה יותר בחורות.
    התחלתי ללכת לכיוון התחנה מרכזית , אמרתי אולי גם שם יהיו בנות – אבל לא היו הרבה..
    הפעם , בגלל שהייתי כבר ממש קרוב לתחנה מרכזית ורציתי ללכת לכיוון הקניון , ולא רציתי שיכוונו אותי שוב לכיוון ההפוך מזה שאני הולך עכשיו , הלכתי בעצמי לכיוון הקניון ושאלתי אנשים "סליחה , איפה זה הקניון?"

אני (בלב) : כדאי לעבור תכביש? בכל זאת , זה 2 ואין לי הרבה זמן , 2 במכה אחת יחסוך זמן.
    בסוף החלטתי שלא לעבור כי זה יהיה IOI ענקי מצדי אם היא קולטת אותי עובר צד ושואל אותה שאלה , זה כאילו רדפתי אחריה.
    טוב שלא עברתי !
    הבחורה והאמא התחילו לצעוק לי ולסמן עם הידיים : "לא לא לא !!! זה בכיוון ההפוך !" (IOI ? – הם יכלו להתעלם , אבל בחרו לעזור לי וקראו לי מהצד השני של הכביש !)
    (אני כזה - שיטטט !!!! , בלב כמובן – זה בזבז לי עוד איזה 5 דקות מהזמן לחזור עד התחנה מרכזית , עד שהצלחתי לאבד אותם)

סט רביעי :
    ממשיך ללכת איתם עד התחנה מרכזית בחזרה. איבדתי אותם והמשכתי להתקדם לכיוון התחנה מרכזית

אני (מנסה לחתוך את הסט , גם ככה בזבזתי מלא זמן עם ה-2 הקודמות) : אי אפשר גם מפה? (מצביע על הכיוון שבו אני הלכתי)
    ואז היא התחילה ללכת.

התחלתי ללכת איתה וניסיתי לחשוב איך לחתוך את הסט. המטרה שלי עכשיו זה לסיים את המשימה ויהי מה!

הבחורה הייתה קצת מקדימה (היא הלכה מהר ) אז לא אמרתי ביי אפילו , ופשוט הסתובבתי בזמן שאני "מדבר בטלפון".

סט חמישי :
    הייתה אחת ששאלתי אותה והיא אמרה "עדיף שתשאל את הבחורות האלו פה , עדיף מאשר לשאול אותי"
    ונתנה לי מוטיבציה לשאול 3 בחורות יפהפיות בנות 20 , במוקדן של אורנג' בקומה 2 בקניון.

סט שישי :
    עליתי על האוטובוס בדרך הביתה , אחרי יום מתיש של הליכה רבה מהתחנה מרכזית לקניון הלוך-חזור-הלוך-חזור יותר מדי פעמים... שיגעו אותי הבנות האלה ! 8)

ראיתי בחורה שהייתה איתי ביסודי והייתי דלוק עליה. במהלך הנסיעה אני עמדתי ליד הנהג בכניסה לאוטובוס , יש שם אחלה מזגן =]

(ודרך אגב זה אחלה מקום להתחיל עם בחורות לדעתי – אתה יכול לעשות להם את רוטינת ה"סלקציה" ולשחק משחק תפקידים כאילו אתה סלקטור ולא לתת לבחורה לעלות ("את כן , את כן , את לא – על המטרה שלכם)... נו טוב אולי פעם הבאה )

היא ירדה מהאוטובוס , הסתכלה אליי , חייכתי אליה , היא ישר השפילה מבט והתחילה ללכת מהר =] - IOI !!

הערות לשיפור עצמי :
    ספוילר:
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-07-2010 בשעה 03:32.

נהנתי מהדיווח אחי
    אמשיך לעקוב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    209
    נקודות
    50

יפה תמשיך ככה

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    היום עשיתי את המשימה הרביעית !
    היה ממש טוב !!

משימה רביעית :
    ספוילר:

הדיווח:
    ספוילר:

ועכשיו למשימה !
    סט ראשון :
    סט שני :

סט שלישי :

(הבחורה צוחקת)

טוב שלא עברתי !

סט רביעי :

ואז היא התחילה ללכת.

סט חמישי :

סט שישי :

הערות לשיפור עצמי :
    ספוילר:

בסוף סיימת את ה-DC?

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי FirstTime צפיה בהודעה
    בסוף סיימת את ה-DC?
    מה הבעיה לשאול אותו בפרטי?
    למה להקפיץ נושא כל כך ישן?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect