קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 100% ראשון שלי...
    על ידי ƒire Man בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 16:21
  2. ניק 100% ראשון שלי
    על ידי AND בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 20:27
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 19:03
  4. 100% ראשון שלי=]
    על ידי nissim בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 08:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[דיווח] דייוח ראשון שלי- מסיבה

ברירת מחדל [דיווח] דייוח ראשון שלי- מסיבה

אהלן חברים.
    אני איתי, בן 17. אוהב להתעסק בספורט, ציור, מחשבים ולאחרונה התחלתי גם להתעניין בפיקאפ.
    התחלתי להכנס לתחום הפיקאפ בכלל בגלל בחורה אחת שנדלקתי עליה וחיפשתי דרכים לגרום לה להימשך אלי, כי מה שאני ניסיתי (שזה לבוא כמו AFC ולדבר) לא עבד. בכל מקרה, הגעתי לאיזה בלוג של PUA בשם סניה מהארץ (עובד בחברת דון ג'ואן) וקצת קראתי מאמרים שלו ומשם הגעתי לפורום הזה והורדתי ספרים, ראיתי סרטונים וממש אהבתי.

אתמול בלילה (או היום), הלכתי למסיבה במועדון הגאלה בקריות (מי שמכיר... לא מועדון מדהים). באתי מאוד עייף... היה לי יום שהתחיל ב6 בבוקר בגלל פסיכומטרי, אבל מכיוון שזאת הולכת להיות מסיבה אחת בין יחידות (מאוד) כל הקיץ בגלל הפסיכומטרי רציתי לבוא ולהינות קצת עם חברים.

באתי נכנסו וזה, היו בנות סבבה, כמה שאני מכיר וכמובן אמרתי שלום. טעות ראשונה שלי היתה להחמיא לידידה (למרות שיש פוטנציאל ליותר מידידה) על המראה החיצוני ישר על ההתחלה... מילא, אמרתי שלום ועברתי הלאה.

פגשנו כמה חברים, רקדנו קצת וזה. אמרתי לחבר שלי בוא נסתובב קצת וראיתי סט של בערך 4 בנות HB7.5-8.
    מצאתי את המטרה, HB8 נראית סבבה וזה.
    משהו הציק לי עם איך שהיא רקדה, אז אמרתי בוא נזרום עם זה.

ניסתי להשמע לחוק ה3 שניות של מיסטרי. עמדתי עם חבר שלי כאילו אנחנו מסתכלים עליה והצבעתי עליה וחייכתי. ישר ניגשתי, באתי ואמרתי לה "תקשיבי, אני חייב להגיד לך משהו... את רוקדת גרוע, אבל אני יסלח לך על זה הפעם" ופניתי לחבר שלי שהיה איתי (נראה לי שזה טוב, להראות שלא באמת אכפת לי ממנה ושאני לא מצפה לתגובה).
    בכל אופן, היא סיפרה מיד לכל חברותיה בסט מה אמרתי בתדהמה (אני עדיין מדבר עם חבר שלי, עם הגב אליהן) ומסתובב כזה (לא זוכר שפת גוף ואיך הסתובבתי אליהן).
    היא אמרה לי "היית מת לרקוד איתי" (נסיון לDHV מצידה, אחרי שהורדתי לה אותו בפתיח) או משהו בסגנון ואני הגבתי "כבר תפסתי 5 בנות כמוך היום"... מפה הסט התדרדר איכשהו, לא יודע למה אבל פשוט פניתי והלכתי (קצת טיפשי...)

בכל מקרה, חשבתי על זה אחר כך והיה לי רעיון נחמד איך להמשיך במקרה כזה:
    במקום להגיד "תפסתי כבר 5 בנות כמוך היום" אני מתעלם ממנה ואומר לחברות שלה "היא תמיד כזאת רעה? אני באתי בתור בנאדם נחמד והערתי לה על הריקוד, שלא תעשה לעצמה פאדיחות...", אוליי להוסיף איזה body rocking כי זאת הפתיחה ומשם לזרום איכשהו.

זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לפעול דרך שיטה אמיתית ולא סתם לנסות לדבר. השתדלתי לשדר בטחון, שמחה (הלכתי במועדון עם חיוך קטן), הכרתי הרבה אנשים אז זה גם עזר לDHV. הייתי מאוד עייף אז אוליי זה קצת השפיע, אבל אני מרוצה מהתוצאות...
    אני ינסה לשפר את הפתיח הזה, הוא עבד די טוב הפעם, הבעיה היתה איך להמשיך אותו.

אגב ניסיתי טיפ שראיתי פה בפורום להצמיד את הגב למטרה במועדון ולראות איך היא מגיבה ולנסות להגיד לה "את שמה לב שאת דוחפת אנשים?" אבל לא עבד טוב... גם על זה אני יעבוד.

אני אשמח מאוד לתגובות מהמנוסים בינכם, מה עשיתי נכון, מה לא נכון, מה אתם הייתם עושים?

מקווה להשתלב בקהילה ולהשתפר כמה שיותר.
    איתי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

לא רע לפעם ראשונה.

אחרי שהיא כבר באה ופנתה אליך, הנג השני היה מוגזם.
    אפשרות אחרת היתה יכולה להיות שתסכים לרקוד איתה אבל להציב איזה תנאי קודם שהיא צריכה להרוויח את הריקוד הזה (הפרס).

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    לא רע לפעם ראשונה.

אחרי שהיא כבר באה ופנתה אליך, הנג השני היה מוגזם.
    אפשרות אחרת היתה יכולה להיות שתסכים לרקוד איתה אבל להציב איזה תנאי קודם שהיא צריכה להרוויח את הריקוד הזה (הפרס).
    לנג השני אתה מתכוון ה"כבר הייתי עם 5 כמוך היום"? כי אם כן איך אני אמור להחזיר לה על ה"היית מת לרקוד איתי"? משהו יותר מתון? יש לך דוגמה אוליי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היית אומר לה-
    כבר נפגשו ישר את מזמינה אותי לרקוד?
    אני לא רוקד עם כל אחת

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

נחמד אבל באמת הנג השני מוגזם.. זה כבר לא נג זאת העלבה...
    לא כל אחת תקח את זה בצחוק זה תלוי בבחורה.. במקרה הזה רואים שהיא נעלבה..
    ועוד טעות הייתה שהלכת...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שאמתה רקדתי עם 5 כמוך היום זה אומר לה יענו שאתה מנסה להשוויץ או משו כזה
    רק שהיא נותנת לך מחמאה או משו כה אתה יכול להגיד כבר 5 בות אמרו י את זה היום תחדשי לי ודברים כאלה אבל היא לא נראלי נתנה לך מחמאה זה שיטסט רקוד איתי ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לדעתי הנג הראשון הוא מוגזם רצח, במיוחד שעוד עמדת לפני וצחקת עם חבר שלך..מוזר, כשאני פותח עם נג אני מקבל תגובות רעות. לדעתי נג יותר עדין היה "את יודעת, בדרך כלל אנשים רוקדים -לפי- הקצב". אבל דיווח יפה,כל הכבוד.

ציטוט נכתב במקור על ידי snirza צפיה בהודעה
    לדעתי הנג הראשון הוא מוגזם רצח, במיוחד שעוד עמדת לפני וצחקת עם חבר שלך..מוזר, כשאני פותח עם נג אני מקבל תגובות רעות. לדעתי נג יותר עדין היה "את יודעת, בדרך כלל אנשים רוקדים -לפי- הקצב". אבל דיווח יפה,כל הכבוד.
    יש מצב... אבל השתדלתי לאמר לה את זה בקול רך יחסית וידידותי כזה... בכל מקרה, אהבתי הנג שלך, אני באמת צריך ללמוד לעדן את עצמי...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    אהלן חברים.
    אני איתי, בן 17. אוהב להתעסק בספורט, ציור, מחשבים ולאחרונה התחלתי גם להתעניין בפיקאפ.
    התחלתי להכנס לתחום הפיקאפ בכלל בגלל בחורה אחת שנדלקתי עליה וחיפשתי דרכים לגרום לה להימשך אלי, כי מה שאני ניסיתי (שזה לבוא כמו AFC ולדבר) לא עבד. בכל מקרה, הגעתי לאיזה בלוג של PUA בשם סניה מהארץ (עובד בחברת דון ג'ואן) וקצת קראתי מאמרים שלו ומשם הגעתי לפורום הזה והורדתי ספרים, ראיתי סרטונים וממש אהבתי.

אתמול בלילה (או היום), הלכתי למסיבה במועדון הגאלה בקריות (מי שמכיר... לא מועדון מדהים). באתי מאוד עייף... היה לי יום שהתחיל ב6 בבוקר בגלל פסיכומטרי, אבל מכיוון שזאת הולכת להיות מסיבה אחת בין יחידות (מאוד) כל הקיץ בגלל הפסיכומטרי רציתי לבוא ולהינות קצת עם חברים.

באתי נכנסו וזה, היו בנות סבבה, כמה שאני מכיר וכמובן אמרתי שלום. טעות ראשונה שלי היתה להחמיא לידידה (למרות שיש פוטנציאל ליותר מידידה) על המראה החיצוני ישר על ההתחלה... מילא, אמרתי שלום ועברתי הלאה.

פגשנו כמה חברים, רקדנו קצת וזה. אמרתי לחבר שלי בוא נסתובב קצת וראיתי סט של בערך 4 בנות HB7.5-8.
    מצאתי את המטרה, HB8 נראית סבבה וזה.
    משהו הציק לי עם איך שהיא רקדה, אז אמרתי בוא נזרום עם זה.

ניסתי להשמע לחוק ה3 שניות של מיסטרי. עמדתי עם חבר שלי כאילו אנחנו מסתכלים עליה והצבעתי עליה וחייכתי. ישר ניגשתי, באתי ואמרתי לה "תקשיבי, אני חייב להגיד לך משהו... את רוקדת גרוע, אבל אני יסלח לך על זה הפעם" (יפה) ופניתי לחבר שלי שהיה איתי (נראה לי שזה טוב, להראות שלא באמת אכפת לי ממנה ושאני לא מצפה לתגובה). (בידיוק ככה, יפה)
    בכל אופן, היא סיפרה מיד לכל חברותיה בסט מה אמרתי בתדהמה (אני עדיין מדבר עם חבר שלי, עם הגב אליהן) ומסתובב כזה (לא זוכר שפת גוף ואיך הסתובבתי אליהן). (עדיף לסובב רק את הראש בהתחלה עם קצת סיבוב של הכתפיים, הן עוד לא זכו בתשומת הלב שלך)
    היא אמרה לי "היית מת לרקוד איתי" (נסיון לDHV מצידה, אחרי שהורדתי לה אותו בפתיח) או משהו בסגנון ואני הגבתי "כבר תפסתי 5 בנות כמוך היום"...(לא טוב, היא תפסה את זה כניסיון להשוויץ ולהעלות לעצמך את הערך, זה לא שדה קרב, השיחה צריכה להיות כיפית. אין פה משחקי כבוד!! אתה צריך להראות DHV בעקיפין, לא בהשווצות..! השווצות וניסיון להרשים זה DLV.) מפה הסט התדרדר איכשהו, לא יודע למה אבל פשוט פניתי והלכתי (קצת טיפשי...) (בידיוק כמו שאמרתי קודם, הסט התדרדר כי השיחה לא הייתה כיפית והראתה DLV בכך שניסית להרשים)

בכל מקרה, חשבתי על זה אחר כך והיה לי רעיון נחמד איך להמשיך במקרה כזה:
    במקום להגיד "תפסתי כבר 5 בנות כמוך היום" אני מתעלם ממנה ואומר לחברות שלה "היא תמיד כזאת רעה? אני באתי בתור בנאדם נחמד והערתי לה על הריקוד, שלא תעשה לעצמה פאדיחות...", אוליי להוסיף איזה body rocking כי זאת הפתיחה ומשם לזרום איכשהו. (בידיוק, כיוון הרבה יותר טוב!)

זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לפעול דרך שיטה אמיתית ולא סתם לנסות לדבר. השתדלתי לשדר בטחון, שמחה (הלכתי במועדון עם חיוך קטן), הכרתי הרבה אנשים אז זה גם עזר לDHV. הייתי מאוד עייף אז אוליי זה קצת השפיע, אבל אני מרוצה מהתוצאות...
    אני ינסה לשפר את הפתיח הזה, הוא עבד די טוב הפעם, הבעיה היתה איך להמשיך אותו.

אגב ניסיתי טיפ שראיתי פה בפורום להצמיד את הגב למטרה במועדון ולראות איך היא מגיבה ולנסות להגיד לה "את שמה לב שאת דוחפת אנשים?" אבל לא עבד טוב... גם על זה אני יעבוד.

אני אשמח מאוד לתגובות מהמנוסים בינכם, מה עשיתי נכון, מה לא נכון, מה אתם הייתם עושים?

מקווה להשתלב בקהילה ולהשתפר כמה שיותר.
    איתי.
    כל הכבוד שאתה יוצא מהבית ומנסה להשתפר, בהצלחה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אהלן
    היו חבר'ה שניתחו פה את העניין יפה, כפי שזה נראה לפי הכתוב, נלחמת על הכבוד שלך היא אמרה "היתה מת לרקוד איתי" אתה החזרת לה באותו המטבע "רקדתי עם 5 כמוך".
    אם המטרה שלך היתה להתחיל איתה, זה פשוט לא עובד, הייתה צריך להחזיר לה בנג פחות תוקפני ושוויצי.
    אבל לפעם הראשונה זה די יפה, תמיד יש מה לשפר אבל ראיתי שבאמת עשית מה שצריך, הגעת עם DHV גבוהה, השתלבת עם הסביבה הלא מוקרת, פעלת לפי החוק 3 שניות שזה גם חשוב.

סה"כ היה בסדר, פעם הבאה תדע שאתה מגיע להתחיל עם בחורות, ולא לריב איתן, אבל זו גם התקדמות

התגובה בספוילר.
    ספוילר:
    היא: "היית מת לרקוד איתי"
    אתה: "די נו.. אני יודע שאת מצפה שארקוד איתך עכשיו.. אבל עזבי.. זה לא יעבוד.." ופשוט זורם לכיוון אחר, שתילך כוסאומו השוויצרית הזאת.
    אתה: "נכון.. את מתה לרקוד איתי.. אבל אחרי מחשבה שניה.. את לא נראית אחת שרודקת טוב". פה אתה מציב אתגר קטנטן, יש מצב לתגובה שלילית מימנה [זה תלוי בטון הדיבור שלך, עשה זאת עם חיוך].
    אתה: "זה בסדר.. אני יודע שאת מתה לרקוד איתי.. אבל לא נראה לי שאעשה את זה דווקא איתך..". פה גם אפשר להמשיך לרקוד איתה, מבלי להוסיף את המשפט האחרון.

אין צורך לריב איתם.
    תהפוך את כל הסיפור נגדם.

קח דוגמא:
    היא: אתה מכוער.
    אתה: אני מכוער יחסית אליך חמודה.

עוד דוגמא:
    היא: אתה לא ברמה שלי, לך מפה!
    אתה: צודקת, הרמה שלי גבוהה מדי בשבילך.
    אתה: נכון, אני לא מגיע לרמה הירודה הזו שלך.
    אתה: כן אה, הרמה שלך ממש נמוכה למדי.

בנות אוהבות את זה.
    במידה והיא תראה שאתה מתרכך מהר, היא תבין שהיא בשליטה עליך, ושאין לה פה אתגר כלשהו.
    כמובן שיש גבול, אין צורך לענות על כל תשובה שלה תמיד ככה.
    בדרך כלל, זה רק כדי להראות לה שאתה בשליטה, ושאין מצב שהיא 'תנצח' אותך כביכול, ומפה אפשר להזרים אותה לכיוון שלך, על ידי שימוש בכלים נוספים.

לדוגמא:
    אתה: כן אה, הרמה שלך נמוכה מדי בשבילי (לא בטון דיבור רציני), אבל בכל זאת אתן לך צ'אנס [וכאן אפשר לשאול שאלה כלשהית שקשורה אליה ולהתקדם הלאה].

וכו' וכו'.
    פשוט, כל אחד והגישה שלו.
    יש כאלה שעושים את זה בדרך אחרת.
    מקווה שהבנת את הפואנטה.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

נשמע נחמד מאוד ולהתחלה זה סבבה
    בהצלחה בהמשך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,170 | הודעות: 8,150,752 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect