Games-iLאנו מציעים לכם כאן ועכשיו איחסון אתרים, שרתי משחק, שרתי רדיו, ושרתי וונט. במחירים מוזלים שירות מלא תושיה..
להצעות מחירים, פנו אליי בפרטי.
אייסי של המנ"כל של החברה:238509520
הערה:מנהלים אתם יכולים בבקשה להשים תיוג אני נורא מתנצל
Games-iLאנו מציעים לכם כאן ועכשיו איחסון אתרים, שרתי משחק, שרתי רדיו, ושרתי וונט. במחירים מוזלים שירות מלא תושיה..
להצעות מחירים, פנו אליי בפרטי.
אייסי של המנ"כל של החברה:238509520
הערה:מנהלים אתם יכולים בבקשה להשים תיוג אני נורא מתנצל
נערך לאחרונה על ידי LiorBerko; 28-05-2010 בשעה 16:52. סיבה: הוספת תיוג פנימי אני לא יודע להוסיף תיוג אחרי פתיחת אשכול
|
|
"נראה כי האתר בכתובת www.games-il.org מארח תוכנה זדונית - תוכנה שעלולה להזיק למחשב שלך או לפעול ללא הסכמתך. אפילו ביקור באתר המארח תוכנה זדונית עלול לזהם את המחשב שלך."
אם אתה צריך ערה בתיקון תוכן האתר , שלח ה"פ.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
בעיה תוקנה סיבה: האתר היה תחת פיתוחים
אין שום וירוס באתר 100% נקי
נערך לאחרונה על ידי LiorBerko; 28-05-2010 בשעה 22:40.
זה מה שמופיע לי אחי
The website at www.games-il.org appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that hosts malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with this site, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for www.games-il.org.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
ימעתיקן זה חברה שלי http://GaMes-iL.co.il
האם יש חוק ברזל שאומר שאסור לפרסם אתרים בתשלום.
ננעל.
בברכה,
חגי.