קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] חוק האלכוהול בעד/נגד?
    על ידי ObalaT בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-08-2010, 11:51
  2. [דיון]בעד/נגד שיצא פורום משחקי מירוצים כנסו
    על ידי מיכאל בפורום משחקים כללי
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-08-2008, 13:35
  3. [דיון] הפעולה בעזה בעד או נגד?
    על ידי humi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-11-2007, 18:59
  4. [דיון] בעד \ נגד סירוס\עיקור כלבים ?
    על ידי FireSide בפורום בעלי חיים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 22-05-2007, 18:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

[דיון] חוק האלכוהול בעד/נגד? - עמוד 2

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי ObalaT צפיה בהודעה
    אל תיהיה מושפע "אמא אמרה לי שזה רע"
    אין שום סיבה שבעולם שנקבל עונש קולקטיבי בגלל כמה ערסים מופרעים שעושים טעויות.בכלל מה זה יעזור?
    החוק הזה כבר כמעט שנה ואפילו לא צימצם את הפעילות ואני בספק אם הקשה עליהם.
    "הצעירים האלו חושבים שהם יכולים לחגוג ולשתות על חשבון המדינה שלנו..."
    תגיד לי באיזה בועה אתה חי?
    על חשבון המדינה? אני משלם על זה! אפשר לחשוב שהמדינה מספסדת לי את הכוס בירה שאני שותה,מה אתה מזיין לעזאזל! אני תוהה לפעמים מה מדינת ישראל רוצה עם החוקים הדיבלים שלהם (יש לציין שחלקם גובלים בפאשיזם!)
    שכל פעם מנסים להתעלק עוד קצת על הכיס שלי.

הכל מתחיל בחינוך ונגמר בחינוך,אותם הורים שגידלו כמה טרולים להשתולל בכביש צריכים להיענש,אין שום סיבה שלא יתנו לי לחגוג ולהתפרק קצת בסוף שבוע.
    ולא אני לא רוצה "שיאספו את הגופה שלי"- אין קשר בכלל,כשאני שותה אני בחיים לא נוהג,זה כלל ברזל אצלי.
    אותם אחרים שעושים תאונות בכביש זה אותם הערסים שבלי שום קשר לאכוהול לא יודעים לנהוג ומתפרעים בכביש,האלכוהול רק מוציא את זה מהם עוד יותר אז דייייי פשוט דייי לזיין ת'שכל.
    אני מסכים איתך, ומבין את הזעם שלך, אבל אתה חייב להשתמש בשפה נקייה ולשמור על תרבות הדיון.

אנחנו הופכים לגרסא מזערית של ארצות הברית, כל חוק שטותי אנחנו מיישמים, איך אפשר לשלוח בן 18 להלחם ולשמור על חיי האזרחים שלנו, ולהגיד לו אגב.. כשאתה יוצא לרגילה? תשכח מלשבת עם חברים שלך בפאב ולהנות ולנקות את הראש.

עד מתי החוקים הללו, שימשיכו וימשיכו לרמוס זכויות אדם בסיסיות, סתם לשם ההשוואה במדינה נאורה כמו ספרד, ישנו חוק יסוד שאומר שכל מה שאתה עושה בתוך תחומי דירתך ולא פוגע בזולת, מותר. הכל!

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''הכאב הוא זמני,הכבוד והגאווה הם לנצח''

בוא נגיד ככה יכוליםלתת לילד בן 18 לנהל M16,טנק,מסוק,או מטוב קרב...אבל טיפה בירה שהוא חוזר אחריי תקופה ממושכת מהבסיס במדבר אסור...
    נ.ב אתם רק מענישים את אלה החוקיים(18 ומעלה)בגלל שמי שהיה קטין ושתה פשוט צריך עכשיו לחפש מישו בן 21 ולא מישו בן 18 לא שינו כלום.
    נערך לאחרונה על ידי Tsahi94; 27-06-2010 בשעה 21:13.
    בס''ד

צריכים ללמד את הילדים לשתות נכון ולהוציא את נושא השתייה מתחת לגיל 18 מהטבו כלומר לדבר על זה ולהסביר אחר כך אבא שאסר על הילד שלו לשתות מגלה שהילד הובל לבית חולים מהרעלת אלכוהול אם היה מלמד את הילד לשתות בלי להרעיל את עצמו הילד היה נהנה וחוזר הביתה לישון
    חשבתי שהחוק הזה של ה21 לא עבר עובדה שבכל חנות אתה רואה שלט שאסור למכור מתחת ל 18 ולא מתחת ל 21 ככה או ככה אני 16 אז אני צריך לצמוא מבוגר שיקנה לי או לפלח
    נערך לאחרונה על ידי danziv; 28-06-2010 בשעה 00:41.

