היי , אני דיי חדשה פה אבל ראיתי פה כמה מאמרים שילדים כתבו והחלטתי שאני גם צריכה לכתוב עלל משהו שמאוד מציק לי :
אני , נולדתי למשפחה ש אימהות לסביות - כשהייתי קטנה [א-ב] הייתה חבורה של ילדים מכיתה ו' שכל הזמן צחקה עליי בגלל זה והשפילה אותי.. עברתי לבית ספר אחר , ששם קיבלו אותי כמו שאני ולא שמו עליי סטיגמות וכינויים בגלל המשפחה שלי , מידי פעם שאלו אותי "אז איך נולדת?" "מה אז אין לך אבא? " אפילו שאלו אותי (הרבה מאוד פעמים) אם אני רוצה לפגוש את האבא הביולוגי שלי ? התשובה לכך כנראה תהיה לא , אולי הוא עזר "ביצירה" שלי ושל אחי התאום אבל הוא לא משפחה , אני לא מרגישה אליו שום קרבה או אהבה , ואני אף פעם לא ירגיש .
על השאלות שכתבתי למעלה לא הייתה לי בעיה לענות , כי הם לא באו מכיוון של ליגלוג אלא מרצון תמים בכדי להבין.
כשהגעתי לגיל גדול יותר [כיתות ה-ו] שמתי לב שאנשים מתחילים להשתמש במילים כמו "איזה הומו מסרייח הילד הזה ! " ודברים דומים לזה , אני לא יכולה להגיד שלא לקחתי את זה אישית כי סך הכל אני מכירה הרבה מאוד משפחות של הומאים ולסביות ותאמינו לי-לא משנה איזה שטיפת מוח עשו לכם , הם בני אדם בדיוק כמוכם וחלק הרבה יותר טובים מכם... הרגשתי כחלק מהכאב שלהם בגלל שצוחקים עלייהם בגלל מי שהם , רציתי לעשות משהו בנוגע לזה [ולא אני לא לסבית , אפילו לא קרוב...]
בכיתה ו' אני ואח שלי התאום פנינו למנהלת וביקשנו ממנה לערוך שיחה עם ילדי השיכבה על העובדה שהם משתמשים במשג הומו לקללה - כמובן שזה לא עזר...
עכשיו אני בחטיבה , אחרי החופש הגדו אני בכיתה ח ' ועדיין , אני לא רואה אף סימן של בגרות מהילדים בשכבה שלי , אף סימן של הבנה שמה שהם עושים לא בסדר , כלום .
וגם מחוץ לשכבה שלי , לבית ספר שלי , לעיר שלי , כמובן שמתמשים בהומו ולסבית כקללה או כמשהו שצריך להתבייש בו ולהחביא אותו מפני העולם - מזעזע לא ?
יש מקומות ציבוריים בעולם כמו חנויות וכאלה , שאוסרים על הומאים ולביות להכנס אליהם , בגלל דבר אחד קטן : הם שונים מאיתנו.
לדעתי זה זוועתי , פשוט נורא , אני יודעת שהרב פה יתחילו לכתוב תגובות התגוננות או תגובות של הסכמה , אבל מישהו פה באמת יפסיק לקלל בעזרת המילה הומו ? מישהו באמת יתחיל להגיע להבנה שהסטיגמות האלא הם רק סטיגמות ולא משהו שבאמת צריך להתבייש בו ?
אני רוצה לראות פה מה אתם חושבים על כל זה... מחכה לתגובות ותודה שהקדשתם זמן לקרוא את זה