ic
Name: Carl
Surname: Terry
House: Don’t have
Phone number:562148
Wep license: don’t have
Car license: Have
Flying license: Don’t have
סיפור חיים:
שלום שמיהוא קארל טרי אני נולדתי בג'פרסון, אני נולדתי בבית החולים של לוס סנטוס. לאמאשלי קראו ג'מה ולאבא שלי קראו פראנק.אמא שלי עבדה במישרד בבניין מספר 44 בשדרההשלישית בקומרקה. ואבא שלי ניהל את המוסך באיסט לוס סנטוס. המוסך של אבא שלי היהמרביד הרבה כסף וכך גם אמא שלי הייתה מרביחה הרבה כסף מהעבודה שלה. הילדות שליהייתה טובה כל מה שאני רציתי אני קיבלתי. הבית שלנו היה בשכונת ג'פרסון היה לנוכלב והשם שלו היה עידו. אני למדתי בבית ספר שנימצא בגנטון. שאני הייתי בן 14 התחלתילעבוד אצל אבא שלי במוסך אני הייתי עוזר רק להביא חלקים של מכוניות והייתי גם מנקהשם קצת. בגיל 16 אחרי שנתיים פרשתי מהבית ספר והתחלתי להרביץ עבודה והתחלתילעבוד אצל אבא שלי. שאני הייתי עובד הלקוחות היו נדלקים עליי ומביאים לי המון טיפים והיום אני בן 26 ואני רוצהלעשות את אבא שלי שמח כשהוא רואה אותי מלמעלה.
התחביבים שלי היו ללכת למוסך אחר הצהריים מדי יום ולחכות שמישהו יבוא ואני ישפר לו את הרכב יום אחד הלכתי כרגיל אחרי הלימודים למוסך פתאום אני רואה את הכלב שלי עידו מת על הרצפה ידעתי שמשהו מוזר נכנסתי פנימה בזהירות ופתאום אני רואה גם את אבי שוכב גוסס על הרצפה ואומר לי תקח תענינים לידייים שלך ילד אתה מספיק בוגר בשביל לנהל את העסקים במוסך ומאז אני עובד במוסך ואני נשבעתי לאבא שלי שהוא גסס להשקיע עבודה קשה.
ooc:
OOC Part:
Name: Gal
Surname:Lati
Vent Have To
Mic: Have
GTA Name: San Andres role play
Leader That you want to lead: leader garage east los Santos
בגלל שאני משקיע בשרת המון ורוצה גם לשפר מכוניות ושיהיה לי גם עבודה why you think that you are ready to lead this faction:
Ooc: out of the character
למנצל את המשחק באופן מוגזם דוגמא /do יש על ההגה נחשpg:
לבוא לשוטר ולקלל אותו בשביל מרדףproviking:
נגיד אם מישהו הורג אותך אתה חוזר ונוקם בוא הוא מחק לך את הזיכרון RK: