נכתב במקור על ידי
inverter
אהלן חברים.
אני איתי, בן 17. אוהב להתעסק בספורט, ציור, מחשבים ולאחרונה התחלתי גם להתעניין בפיקאפ.
התחלתי להכנס לתחום הפיקאפ בכלל בגלל בחורה אחת שנדלקתי עליה וחיפשתי דרכים לגרום לה להימשך אלי, כי מה שאני ניסיתי (שזה לבוא כמו AFC ולדבר) לא עבד. בכל מקרה, הגעתי לאיזה בלוג של PUA בשם סניה מהארץ (עובד בחברת דון ג'ואן) וקצת קראתי מאמרים שלו ומשם הגעתי לפורום הזה והורדתי ספרים, ראיתי סרטונים וממש אהבתי.
אתמול בלילה (או היום), הלכתי למסיבה במועדון הגאלה בקריות (מי שמכיר... לא מועדון מדהים). באתי מאוד עייף... היה לי יום שהתחיל ב6 בבוקר בגלל פסיכומטרי, אבל מכיוון שזאת הולכת להיות מסיבה אחת בין יחידות (מאוד) כל הקיץ בגלל הפסיכומטרי רציתי לבוא ולהינות קצת עם חברים.
באתי נכנסו וזה, היו בנות סבבה, כמה שאני מכיר וכמובן אמרתי שלום. טעות ראשונה שלי היתה להחמיא לידידה (למרות שיש פוטנציאל ליותר מידידה) על המראה החיצוני ישר על ההתחלה... מילא, אמרתי שלום ועברתי הלאה.
פגשנו כמה חברים, רקדנו קצת וזה. אמרתי לחבר שלי בוא נסתובב קצת וראיתי סט של בערך 4 בנות HB7.5-8.
מצאתי את המטרה, HB8 נראית סבבה וזה.
משהו הציק לי עם איך שהיא רקדה, אז אמרתי בוא נזרום עם זה.
ניסתי להשמע לחוק ה3 שניות של מיסטרי. עמדתי עם חבר שלי כאילו אנחנו מסתכלים עליה והצבעתי עליה וחייכתי. ישר ניגשתי, באתי ואמרתי לה "תקשיבי, אני חייב להגיד לך משהו... את רוקדת גרוע, אבל אני יסלח לך על זה הפעם" (יפה) ופניתי לחבר שלי שהיה איתי (נראה לי שזה טוב, להראות שלא באמת אכפת לי ממנה ושאני לא מצפה לתגובה). (בידיוק ככה, יפה)
בכל אופן, היא סיפרה מיד לכל חברותיה בסט מה אמרתי בתדהמה (אני עדיין מדבר עם חבר שלי, עם הגב אליהן) ומסתובב כזה (לא זוכר שפת גוף ואיך הסתובבתי אליהן). (עדיף לסובב רק את הראש בהתחלה עם קצת סיבוב של הכתפיים, הן עוד לא זכו בתשומת הלב שלך)
היא אמרה לי "היית מת לרקוד איתי" (נסיון לDHV מצידה, אחרי שהורדתי לה אותו בפתיח) או משהו בסגנון ואני הגבתי "כבר תפסתי 5 בנות כמוך היום"...(לא טוב, היא תפסה את זה כניסיון להשוויץ ולהעלות לעצמך את הערך, זה לא שדה קרב, השיחה צריכה להיות כיפית. אין פה משחקי כבוד!! אתה צריך להראות DHV בעקיפין, לא בהשווצות..! השווצות וניסיון להרשים זה DLV.) מפה הסט התדרדר איכשהו, לא יודע למה אבל פשוט פניתי והלכתי (קצת טיפשי...) (בידיוק כמו שאמרתי קודם, הסט התדרדר כי השיחה לא הייתה כיפית והראתה DLV בכך שניסית להרשים)
בכל מקרה, חשבתי על זה אחר כך והיה לי רעיון נחמד איך להמשיך במקרה כזה:
במקום להגיד "תפסתי כבר 5 בנות כמוך היום" אני מתעלם ממנה ואומר לחברות שלה "היא תמיד כזאת רעה? אני באתי בתור בנאדם נחמד והערתי לה על הריקוד, שלא תעשה לעצמה פאדיחות...", אוליי להוסיף איזה body rocking כי זאת הפתיחה ומשם לזרום איכשהו. (בידיוק, כיוון הרבה יותר טוב!)
זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לפעול דרך שיטה אמיתית ולא סתם לנסות לדבר. השתדלתי לשדר בטחון, שמחה (הלכתי במועדון עם חיוך קטן), הכרתי הרבה אנשים אז זה גם עזר לDHV. הייתי מאוד עייף אז אוליי זה קצת השפיע, אבל אני מרוצה מהתוצאות...
אני ינסה לשפר את הפתיח הזה, הוא עבד די טוב הפעם, הבעיה היתה איך להמשיך אותו.
אגב ניסיתי טיפ שראיתי פה בפורום להצמיד את הגב למטרה במועדון ולראות איך היא מגיבה ולנסות להגיד לה "את שמה לב שאת דוחפת אנשים?" אבל לא עבד טוב... גם על זה אני יעבוד.
אני אשמח מאוד לתגובות מהמנוסים בינכם, מה עשיתי נכון, מה לא נכון, מה אתם הייתם עושים?
מקווה להשתלב בקהילה ולהשתפר כמה שיותר.
איתי.