הביקורת הבאה שייכת לחבר טוב שחובב סרטים, ערן ברקו- קפה דה מרקר.
כשסיפרתי לאבי ש"צוות לעניין" חוזרים הוא עיקם מבט ובהה בי בציפייה לבחון האם אני ציני או רציני. בילדותי "הרחוקה" היינו יושבים אני ואבי בכל שישי כאשר בידינו מספר פרקים של "הצוות" מהוידאומט הקרוב.
הייתה לנו שעת "אב ובן" או אם לחדד יותר "שעת פעולה ומתח בצהריי שישי". אבי שהיה "גרופי" אמיתי של ה"צוות" תמיד חלם שביום מן הימים הוא יזכה לצפות עם בנו בכל הפרקים של סדרת האקשן ששינתה את ילדותו.
אבא תמיד סיפר כי אז כשהיה רק ערוץ 1 , אינטרנט אפילו לא היה פנטזיה ומכשירי וידאו עם יכולת הקלטה היו מצרך נדיר, היינו מחכים בציפייה דרוכה שבוע שלם כדי לקבל את המנה השבועית , 30 דקות של פעולה והרפתקאות עוצרי נשימה ומעוררי השראה.
הצפייה בטריילר המהדורה המחודשת של "צוות לעניין" החזירה אותי שנים אחורה אל ימי שישי בילדותי.
חניבעל המפקד שכל פרק נפתח בהתחפשות מחודשת שלו בעת המפגש עם מזמין המשימה. מורדוק ההזוי שהיה מעשיר אותנו ברעיונות שהינו מיישמים מיד בתום הקרנת הפרק כגון אכילת בונזו או לגימת ביצה טרייה לא מבושלת. פייס על תקן השרמנטי שמפתה נשים בעת הצורך וכמובן BA Barkus הלא הוא מיסטר טי על תקן הבריון שכל פעם היה נזקק לזריקת הרדמה לפני הטיסה אל עבר המשימה הבאה, כמובן לא לפני שפיזר את אגרופיו בחבורה של הרעים. שנאמר- Its not over till BA beats the shit out of them…
והנה חלפו יובל שנים והם חוזרים משודרגים לזמן ולמקום.
במקום צוות פליטי וייטנאם יש לנו פליטי עיראק , וכמובן שאמצעי הלחימה השתכללו, אך המהות כמובן נשארה- פעולה, פעולה ועוד פעולה...
מאותם סרטים שהסוף הצפוי מראש גורם לך להישען אחורה בכיף וליהנות ממותחן פעולה מהנה עם שלל הגימיקים וה"שטאנצים" של כל אחד ואחד מחבריי הצוות. לצפות בהווה ולהתרפק על העבר. פשוט תענוג צרוף.
יש לי וידוי מביך- הזלתי דמעה של געגוע לימי התום של ילדותי.
לפרטים נוספים על הסרט אתם מוזמנים לצפות לקרוא ולהנות...
לטריילר של הסרט ופרטים נוספים, הנכם מוזמנים להיכנס...
http://bit.edb.co.il/axa0Pg