טוב לא יודע אם זה מתאים לפה או לא,אבל אני יספר לכם מה היה לי היום במכון..
בזמן שהתאמנתי ראיתי איזה שתי בנות מתאמנות ולא נכון מאוד(אפילו יצאו סתומות אחושרמוטה) אז עזרתי והסברתי להם והכל וחזרתי להתאמן אחת מהן בשביל הרקורד הייתה HB9.5 והשנייה HB6..
פתאום אני מסתובב רואה אותה מצטלמת במכון לא יודע למה זה הצחיק אותי ואז ה9.5 (כל הדיווח בעצם עליה)שואלת אותי רוצה להצטלם איתי אמרתי לה סבבה ושמתי יד עליה והצטלמנו אחרי זה עשיתי איזה סט ואז היא שואלת אותי משהו:
האם זה בסדר שהיא (HB6) תצא עם חבר שלי לשעבר?
אמרתי לה לא זה לא בסדר וכל מיני דברים כאלו, ואז הHB6 עונה לי זה בסדר מצידה להתנשק עם 3 בנים רבע שעה אחד אחרי השני?(היא אומרת שHB9.5 עשתה את זה) בקיצור ניסתה לרמוז לי על זה שהיא שרמוטה נראה לי ופעם ראשונה בחיים שלי שזה לא באמת הזיז לי...
המשכתי להתאמן וכל סט פה ושם היה דיבור בינינו של היכרות מי את בת כמה וכדו אמרתי לה שאני עובד בקולנוע וזה אז היא שאלה אם יש לי אפשרות להכנס לסרטים חינם אמרתי רק לי אבל אם היא רוצה היא מוזמנת לסרט,עכשיו הגיעה הבעיה לא היה פלאפון עליי ולא כלום, ולה היה אז אמרתי לה תרשמי את המספר ותעשי צלצול ניתוק,רשמה ואז המשכתי להתאמן והם המשיכו להתנהג כמו מטומטמות במכון,אז סיימתי והלכתי לעשות ריצה שאלתי אותן רוצות לבוא והן אמרו לי כן,כמובן בנות עצלניות התחילו ואחרי איזה דקה הפסיקו ואני המשכתי כי רציתי לרוץ,אז טיפה דיברנו והHB6 נדנדה לה שהיא רוצה ללכת אז היא לקחה ממני גם את האיסי שלי והן הלכו ואני המשכתי באימון וזהו בעצם מה שקרה הייתי נותן להן נשיקה או משהו אבל גם רצתי והייתי צריך להפסיק וגם הזעתי אז עדיף שלא וזהו..
מה שכן לא יודע פעם ראשונה זה קורה לי אבל הזין שלי עמד חצי מהזמן שדיברתי איתה והHB6 הסתכלה עליו כמה פעמים ראיתי, אז לא יודע מה להגיד לכם..אולי בגלל הספורט זה קרה לי שההורמונים מתפרצים יותר במהירות או בגלל שהיא הייתה ממש כוסית..
מסקנות:
להתאמן עם פלאפון
בקיץ בנות נרשמות למכון ורוצות להראות יותר טוב לקראת שנה אחרי זה
יש מצב שהן התחילו איתי(עדיין לא ברור לי מה היה שם בדיוק)
לא חשבתי על כלום התנהגתי בטביעות רגילה...
רק לציין שלא ניסיתי כלום מפיק אפ אלא סתם אני רוצה דעה שלכם אם הייתי יכול לעשות משהו אחר בצורה יותר טובה...

ציטוט ההודעה