|
|
אחי אני לא יודע מה זה להיות עם בחורה ולא לתת לה נגים.. זה פשוט לא בא בחשבון, גם לחברים נותנים נגים.. זה הכל לצחוק וזה חלק מהערך הגבוה, עוזר לך בלהפוך לאלפא אם אתה לא טבעי.
עידן וטיילר, אני לא אומר שכולן יפות באותה מידה.
היחס אליהן, הוא שווה. ההתייחסות שאתה נתת למקרה לא מתאימה לך, להגיד מישהי שווה. כולן בנות, דחיל ראבק![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הוא ממשיך את המשחק, לא בניית נוחות אבל הדרך שבה הוא... רגע, אני אימצתי את זה, שבה אני עושה את זה, היא להמשיך את המשחק ולהמשיך את הפוש פול והכל, אני אגיד לה שאני "מתגעגע" והיא תדע שאני מסתלבט שאני חצי אציני חצי לא, אני אגיד לה את הדברים שאני אעשה לה...
זה גם יותר טוב כי אחד הדברים הכי גרועים בלקחת מספר טלפון היא שבחורה חושבת שכל מה שרצית הוא מספר טלפון ולא אותה, וזה שטות
אני אגיד את זה שוב, צריך להכות בברזל כשהוא חם, משיכה היא מצב רגשי שבו הבחורה נמצאת עכשיו, לא בעוד כמה שעות או כמה ימים, שתאום היא תזכר שיש לה חבר, שאין לה כח עליך, או שמישהו אחר (שכן ימשיך) יגיע
לפעמים כשאתה מציג ערך גבוה מאוד ליד בחורה שהערך שלה לא מי יודע מה היא תגיב בסקפטיות, ותתגונן מאוד.
וחגי, ברור שיש הבדל, בחורות שמתחילים איתן הרבה יסננו על בסיס הפתיח בלי לעשות חשבון.
קודם כל אחלה שאלות,אהבתי נורא סוף סוף משהו שונה !
1.קודם כל,לפני שאתה לוקח מספר כדאי לעשות איזה משהו כדי שהיא תזכור אותך,זה יכול להיות איזה כינוי שאתה נותן לה במהלך השיחה ואז גם כשאתה לוקח מספר אתה כותב את השם שלה בתור אותו כינוי ,בטוח היא זוכרת אותך ככה (ואז אתה לא צריך לומר "היי אני X נפגשנו במכולת את זוכרת אותי ? ) וגם ישר כל הגיים חוזר אליה אוטומאטית וגם כל הרגשות
אותו דבר בקשר לפגישה.
ואתה לא אומר לה מתי אתה מתקשר,היא לא צריכה לדעת.
2.אין לך מה להשתמש בנגים אם המטרה נמשכת אליך...אלא אם כן אתה רוצה לגרום לה לעבוד קצת קשה בשבילך (וגם אז צריך לעשות את זה בצורה עדינה ביותר ).
3. קודם כל,יש לך ים רוטיניות לפיתוח שיחה יש פה הרבה http://seduction.fav.co.il/index.php...ntent&id=63342
בקשר לרוטינת פתיחה ישירה,אין כזה דבר,אתה פשוט פותח ישיר "היי ראיתי אותך מהצד והייתי חייב לגשת את נראית לי חמודה נורא" פשוט אומר מה שיש לך בלב זה הכול.