משתמש מתחיל האוואטר של Grid
    לייקים
    1
    נקודות
    52

ציטוט נכתב במקור על ידי ObalaT צפיה בהודעה
    אל תיהיה מושפע "אמא אמרה לי שזה רע"
    אין שום סיבה שבעולם שנקבל עונש קולקטיבי בגלל כמה ערסים מופרעים שעושים טעויות.בכלל מה זה יעזור?
    החוק הזה כבר כמעט שנה ואפילו לא צימצם את הפעילות ואני בספק אם הקשה עליהם.
    "הצעירים האלו חושבים שהם יכולים לחגוג ולשתות על חשבון המדינה שלנו..."
    תגיד לי באיזה בועה אתה חי?
    על חשבון המדינה? אני משלם על זה! אפשר לחשוב שהמדינה מספסדת לי את הכוס בירה שאני שותה,מה אתה מזיין לעזאזל! אני תוהה לפעמים מה מדינת ישראל רוצה עם החוקים הדיבלים שלהם (יש לציין שחלקם גובלים בפאשיזם!)
    שכל פעם מנסים להתעלק עוד קצת על הכיס שלי.

הכל מתחיל בחינוך ונגמר בחינוך,אותם הורים שגידלו כמה טרולים להשתולל בכביש צריכים להיענש,אין שום סיבה שלא יתנו לי לחגוג ולהתפרק קצת בסוף שבוע.
    ולא אני לא רוצה "שיאספו את הגופה שלי"- אין קשר בכלל,כשאני שותה אני בחיים לא נוהג,זה כלל ברזל אצלי.
    אותם אחרים שעושים תאונות בכביש זה אותם הערסים שבלי שום קשר לאכוהול לא יודעים לנהוג ומתפרעים בכביש,האלכוהול רק מוציא את זה מהם עוד יותר אז דייייי פשוט דייי לזיין ת'שכל.
    טוב אז ככה, דבר ראשון אני לא קיללתי ולא רשמתי אף קללה בתגובה שלי ככה שאת הקללות שנתת לי כאן הייתי בשמחה מוותר!
    ב. אתה חייב להבין שהחינוך זאת לא הבעיה כאן, הבעיה כאן זה שאותם נערים ששותים ונוהגים חושבים שזה בסדר ושזה כיף(מניסיון), תאמין לי שלהשתכר זה באמת כיף אבל חייבים גם לשלוט בכמות האלכוהול שלוקחים.
    גם לאלכוהול חייבים לשים גבול מסויים! והוצאת האלכוהול מהעולם זה אחד הגבולות שחייבים לעשות אותו מהר!

אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    אני מסכים איתך, ומבין את הזעם שלך, אבל אתה חייב להשתמש בשפה נקייה ולשמור על תרבות הדיון.

אנחנו הופכים לגרסא מזערית של ארצות הברית, כל חוק שטותי אנחנו מיישמים, איך אפשר לשלוח בן 18 להלחם ולשמור על חיי האזרחים שלנו, ולהגיד לו אגב.. כשאתה יוצא לרגילה? תשכח מלשבת עם חברים שלך בפאב ולהנות ולנקות את הראש.

עד מתי החוקים הללו, שימשיכו וימשיכו לרמוס זכויות אדם בסיסיות, סתם לשם ההשוואה במדינה נאורה כמו ספרד, ישנו חוק יסוד שאומר שכל מה שאתה עושה בתוך תחומי דירתך ולא פוגע בזולת, מותר. הכל!
    אשתדל.

אני אומר שאם הם מלחיטים לאמץ חוקים מטומטמים מארה"ב שיאמצו עוד חוקים כמו למשל נהיגה במכונית מגיל 16.
    זה לא רק בספרד,גם בהולנד יש את אחד מאחוזי השימוש הכי נמוכים בסמים בעולם, כאשר הסמים שם חוקיים.
    אבל אסור לשכוח שבישראל בין היתר הנוער שונה לגמרי,אנשים עושים דווקא ואין לדעת איך זה ישפיע.

ציטוט נכתב במקור על ידי danziv צפיה בהודעה
    צריכים ללמד את הילדים לשתות נכון ולהוציא את נושא השתייה מתחת לגיל 18 מהטבו כלומר לדבר על זה ולהסביר אחר כך אבא שאסר על הילד שלו לשתות מגלה שהילד הובל לבית חולים מהרעלת אלכוהול אם היה מלמד את הילד לשתות בלי להרעיל את עצמו הילד היה נהנה וחוזר הביתה לישון
    חשבתי שהחוק הזה של ה21 לא עבר עובדה שבכל חנות אתה רואה שלט שאסור למכור מתחת ל 18 ולא מתחת ל 21 ככה או ככה אני 16 אז אני צריך לצמוא מבוגר שיקנה לי או לפלח
    אני לא מסכים איתך בחלק הזה, אין דבר כזה "ללמוד לשתות", לא חסרים כאלו "שיודעים לשתות" שעשו תאונות דרכים תחת השפעה או פשעים אחרים (לציין שאלכוהול הוא לא "תירוץ", אבל הוא מוריד אינהיביציות ומוציא את הרע שבבן-אדם)
    הדרך היחידה "ללמוד לשתות" היא להגביל את עצמך ללא יותר מ-3-4 מנות אלכוהול לערב ולא לנהוג בכלל אחרי אלכוהול.
    אבל למרות הכל,אין רע באכוהול כל עוד מטרתך היא להינות,ולכן הורים לא צריכים להיות נוקשים עם זה,רק להסביר לדעתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Grid צפיה בהודעה
    טוב אז ככה, דבר ראשון אני לא קיללתי ולא רשמתי אף קללה בתגובה שלי ככה שאת הקללות שנתת לי כאן הייתי בשמחה מוותר!
    ב. אתה חייב להבין שהחינוך זאת לא הבעיה כאן, הבעיה כאן זה שאותם נערים ששותים ונוהגים חושבים שזה בסדר ושזה כיף(מניסיון), תאמין לי שלהשתכר זה באמת כיף אבל חייבים גם לשלוט בכמות האלכוהול שלוקחים.
    גם לאלכוהול חייבים לשים גבול מסויים! והוצאת האלכוהול מהעולם זה אחד הגבולות שחייבים לעשות אותו מהר!
    אני לא קיללתי,(לפחות אני לא רואה את זה ככה =-O) זה הייה סוג של פריקת עצבים
    נשמע לי שיש לך בורות בקטע של החינוך,אני לא מדבר על תאונות אופייניות שבמקרה ילד התפרץ לכביש,רוכב אופנים שרכב בשולי הכביש,נסיעה ברמזור אדום.
    אנחנו מדברים כאן על נסיעה שאתה שתוי,ואם הורים לא נותנים לבן שלהם על הראש ומסבירים לו הוא פשוט לו יבין אין מה לעשות שכל הדור המחורבן הזה (וזה כולל גם את הדור שלי)נולד עם כפית כסף תקועה בתחת,להורים אין סמכות על הילדים שלהם בשיט.
    לגבי ההמשך זה נכון
    חייבים גם לשלוט בכמות האלכוהול שלוקחים.
    גם לאלכוהול חייבים לשים גבול מסויים!
    זה לגמרי נכון,אבל הכל תלוי במי ששותה אם מטרתו היא להתפרק קצת או להתפרע לגמרי לבזות את עצמו ולהגיע לשיכרות מוגזמת.
    הוצאת החוק לא באמת תפתור את הבעייה אתה חוזר בחזרה לחינוך,אפשר לראות את הביטוי לכך שילדי פוזה תמיד יחפשו דרך להתבלט,להתמסטל בצורה אחרת,לעבור על החוק וכו'...

עריכה:

דאבל בטעות...

ההודעות אוחדו, המשתמש אוזהר.
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 28-06-2010 בשעה 15:19.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,009 | הודעות: 8,151,591 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect